2777
2789
وا ملا عام چیه نی نی سایته کی ب کیه بگو

ساناز اینجا ملا عام نیس ملا خاصه الن جز منو ناهید پشه ام پر نمیزنه اینجا راحت باش

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
بچه ها چل دیقه ام بحرفین من پاشم حاضر شم واسه امتحان نرینا تا چهل دیقع تولوخدااااااااااااااااااااااا ...

کاش ی چرت میزدی مخت هنگ نکنه سر امتحان من ی بار نخوابیدم سرجلسه هنگ کردم ی سوالو نتونستم حل کنم اومدم خوابگاه خوابیدم تو خواب حلش کردم😂

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاش ی چرت میزدی مخت هنگ نکنه سر امتحان من ی بار نخوابیدم سرجلسه هنگ کردم ی سوالو نتونستم حل کنم اومد ...

کار از چرت گذشته الن بخام بخابم بهار سال بعد بیدار میشم فلن باید مردوووووونه مقاومت کنم

بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جونم از زندگیتون بگین من ی مقدار فضول تشریف دارم ناهید چن سالته اسم جوجوهااااااااات چی ان؟ساناز تو نمیخای بچه دار شی حالا حالا ها؟

[QUOTE=120185609]بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جو ...

اخ اخ این حالا حالا ها دلش نمیخاد بچه بینشون بخابه عا  

بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جونم از زندگیتون بگ ...

فدات من شوهرم پسرخالمه خیلی سختی کشیدیم باهم ازدواج کردیم هیشکی باورش نمیشد این وصلت بشه ولی شد دوتا پسر محمدطارق و احمدرضا 

فدات من شوهرم پسرخالمه خیلی سختی کشیدیم باهم ازدواج کردیم هیشکی باورش نمیشد این وصلت بشه ولی شد دوتا ...

وای چ اسمای قشنگیییی عاشق همدیگه بووووووووودین؟؟؟؟؟؟؟؟

ساناز فک کنم با حضور من ویارن پربازدید بشه😂

ناهید حالا فک کن صب همه هجوم میارن ببین چیه ک پربازدید شده میبینن هیچی فقد دو تا جغدذ فک زدن چرت و پرت گفتن