2777
2789
عنوان

دختر ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 48 پست

پسر منم همینه...همین امروز از این شکلاتای پمپی بهش دادم فشار داد کلش پاچید رو فرش....همشم میگه بیا اتاقم بازی کنیم....البته من زیاد میگم کار دارم باید صبر کنی ی ذره گذشت خودم میرم سراغش میگم کارم تمام شد...بیرونم حتما با ماشینش میریم بغل نمیتونم کنمش ماشینشو هل میدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

وای که پسر منم همینه خیلی سخته باور میکنید بعضی وقتا .اقعا فقط تو دستشویی از دستش آروم میگیرم تازه اونم میاد در میزنه اون جام بهم استرس میده چهارسالشه شیطون شیطون. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنها کاری که دارم انجام میدم به خودم میگم دیگه این روزا تکرار نمیشه

اما وقتی همسرممیگه به فکر دومی باشیم واقعا عصبی میشم اصلا ظرفیت یکی دیگه رو ندارم

فک کن کل تایمدو ساعت و نیم بازار تمامش کامل بغلم بئ

هوووووف

جالبه دختر جاری منم که البته من عاشقشم و همیشه نمیذارم دعواش کنن، همیشه داره غر میزنه. اصلا راضی نیست . ببریمش شهر بازی ۱ میلیون تومن شارژ کنیم بازی کنه آخرش یه بهانه ای برای گریه کردن و اعتراض پیدا میکنه، اگه ببریم اسباب بازی فروشی اندازه پنج شش نا هم بخریم بازم یه چیز دیگه میخواد و گریه میکنه. کلا همیشه ناراضین 

دختر منم همینه ۳ سالشه  به خاطر اینه زیاد لی لی به لالاشون گزاشتیم و اطرافیان پرتوقعشون کردن&n ...

به خدا من عاشق بچه بودم.تا دوسالگیش یک ثانیه نذاشتم گریه کنه همیشه تو بغلم بود وقتی کسی میگف به بچم غر زدم دعواش میکردم حالا سر خودم اومد

تو مجتمع هستیم هر روز کفشای پاشنه بلند میپوشه راه میره رو سرامیک همسایمون دیگه بنده خدا دیوونه شده.ا ...

اگه امکانش هست خونه رو موکت کنین من بخاطر اینکه وسیله ها از دستش میوفتاد زیاد صدا میداد دلم سوخت موکت و فرش کردم کل خونه رو با اینکه عاشق سرامیکم.باید ساخت تا بزرگ شن چه گناهی دارن ما همه حیاط داشتیم کوچه میرفتیم این طفلی ها چکار کنن

یهو دیدی خوردمت😏
منم با پسرم فوتبال بازی میکنم و قایم باشک دنبال بازی گاهی کُشتی میگیریم و و و 

اونقدر هم پسرم خوشحال میشه احساس میکنه که من مثل خودش بچم. منم قائم باشک بازی می‌کنم اما بیشتر میگه بیا دنبالم منو بگیر همیشه باید گرگ بشم

منم با پسرم فوتبال بازی میکنم و قایم باشک دنبال بازی گاهی کُشتی میگیریم و و و 

بازی بهترین چیزه ولب بازیم بایدحدودش مشخص بلشه 

من خودم باپسرم ک بازی میکردم میگفتم عقربه بیادرو۵مثلادیگ من بایدبرم وگرنه دیدیکه بچه هاولکن نیستن 

یاقایم موشک رومیگفتم تاده باربشمرقایم بشیم جفتمون 

ولی وسیله رواصاااجاره نداشت رومبل بخوره یاتوخونه دستش بگیره اراون اول میگفتم بشینخ روپارچه عادتش دادم بااینکه خیلی ششیطون بودولی میدونس نشینه نمیدم بهش‌

سریسری رفتاداک دوسداریم براشون قانون بشه بایدهم خودمون رعایت کنیم هم روحرفمون وایسیم 

وخدایی که بشدت کافیست
پسر منم همینه...همین امروز از این شکلاتای پمپی بهش دادم فشار داد کلش پاچید رو فرش....همشم میگه بیا ا ...

مث من.حس میکنم همسرم پر روش کرده با خودم بیاد کلی راه میاد اما شوهرمو میبینه سریع دستاشو باز میکنه که بغلش کنه

بازی بهترین چیزه ولب بازیم بایدحدودش مشخص بلشه  من خودم باپسرم ک بازی میکردم میگفتم عقربه بیاد ...

جدبدا میگه بده غذامو ببرم اتاقم من نمیدم عادت کنه بیچاره میشم

بازی بهترین چیزه ولب بازیم بایدحدودش مشخص بلشه  من خودم باپسرم ک بازی میکردم میگفتم عقربه بیاد ...

ماهم همه چیزمون تایم داره کارتون بازی گاهی حتی صندلی میذارم پیش بند براش میبندم ظرف میشوریم اب بازی میکنیم یا زیر انداز میندازم تو لیوان های مختلف ارد و شیر و تخم مرغ و اینا به انرازه ی دستور کیک میریزم خودش دونه دونه ترکیب میکنه کمکش میکنم کیک میپزیم تو حموم رو دیوارا با رنگ انگشتی نقاشی میکنیم یا حباب بازی میکنیم یا کاردستی میسازیم هر چیزی وقت خودشو داره بینشون هم من وقت برای کارای خودم میذارم ماسک صورتم غذا پختن گردگیری.جاروبرقیم پسرم میکشه عاشقه اینکاره

یهو دیدی خوردمت😏
به خدا من عاشق بچه بودم.تا دوسالگیش یک ثانیه نذاشتم گریه کنه همیشه تو بغلم بود وقتی کسی میگف به بچم ...

زیادی لوسش نکن بعدا هم خودش ضربشو میبینه هم شما بهش خوب و بدو آموزش بده به موقعش تنبیهشم بکن نه با زدن من دخترمو هر وقت کار خیلی بدی کنه تو اتاقش تنبیه میکنم و درو میبندم و سه دقیقه میزارم بمونه و براشم توضیح میدم به خاطر کار بدت تنبیه شدی اوایل فقط جیغ میزد الان اگه یه وقتی تنبیهش کنم گوش میکنه به حرفم و میگه مامان قول میدم دیگه تکرار نکنم گاهی وقتا هم محرومش میکنم از کارتون یا خانه بازی یا بازی با یه اسباب بازی اینجوری یه کم بهتر شده و حرف گوش کن تر

آروووم آرووووم Relax    Relax😐
اگه امکانش هست خونه رو موکت کنین من بخاطر اینکه وسیله ها از دستش میوفتاد زیاد صدا میداد دلم سوخت موک ...

هر روز با همسرم بحث میکنم که بیا بفروش بریم یه قدیمی بخریم فقط خودمون باشیم بچه تو حیاط بازی کنه ما وضعمون داغونه تو یه مجتمع ۳۰ واحدی که ۴ تا واحدش روبرو همن