2777
2789
عنوان

دختر ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 48 پست
جدبدا میگه بده غذامو ببرم اتاقم من نمیدم عادت کنه بیچاره میشم

یکم روحرفات بمون کوتاه نیاوگرنه بعداک بررگتربشه اسیری ازدستش 

من خودم خبلی مهربونم بابچه هام یعنی نمیزنمشون ولی سختگیرم تاجای ممکن درقبال رفتاراشتباهشون دارم کوتاه نمیام 

بچه هاخیلی زرنگن وسواستفاده گر

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیادی لوسش نکن بعدا هم خودش ضربشو میبینه هم شما بهش خوب و بدو آموزش بده به موقعش تنبیهشم بکن نه با ز ...

دیگه فس شدم .فقط دوس دارم کتاب هایی که خوندن رو عکس بذارم ببینید در مورد روش بچه داری و... اما انگار مخم پوک شده از بس گفتم نکن.نزن.نریز.قدر هیچ کدوم از وسیله هاسو نمیدونه چیزای داره که هیچکدوم از دویتاش ندارن اما بازم میچسبه به من

تو مجتمع هستیم هر روز کفشای پاشنه بلند میپوشه راه میره رو سرامیک همسایمون دیگه بنده خدا دیوونه شده.ا ...

عزیززززم ......من یه پسر دوساله دارم همه این بلاها سرم میاره تازه میخابونمش واز دورش میکنم باید برم سراغ بزرگه برای سروکله زدن درس ومشق خودت حالا منم مجسم کنم چه شکلیم😩😩😩😩😩

زیادی لوسش نکن بعدا هم خودش ضربشو میبینه هم شما بهش خوب و بدو آموزش بده به موقعش تنبیهشم بکن نه با ز ...

تنبیه اتاق رو نکنین خواهشا هرچی که دکترا میگن که درست نیست من بزرگ شده ی تنبیه اتاقم و حالم بد میشه بهش فکر میکنم 

یهو دیدی خوردمت😏
یکم روحرفات بمون کوتاه نیاوگرنه بعداک بررگتربشه اسیری ازدستش  من خودم خبلی مهربونم بابچه هام ی ...

من خودم بچه بودم لوس بودم دوس ندارم بچم مث خودم بشه

دیگه فس شدم .فقط دوس دارم کتاب هایی که خوندن رو عکس بذارم ببینید در مورد روش بچه داری و... اما انگار ...

تجربه نشون داده بچه ها فعل منفی رو زیاد درک نمیکنن نگین نزن بجاش بگین اینکارو بکن نگین نریز بگین بیا پارچه پهن کنیم اگه ریخت فرشمون کثیف نشه نگین ندو بگین وای وای همسایه اذیت شد اروم تر بدوئیم نه خیلی سخت بگیرین که عقده ای شه نه خیلی شل که لوس شه بچس در یه چارچوب استاندارد و آزاد و راحت بززگش کنین

یهو دیدی خوردمت😏
تنبیه اتاق رو نکنین خواهشا هرچی که دکترا میگن که درست نیست من بزرگ شده ی تنبیه اتاقم و حالم بد میشه ...

عزیزم منم دوس ندارم ولی تنها تنبیهیه که جواب داده رو دخترم و اینکه کارش خیلی بد بود و بدون اجازه دست توکیف بقیه میکردو متوجه نمیشد نباید اینکارو بکنه اما الان دیگه تکرار نمیکنه

آروووم آرووووم Relax    Relax😐
من خودم بچه بودم لوس بودم دوس ندارم بچم مث خودم بشه

😆😆😆پس ارثیه استارتر

شوخی بودناراحت نشی 

ببین من بابام یه بچه لوس کن فوق العاده س 

من ازشون چون دورم نتونستن توتربیتم دخالت کنن بچه هام یدست ومودبن شیطونن ولی اذیت کن یاننرنیستن 

عوضش بچه ابجیم اینقدرلوسه ک همه ازش فرارین 

وخدایی که بشدت کافیست
😆😆😆پس ارثیه استارتر شوخی بودناراحت نشی  ببین من بابام یه بچه لوس کن فوق العاده س  من ...

نه چرا ناراحت بشم.من لوس بودم الان هم دارم اسیب هاشو میبینم دوس ندارم بچم اینجوری بشه

عزیزم منم دوس ندارم ولی تنها تنبیهیه که جواب داده رو دخترم و اینکه کارش خیلی بد بود و بدون اجازه دست ...

کاش بتونین یه تنبیه جایگزین پیدا کنین مثل محروم کردن از لوازمی که دوست داره من نزدیک خونه ی خوارام هستم یکبار پسرم کار بدی کرده بود و همگی میخوتستن پارک برن اونروز همه رفتن و به پسرم توضیح دادم ما نمیریم بخاطر اونکارت البته نیم ساعت طاقت اوردم و بعد با قولی که داد بردمش و ملحق شدی و دیگه هرگز تکرار نکرد البته پسرم از خیلی کوچیکی چون با زبون خوش بهش اموزش دادم خیلی کم پیش میاد کار بد بکنه هیچوقت دست به لوازم حتی بچه های دیگه نمیزنه اشغال توی خیابون نمیندازه حتما میگرده سطل پیدا کنه تو مغازه های خوراکی نمیبره میگه مالیده میشه به وسایل تا حالا یادم نمیاد واسه چیزی پا بکوبه زمین یا بگه بخر و لج کنه چون همیشه اگه راه داشته خریدم ماشالله بیشتر از سنش میفهمه الان یه کار داره که جالب نیست اینکه چندتا در قابلمه میذاره و با قاشق درامز میزنه میدونم کار بدی نیست ولی توی خونه ممکنه همسایه هارو اذیت کنه باید براش جایگزین پیدا کنم که کم صدا تر باشه یا اسباب بازیشو بخرم

یهو دیدی خوردمت😏