سلام.من پنج ماهه عقد کردم ولی تا الان نتونستم دوسش داشته باشم و محبت کنم ولی بر عکس اون خیلی محبت میکنه و دوسم داره.نه دوس دارم جایی برم باهاش نه دوس دارم دو نفری یه جا تنها باشم باهاش هر کار میکنم نمیتونم .مهرش نمیشینه تو دلم چکار کنم.خانوادم دوسش دارن چون خوبه به طلاق هم اصلا فکر نمیکنم.فقط میخوام بدونم زمان بگدره مهرش به دلم میشینه یا امکان اینکه علاقه پیدا کنم هست یا ن؟ همش استرس همش دلشوره همش فکرای منفی دارم ک نمیتونم دوسش داشته باشم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من اولین شرطم برای ازدواج علاقه بود.خیلی مهمه.خوبی هاش را ببین ایشالا بهش دلبسته بشی.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونی یه جمله ک دیگران بهت میگن یبار میشنوی ولی حرفی ک خودت ب خودت میزنی ۱۷بار تو مغزت اکو میشه
کاملا تلقینیه تو فقط ی مدت تمرکز کن ک چقد خوبی داره و ببین مردم چ شوهرای بدی دارن ولی دوسش دارن
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
یعنی چند روز نبینمش .تا حالا زیاد گفتم چند روز دورو برم نیا ولی نمیتونه یا زنگ میزنه یا میاد
منم اوایل عقدم همینطور بودم ولی تا یه مدت ب هر بهانه ای دوست نداشتم صداشو بشنوم فقط اس میدادم یا میگفتم خونه نیستم تا با خودم کنار بیام مشکل تو طبیعی ولی باید فقط نکات مثبت ازش ببینی تا دلت راضی بشه
اتفاقا دست خودته هرچیزیو تکرار کنی باورت میشه میدونی یه جمله ک دیگران بهت میگن یبار میشنوی ولی حرفی ...
دقیقااااا.خیلیا جلوی چشمم هستن ک از هر لحاط از شوهرشون سرن ولی شوهرشون یه حیوون به تمام معنا ولی دارن زندگی میکنن.اون لحظه خوبم ولی شوهرم ک میاد باهاش میرم بیرون باز اون حس لعنتی اون افکار منفی میاد تو ذهنم