2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ابزار میخره. اونم ژاپنی قدیمی و گرون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

گوشی و گاردش

ماشین و متعلقاتش  

و آت و آشغالای مختلف واسه دفتر کارش

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
ای خدا یکی شوهرش خسیسه یکس ولخرج پولاشو بگیر ازش

مگه میده تا میگی پول میگه ندارم ولی کافیه برادرش بگه از زیر سنگ باشه بهش میده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اوف شوهر من در اوج نداری ولخرجه

تا یکم پول بیاد دستش برا من خرید میکنه یهو

یا برا تولد خواهرزاده ها و برادر زاده هام یا روز پدر و مادر بیش از حد خرج میکنه

الان نسبت به اوایل روش یکم تاثیر گذاشتم کمتر خذج کنه

اما بازم خیلی ولخرجه

اما برا خودش خریذ نمیکنه😖😖😖😖

شوهر من، چند سال سر این موضوع بحث کردم امسال دیگه رهاش کردم واقعا خسته شدم. هر چقدر پول تو حسابش بیاد باید خرج شه، اگه کم باشه برای شکم، بیشتر بود سفر دبی و استانبول، باز بیشتر بود سفر اروپا. ولی فکر کردن به اینکه خونه خوب بگیریم یا ماشین، اصلااااا

💚💖
خودت پس انداز کن  پنهانی جمع کن برای روز مبادا

بریم بیرون حتما میخواد بیرون ساندویچ بخوره بهش بگم بریم خونه شام هس قبول نمیکنه 😤 هر روز باید غذای خوب باشه تو خونه عاشق کبابه😥 هر روز که نمیشه اینجور غذاهارو خورد

شوهرمن وحشتناک ولخرجه  ب همه ی عالم و آدم .شکم و لباس .مامانش و خواهراش .رستوران بردن دوستاش .خرید وسایل شکار اسلحه شکار دوربین شکار لباس شکار کوله پشتی سگ شکاری همه چی ک مربوط ب شکار میلیونی کلکسیون داره کلا خرج میکنه .دست ب خیر هم خیلی هست