2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهش میکنم فقط لطفاً بیاید بارداریتون رو اعلام کنید تا همه دلگرم شن و آگاه که روش درمان مریضی زنان ...

شما نتیجه گرفتین؟ با این روش؟

من تنبلی دارم این ماه فقط،دوفاستون خوردم. دیروز یه هفته مونده ب پریودم بود،ک لک دیدم نمیدونم لانه گزینیه یا ن.

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
شما نتیجه گرفتین؟ با این روش؟ من تنبلی دارم این ماه فقط،دوفاستون خوردم. دیروز یه هفته مونده ب پریود ...

من فیبروم آندومتریوز و کیست شکلاتی و چسبندگی شدید داشتم که با خوردن یکماه دست و پاشکسته سونو دادم وضعیتم به قدری بهتر شده چسبندگی ام کم شده کیستی که محاله کوچیک سه سه و نیم سانت کوچیک شده و یه فیبرومم رفته مطمین شدم به درمانش. خیلیا جواب گرفتن تو یه تاپیک هم دیدم خیلی رایج شده این روش وخیلیا دوماه باردار شدن. افرادی که مثل من کلکسیونشون کامله یکم زمانبرتره چون باید اول پاکسازی بشه بعد بارداری رخ بده ولی تنبلی تخمدان و بی غلات همون ماه اول یا دوم باردارشدن. من خودم هم انشاالله به زودی اینجا بارداریمو اعلام میکنم تا اندومتریوزیها بدونن عمل و ای وی آف راهش نیست

شما نتیجه گرفتین؟ با این روش؟ من تنبلی دارم این ماه فقط،دوفاستون خوردم. دیروز یه هفته مونده ب پریود ...

اگه لک لانه گزینی باشه چندروز دیگه بی بی چک بزنید هاله هم انداخت دو سه روز تکرار کنید پررنگ شد دیگه آزمایش خون ندید هفته هشتم برید سونو انشاالله

می‌دونی گلم من اصلا به فکرباردارشدن نبودم تااینکه با درد رفتم دکتر و بعد دوندگی معلوم شد هرچه خوبان دارند من یکجا دارم و گفتن باید عمل شی و ای وی آف کنی. یه دوره هم آمپول ای وی آف زدم ولی خدا خواست و تخمک کشی نرفتم و به شدت دنبال درمان گیاهی افتادم باورت میشه دردهای شدیدم رو با چنتا گیاه به صفر رسوندم والان دارم رو کیست و فیبروم هام و چسبندگیم کارمیکنم. که جواب داده