2777
2789
عنوان

دختر ۴ ساله

392 بازدید | 48 پست

سلام.خیلی خسته شدم.از دست دخترم😪همش از این شاخه به اون شاخه میپره ی دقیقه میره خونه سازی میاره میریزه وسط یه دقیقه میره اسبشو میاره سوار میشه دو دقیقه دیگه وسیله خاله بازی پهن میکنه کل خونرو میریزه بهم همش هم غر میزنه و داد میزنه که بیاید بازی کنیم اگر بازی نکنیم قهر میکنه میره تو اتاقش.مدام توقع داره.میریم بیرون همش گریه میکنه لپ لپ بخر یا حتی وسایلی که داره رو باز میگه بخر.میگه بریم بیرون اونوقت بیرون راه نمیاد میگه خستم بغلم کنید..امروز از دستش نشستم گریه کردم.یه امروز رو بگم براتون صبح صبحانه دادم گف کارتون بذار تو لب تاپ گذاشتن.گف ابمیوه براش ریختم اوردم گف بیا تو اتاقم رفتیم در اتاقشو بسته میگه نرو بیرون.نشستم باهاش یه کم بازی کردم براش نقاشی کشیدم اومدم بیرون ظرف بشورم میگه بذارم رو اپن گذاشتم میگه وسیله بیار بذار اینجا بعد هر ده ثانیه یکیشو مبندازه پایین میگه بیار.باهاش ناهار خوردم بعدش یه کتاب جورچین گذاشتم بریدیم براش چند تا دونه پفک ریختم تو ظرف دادم بهش دیدم داره دستاشو میماله به مبلا انقد انقد داغ کردم که زدم رو دستش و خودمم نشستم گریه کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما دیگه خیلی دل به دلش میدی.شیوه خودت غلطه عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

۴ساله ک کوچیک نیس بابدیسری قانونارویادبگیره 

عزیزم ناراحت نشیاولی ازاون اول بچه رواگ لوس کنیدتااخرنمبشه جمعش کرد

منم دختردارم ولی اصلااهل لوس کردن نیستم خوشم نمیاد

وخدایی که بشدت کافیست

منم دخترم سه سالشه

یه چیز تو مایه های ذختر شما و شایدم بدتر 

حتی تو خونه هم از این اتاق به اون اتاق میگه بغلم کن

اصلابا اسباب بازی هاش تنهایی سرگرم نمیشه باید من یا باباش هم باشیم

یه چیزاییش نرماله مناسب سنشه که ازت بازی میخواد یا میخواد کنارت باشه ولی یه سری کاراش رو فکر کنم باید بهش اموزش بدین که کار خوبی نمیکنه مثل همون انداختن و کثیف کردن مبلا.همسن پسر من هستش پسر منم تنبله بیرون راه نمیره بغلمه همش البته از بدو تولد همین بوده و منم بخاطر اینکه خسته نشه بغلش میکنم ولی خونه قانون داره .و اشتباه کردین زدینش و اشتباه بزرگتری کردین که جلوش بخاطر تنبیهش گریه کردین

یهو دیدی خوردمت😏

دختر منم همینه ۳ سالشه 

به خاطر اینه زیاد لی لی به لالاشون گزاشتیم و اطرافیان پرتوقعشون کردن 

دخترمن حتی مداد رنگی میاره میگع بیا زود باش نقاشی بکش

همیشه هم ناراضی و در حال غر زدن نمونش الان یک ساعته برقارو خاموش کردیم خانوم هنوز داره برا خودش حرف میزنه و گشت میزنه

آروووم آرووووم Relax    Relax😐

تو مجتمع هستیم هر روز کفشای پاشنه بلند میپوشه راه میره رو سرامیک همسایمون دیگه بنده خدا دیوونه شده.اهنگ میذاره باید عروس بسه همه برقصن باهاش تازه میگه هیچکی نرقصه چون من عروسم😥