2777
2789
وا ملا عام چیه نی نی سایته کی ب کیه بگو

ساناز اینجا ملا عام نیس ملا خاصه الن جز منو ناهید پشه ام پر نمیزنه اینجا راحت باش

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
بچه ها چل دیقه ام بحرفین من پاشم حاضر شم واسه امتحان نرینا تا چهل دیقع تولوخدااااااااااااااااااااااا ...

کاش ی چرت میزدی مخت هنگ نکنه سر امتحان من ی بار نخوابیدم سرجلسه هنگ کردم ی سوالو نتونستم حل کنم اومدم خوابگاه خوابیدم تو خواب حلش کردم😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش ی چرت میزدی مخت هنگ نکنه سر امتحان من ی بار نخوابیدم سرجلسه هنگ کردم ی سوالو نتونستم حل کنم اومد ...

کار از چرت گذشته الن بخام بخابم بهار سال بعد بیدار میشم فلن باید مردوووووونه مقاومت کنم

بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جونم از زندگیتون بگین من ی مقدار فضول تشریف دارم ناهید چن سالته اسم جوجوهااااااااات چی ان؟ساناز تو نمیخای بچه دار شی حالا حالا ها؟

[QUOTE=120185609]بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جو ...

اخ اخ این حالا حالا ها دلش نمیخاد بچه بینشون بخابه عا  

بحرفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین خب بچه ها جونم از زندگیتون بگ ...

فدات من شوهرم پسرخالمه خیلی سختی کشیدیم باهم ازدواج کردیم هیشکی باورش نمیشد این وصلت بشه ولی شد دوتا پسر محمدطارق و احمدرضا 

فدات من شوهرم پسرخالمه خیلی سختی کشیدیم باهم ازدواج کردیم هیشکی باورش نمیشد این وصلت بشه ولی شد دوتا ...

وای چ اسمای قشنگیییی عاشق همدیگه بووووووووودین؟؟؟؟؟؟؟؟

ساناز فک کنم با حضور من ویارن پربازدید بشه😂

ناهید حالا فک کن صب همه هجوم میارن ببین چیه ک پربازدید شده میبینن هیچی فقد دو تا جغدذ فک زدن چرت و پرت گفتن