elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 عنوان دلتنگو غمگین 32 بازدید | 2 پست میشه کسی فال حافظی چیزی بگیره دلم اروم شه 😔 ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ 1398/10/27 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 شكسته شكسته نتوان گفتولی یقین دارمدلم ترک خورده،ندانم این چه داغی، داغبر این شكسته حک خوردهشناسم آن و نتوان گفتكه از كدام دستیبر این غریب پیر غمگینمچنین به شلاقی، مهیب و آتش باركتک، كتک، كتک خوردهولی یقین دانمدل درون شكسته ام ترک خوردهگلی، نه برگ گل، نازکچگونه وز كدام دست بیرحمیچنین چو رگباری، ز مرگ یا تگرگ آسانز هر دو سو چو باران تندچكاچكا و چک خوردهبر او چو داغ ننگ- اگرچه مثل ژاله پاک و بیرنگ استچو مهر بی ننگ است –بر او چو روی رنگیان و ننگیّانهزار و صد هزار لک خوردهچرا دلم چنین زهر كلک سوار، دزد دریاهالت و كتک خورده؟نمی توان شكسته شكسته ها خواندشولی یقین دارمز دست بی همه چیزاندلم ترک خورده، هزار و بیش از آنكتک، كتک، كتک خوردهترک، ترک، ترک خورده رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 شكسته شكسته نتوان گفت ولی یقین دارم دلم ترک خورده، ندانم این چه داغی، داغ بر این شكسته حک خورده ... هی خدا ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨