2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
مشکل ذهن شوهرمه.یه مقدار  در حد چند وسیله رو انتظار سیسمونی رو از خونواده م داره.

ببخشیداینجوری میگم ولی انتظارداره ک داره...توانتظارعروسی ومراسم نداشتی؟؟

بازم ه جورخودت صلاح میدونی حالاسر چندتا تیکه وسیله دلخوری پیش نیاد

یه 
عزیزم خدا خیرت بده فشار نمیاری به پدر و مادرت منم واسه جهیزیه ام و سیسمونیم تا تونستم سبک برداشتم که ...

مرسی عزیزم.کار خوبی کردین. اره خداییش پدر و مادر دختر که گناه نکردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو این چه رسمیه مادر عروس کلی جهیزیه بده بعد واس بچه هم که در اصل بچه خانواده شوهره سیسمونی بخره ...

دقیقا.نمیدونم این رسم مسخره رو کی جا انداخت والا. به صورت غیر مستقیم گفتم ولی دیگه اینبار میخوام مستقیم بگم.

مشکل ذهن شوهرمه.یه مقدار  در حد چند وسیله رو انتظار سیسمونی رو از خونواده م داره.

توهم بگو یه مقدار درحد چند دس لباس و یه تیکه طلا از خانواده ی شوهرت انتظار داری

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
من میگم عزیزم یا خانوادت یا از پس انداز خودت یکم بگیر دختر خاله من با اینکه وضع مالیشون خوب بود ۲ تو ...

اخه عزیزم اون واسه وقتی هستش که همه مراسمات به جا آورده بشن. مثلا مجلس عروسی خوب بعد چند بار خونواده شوهر پاگشات کنن واست عیدی بیارن و یه سری چیزا. وقتی من این چیزا رو نداشتم چرا از خونواده خودم توقع داشته باشم؟.

من بیشتر هزینه های عروسی با شوهرم بود و اونایی که با خانوادش بود تاجایی که تونستن کم کاری کردن ولی بنده خدا مامانم اینا از هیچی کم نذاشتن خیلی زورم میاد

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
دقیقا.نمیدونم این رسم مسخره رو کی جا انداخت والا. به صورت غیر مستقیم گفتم ولی دیگه اینبار میخوام مست ...

بگو شاید اصن مشکلی نداشت دختر عمم مادرش خیلی تو قرض بود همه چیو‌ شوهرش خرید شوهرش گفت بچه خودمه خودم براش خرید میکنم الان خواهر نامزدمم همه چیو خودش دارهذمیخره

خدایا شکرت
من بیشتر هزینه های عروسی با شوهرم بود و اونایی که با خانوادش بود تاجایی که تونستن کم کاری کردن ولی ب ...

دستشون درد نکنه. الان مامان منم رفته تو فکر سیسمونی خریدن.وضعشون متوسطه ولی پدرم چون مریض شده و داروهاش گرونه یه مقدار اوضاعشون بهم ریخته.با این وجود مامانم رفته تو فکر خرید.که من بهش گفتم چیزی نگیری .

بگو شاید اصن مشکلی نداشت دختر عمم مادرش خیلی تو قرض بود همه چیو‌ شوهرش خرید شوهرش گفت بچه خودمه خودم ...

چه خوب.اره منم یه دفعه ای بگم تکلیف رو معلوم کنم بهتره مرسی عزیزم.