2777
2789
عنوان

سیسمونی

256 بازدید | 34 پست

سلام دوستان. من باردارم و چند ماه دیگه بچه م به دنیا میاد. حقیقتش اینه که من مجلس عروسی نداشتم و عقدم هم خیلی ساده محضری بودش.حالا هم واسه سیسمونی واقعا دیگه از خونواده خودم انتظاری ندارم. دوست ندارم که خودم هم مخفیانه پس انداز کنم و بخرم به اسم خونوادم. خب وقتی شوهرم و خونوادش کاری واسه من نکردن چرا خونواده من سیسمونی بدن. جهیزیه هم در حد توان اوردم. قصدم اینه که مستقیما به شوهرم بگم بریم خرید واسه بچه و خلاص.یه کوچولو پس انداز دارم اونم میخوام بزارم واسه روز مبادای خودم.خیلی کمه ها ولی خب بهتر از هیچیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نگرفتن برات؟؟

خانوادت وضعشون خوبه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم خدا خیرت بده فشار نمیاری به پدر و مادرت منم واسه جهیزیه ام و سیسمونیم تا تونستم سبک برداشتم که فشار نیاد پشیمونم نیستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

مبارک باشه گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چیزای ضروری بخر بچه تا ۸ ماهگی اینا با عروسک بازی نمی کنه که چند دست لباس و چیزای ضروری بگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

دقیقا نظر خودم هم همینه که وسایل ضروری رو با شوهرم بخرم و تموم

من میگم عزیزم یا خانوادت یا از پس انداز خودت یکم بگیر دختر خاله من با اینکه وضع مالیشون خوب بود ۲ تومن سیسمونی برد

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم