2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک معمولا معده درد،اشتها زیاد،کمردرد و پادرد میشم باردارم نشدم ،ایندفعه ک پریود شم ،باز قرار استف ...

چند ماهه ک میخوری؟من امروز هفتمین روز پریودمه خونریزی دارم هنوز

خدایا شکرت   

سلام به جای لتروزول یاهر قرصی فقط دوسین بخورید ناشتا و نیم کیلو خرما و هسته بگیرید با سه قاشق روغن زیتون دو دقیقه تفت بدید نرم که شد یه استکان سیاهدونه بریزید توش و یه قاشق یه قاشق جداکنید بزارید یخچال هرشب یه دونه خودتون و همسرتون بخورید یک لیوان کاسنی هم خودتون و هم همسرتون بخورید شیرمحلی هم استفاده کنید انشاالله نهایتش شش ماهه جواب میده.یک تا شش ماه

چند ماهه ک میخوری؟من امروز هفتمین روز پریودمه خونریزی دارم هنوز

هر ماه ک پشت سر هم نخوردم اما ۴_۵باری خوردم تو این یکی،دو ساله

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سلام به جای لتروزول یاهر قرصی فقط دوسین بخورید ناشتا و نیم کیلو خرما و هسته بگیرید با سه قاشق روغن ز ...

یک ساله اقدامم .سیاهدانه و عسلم خوردم دیگه حالم بهم میخوره

خدایا شکرت   
سلام به جای لتروزول یاهر قرصی فقط دوسین بخورید ناشتا و نیم کیلو خرما و هسته بگیرید با سه قاشق روغن ز ...

والا من م دیگه حوصله دارو ندارم ،ان شا الله اینو امتحان میکنم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
یک ساله اقدامم .سیاهدانه و عسلم خوردم دیگه حالم بهم میخوره

عزیزم این دستور بی برو برگرد جواب داده.فقط خیلیا درست انجامش نمیدن ناامید میشم. ناشتا دوسین و شب سیاهدونه و خرما به اون دستور که گفتم هردو هم آقا هم خانوم بخورم و کاسنی و شیرمحلی هم باید خورده شه. به علاوه هر کدوم هرروز یک پیاز خام مصرف کننده شما این دستور و انجام بده اگه نشد دیگه حرف هیشکیو گوش نده ولی بچه اومد تو بغلت دعا کن برای همه

والا من م دیگه حوصله دارو ندارم ،ان شا الله اینو امتحان میکنم

عزیزم حتما انجامش بدید چون از هر دارو برای هر نوع مریضی خانوما راحت میشید. فقط و فقط تخمدان و رحم باید گرم سه.دوسین هم گرم می‌کنه هم هورمونها و تنظیم می‌کنه هم عفونت رو خارج می‌کنه. یعنی به رحم تمیز برای خانوما به ارمغان میاره. متاسفانه ماها عادت داریم همه چی رو پیچیده کنیم و فک کنیم مگه میشه یه دونه مارو درمان کنه و هم جیبهامون رو پزسکاخالی میکنن هم ناقصمون میکنن. این دستور برای خیلی ها تا یه ماه نشده جواب داده وبرای بعضی ها تا پنج یا شش ماه ولی محاله تو شش ماه جواب نده. نهایت مصرفش هم شش ماهه. یه دستور خیلی ساده ولی کاربردی. منطقی رو هم گفتم میتونید تحقیق کنید بعد با منطق بپذیرید.منم یکی از شماهام از بس پول دکتر داذم و مشکلم بدتر شد دنبال طب سنتی رفتم.تاپبک زری خانوم هم ببینید که خیلیا جواب گرفتن. رسالت هممونه اطلاع رسانی کنیم.قطع کننده زنجیر نباشید و بانی خیر باشید.فقط در ایام پریود حموم و دست زدن به آب ممنوعهههههه فقط با دستکش ظرف بشورید و پنج روز رو غذاهای سرد نخورید کاچی بهترین خوراک این ایامه

دوسین چیه؟

عزیزم عسل و سیاهدونه رو به اندازه مساوی مخلوط کنید و روزی دو وعده صبح ناشتا و قبل ناهار یه قاشق مربا خوری بخورید و شب هم خرماو سیاهدونه رو براتون دستور که گفتم تهیه و شب قبل خواب بخورید

عزیزم عسل و سیاهدونه رو به اندازه مساوی مخلوط کنید و روزی دو وعده صبح ناشتا و قبل ناهار یه قاشق مربا ...

من پریودم نامنظمه این ماه شباقبل خواب من وشوهرم هرکدوم یه قاشق عسل وسیاهدونه خوردیم امروزموعدم بودوخیلی امیدواربودم اماپری اومدخیلی ناراحتم ولی سروقت اومدعقب ننداختم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دوسین رو تو پاکی بخوریم یا پریودی

دوسین صبح ناشتا و ظهر قبل ناهار یک ق م خوری هم آقا هم خانوم

شب قبل خواب خرماسیاهدونه(خرمایی کبکاب رو هسته بگیرید با روغن زیتون دو یه ق تفت بدید یکی دو دقیقه بعد سیاهدونه بریزید و به کوچولو تفت و یه قاشق غذاخوری جداکنید قلقلی کنید خواستید تو پودر مغزیجات بغلطونید بزارید یخچال هرشب هم آقا هم خانوم بخورم.نیم کیلو خرما به استکان سیاهدانه)

یه استکان هر کدوم عرق کاسنی شبا بخورید کبدتون رو پاک کنه هورمونها تنظیم میشه 

ماست و شیر محلی هم از واجبات این روش هست. شیر رو با عسل میل کنید یا دارچین

از دمنوش ها آویشن و پونه کوهی کمک می‌کنه این روند سریعتر سه و اگه عفونت ادراری یا رحمی دارید سریعتر دفع سه

ماساژ شکم با روغن های گرم مثل سیاهدونه یا زیتون سرعت میبخشه گرم شدن رحم رو