2777
2789
عنوان

گروه انگیزشی بدنسازی و فیتنس

174 بازدید | 15 پست

بچه ها

من دارم بدنسازی رو شروع میکنم

بدنم خوبه ولی میخوام بیام رو فرم

دنبال چنتل دوست خوب و هم فکرم که به هم انگیزه بدیم و سختیای ورزش اونم بدنسازی رو باهم آسون کنیم

اگر کسی واقعا قصد جدی برای تناسب اندام داره به من بپیونده😎

از دوستانی که صاحب تجربه هستن هم دعوت میکنن اگر تمایل دارن کمکمون کنن

مرسی دوستان زیبای من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدنساز بودم زایمان کردم فعلا اجازه ورزش نمیده مربیم اما دراین حد بگم ب قدری جدی رژیم و ورزش رو دنبال می‌کردم که  همه مثال میزدم منو فقط جدیت و پشتکار میخاد و اینکا توباشگاه فقط و زشت رو کنی و حرف نزنی با کسی مخصوصا وقتی ورزشات سوپر میشه 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
یعنی چه کار کنیم؟ گروه اینجا؟

اره ترجیحا

هر چند روز بیایم از سختی و شیرینی روزای باشگاهمون بگیم

کلا باهم درمیون بذاریم تجربه فیتنسمونو

توی تاپیکامونم اعضای گروهو تگ کنیم که همه جمع بشن

من باشگاه نمیتونم برم  ولی میخوام لاغر شم😑

پیاده روی کن با کلیپهای یوتیوپ یاحتی اینستا توخونه ورزش کن قندیجات کم بخور صبحانه حتما بخور آب زیاد بخور

منم قراره از شنبه برم بدنسازي،شنبه واقعي😁 بدنم خوبه ميخوام سفت شه قبل از بارداري 

پس همراه شو

حتی دو نفرم باشیم کافیه

کم کم تعدادمون میره بالا

هستی؟

دوست دارم ی نفر پیدا کنم باهم کم کنیم ک انگیزه بگیرم  اراده ندارم....

تا وقتی تنهایی ورزش رو شروع نکنی بدون تصمیمت جدی نیست برا لاغری چون اگر اون طرفت ی روز نباشه تو هم نیستی 

خوبه یکی باهات باشه اما ن اینکه اون بشه انگیزت 

منم قراره از شنبه برم بدنسازي،شنبه واقعي😁 بدنم خوبه ميخوام سفت شه قبل از بارداري 

مطمعن باش جدی و روتین دنبال کنی ورزش رو زودترم باردار میشی من خودم ورزشکار و بدنساز بودم میخاستم ادامه بدم برای مدرک مربیگری که باردار شدم و همه چی نصفه موند