2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا لعنت کنه همجنسامونو که بی بندو بارن و بعضا با اینکه میدونن طرف متاهله باز گرد مردای متاهل میان.. ...

همیشه ام اینجوری نیست بعضی وقتا ناخواسته پیش میاد خیلی وقتا یه مرد باعث فریب دختر میشه و دل چند نفرو میشکنه چون مردا تنها کسی براش مهمه خودشه مهم نیست کسایی که درگیر کرده با دروغاش با محبتای الکیش چه بلایی سرشون میاد

مهریم ۲۰۰ تا سکه هس ولی پول واسم مهم نیس مشکل مالی هم نداره اصلا دردم خیانت ب علاقه و احساساتم هس

عزیزم چی میگه خودش؟

ادبش کن ازش تعهد درست حسابی بگیر خونه به نامت بزن

میدونم خیلی شرایط بدیه تجربه کردم قوی باش

خودکشی چیه؟! اون باید خودکشی کنه

چه حس بديه واقعا عزيزم خدا به داد دلت برسه 

فقط زمان ميتونه حل كنه الان هيچ تصميم نميتوني بگيري فقط سعي كن بزاري به غلت كردن بيافته شوهرت و ببين زنه اگه شوهر ابرو اونم ببر كه ديگه از اين غلت نكنه رو سر زندگي مردم اوار شه

hair coloris ~ hair keratin 
چه حس بديه واقعا عزيزم خدا به داد دلت برسه  فقط زمان ميتونه حل كنه الان هيچ تصميم نميتوني بگير ...

دیگه نمیتونم‌ببخشمش اصلا شده بمیرم از دلتنگی ولی نمیرم سمتش تو سن پایین با عشق با مردی ازدواج کردم ک ۱۵ سال ازم بزرگتر بود اخرم رفت با یه زن هم سنش بهم خیانت کرد دیگه ب عشق اعتقادی ندارم همش دروغه کاش دیگه نفس نکشم

با هزار پافشاری و با مخالفت شدید خانواده باهاش ازدواج کردم با چه رویی بگم مردی ک بخاطر ش روتون وایستادم و بهتون بی احترامی کردم اول زندگی بهم خیانت کرده عشقمو زیر پاش لهه کرده 

دیگه نمیتونم‌ببخشمش اصلا شده بمیرم از دلتنگی ولی نمیرم سمتش تو سن پایین با عشق با مردی ازدواج کردم ک ...

عزيز دلممممم خدا به دلت صبر بده فكرش ادم ديووونه ميكنه 

شوهرت چي ميگه ؟  فقط تصميم نگير الان عصبي هستي 

hair coloris ~ hair keratin 
عزيز دلممممم خدا به دلت صبر بده فكرش ادم ديووونه ميكنه  شوهرت چي ميگه ؟  فقط تصميم نگير ا ...

از سرشبا تاالان ۵ بار اومده دنبالم ۱۰۰ بار زنگ زده پیام معذرت خواهی فرستاده گل گرفته اومده ولی از گوشیم بلاکش کردم در اتاقم قفل کردم خونه مامانم اومدم فعلا نتونستم ب خانواده ام توضیح بدم فک میکنن یه بحث سادس 

[QUOTE=120153960]پس داستان خیلی مجازی نیست . به لمس کردن و اینها هم رسیده بوده [/QUOTE فک نکنم فقط ب ...

اوکی . پس زود به دادش رسیدی . خیانت مثل جزام میمونه . ذره ذره وجودت رو میخوره و دردش هرگز التیام پیدا نمیکنه مگر با جدایی