سلام دوستان. من باردارم و چند ماه دیگه بچه م به دنیا میاد. حقیقتش اینه که من مجلس عروسی نداشتم و عقدم هم خیلی ساده محضری بودش.حالا هم واسه سیسمونی واقعا دیگه از خونواده خودم انتظاری ندارم. دوست ندارم که خودم هم مخفیانه پس انداز کنم و بخرم به اسم خونوادم. خب وقتی شوهرم و خونوادش کاری واسه من نکردن چرا خونواده من سیسمونی بدن. جهیزیه هم در حد توان اوردم. قصدم اینه که مستقیما به شوهرم بگم بریم خرید واسه بچه و خلاص.یه کوچولو پس انداز دارم اونم میخوام بزارم واسه روز مبادای خودم.خیلی کمه ها ولی خب بهتر از هیچیه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میگم عزیزم یا خانوادت یا از پس انداز خودت یکم بگیر دختر خاله من با اینکه وضع مالیشون خوب بود ۲ تو ...
اخه عزیزم اون واسه وقتی هستش که همه مراسمات به جا آورده بشن. مثلا مجلس عروسی خوب بعد چند بار خونواده شوهر پاگشات کنن واست عیدی بیارن و یه سری چیزا. وقتی من این چیزا رو نداشتم چرا از خونواده خودم توقع داشته باشم؟.
من بیشتر هزینه های عروسی با شوهرم بود و اونایی که با خانوادش بود تاجایی که تونستن کم کاری کردن ولی بنده خدا مامانم اینا از هیچی کم نذاشتن خیلی زورم میاد
من بیشتر هزینه های عروسی با شوهرم بود و اونایی که با خانوادش بود تاجایی که تونستن کم کاری کردن ولی ب ...
دستشون درد نکنه. الان مامان منم رفته تو فکر سیسمونی خریدن.وضعشون متوسطه ولی پدرم چون مریض شده و داروهاش گرونه یه مقدار اوضاعشون بهم ریخته.با این وجود مامانم رفته تو فکر خرید.که من بهش گفتم چیزی نگیری .