2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پریودم نامنظمه این ماه شباقبل خواب من وشوهرم هرکدوم یه قاشق عسل وسیاهدونه خوردیم امروزموعدم بودوخ ...

شما دقیق دستورات بالارو انجام بده میای همین جامیگی باردارشدی و زنجیره آگاه کردن خانوما و ادامه میدی. ولی همش رو با هم انجام بده نه فقط دوسین رو. چون سرعت میبخشه اگه مشکل خاصی نداشته باشید یک یا نهایت دو ماهه البته به خواست خدای خوبم باردارید

تو تعیین جنسیت هم اثر داره؟ چون لبنیات گفتنه استفاده شه

تعیین  جنسیت کار خداست گلم. ولی بیشتر به آقایون بستگی داره نه خانوما. البته اگه آقایون هم همین دوقلم سیاهدونه۲خرماسیاهدونه رو مصرف کنن بیشتر جنسیت پسره. ولی باز خدا هرچی بخواد همونه

شما دقیق دستورات بالارو انجام بده میای همین جامیگی باردارشدی و زنجیره آگاه کردن خانوما و ادامه میدی. ...

ممنون عزیزم راستی تخم هویچ شنیدم میگن توپریودی بخوری خیلی خوبه شماچیزی شنیدی؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
ممنون عزیزم راستی تخم هویچ شنیدم میگن توپریودی بخوری خیلی خوبه شماچیزی شنیدی؟

عزیزم همین چنتا دستور ساده رو انجام بده مطمین باش جواب میگیری مطمینه که میگم. منطق پستش هست.

فقط بچه ها خانوم زهرا.س تو یکی از تاپیکا گفته بود اگه بی بی چک زدید و مثبت بود دو تا دیگه هم امتحان کنید دیگه آزمایش خون ندید چون خون رو رقیق می‌کنه و خانوما به لک بینی و سقط میفتن وقتی است بی بی مطمین هست و مثبت بودن رو میگه بزارید هست هفته بشه برید سونو صدای قلب رو بشنوید

عزیزم همین چنتا دستور ساده رو انجام بده مطمین باش جواب میگیری مطمینه که میگم. منطق پستش هست.

چشم گلم مرسی واقعاعرق کاسنی روازعطاری بگیرم؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دوسین رو تو پاکی بخوریم یا پریودی

کل دستورات بالا اگه به قصد بارداری هست باید از روز اول پریود تا بیستم خورده سه نه بیشتر چون اگه نطفه تشکیل شده باشه سقط نشه. برای بارداری حتما پیاز خام هرروز یک عدد هم آقا هم خانوم بخورن. به علاوه ماست و شیر محلی و کاسنی.در صورتیکه برای دفع فیبروم و کیست و دردهای قاعدگی و تنظیم نبودن مصرف میشه کل ماه خورده سه ولی نهایت مصرف تا شش ماه هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز