2777
2789
اوکی . پس زود به دادش رسیدی . خیانت مثل جزام میمونه . ذره ذره وجودت رو میخوره و دردش هرگز التیام پید ...

کاش زودتر این دوران بگذره خدا سر هیچ کس نیاره انقد فشار رو قلب ادم میاد ک احساس میکنی هر لحظ ممکنه دیگه کار نکنه ...کاش زندگی منم امشب تموم بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از سرشبا تاالان ۵ بار اومده دنبالم ۱۰۰ بار زنگ زده پیام معذرت خواهی فرستاده گل گرفته اومده ولی از گو ...

ميدوني خيانت با گوه خوردن غلت كردن طرف درست نميشه يه چيزيه دلي هست بايد قلبن ببخشي بتوني ادامه بدي و زمان ميبره 

حالا اينجوري شده تو اين حس حال افتادي ابرو دختره ببر جلو خانوادش يا شوهرش بزار ادب بشه كم حال بدي نداري الان عزبزم شوهرتم بزار به غلت كردنش ادامه بده تا يه كم اروم شي 

hair coloris ~ hair keratin 
کاش زودتر این دوران بگذره خدا سر هیچ کس نیاره انقد فشار رو قلب ادم میاد ک احساس میکنی هر لحظ ممکنه د ...

ميگذره عزيزم سعي من يه قرص بهوري اروم بخوابي فكر خيال نابود ميكنه ادمو 

ميدوني خيانت با گوه خوردن غلت كردن طرف درست نميشه يه چيزيه دلي هست بايد قلبن ببخشي بتوني ادامه بدي و ...

شوهر نداره مجرده به اون زنه کاری ندارم دردم شوهرمم بود مشکل اونه ک کاری باهم کرد ک دیگه نمیتونم باهاش ادامه بدم شنبه میرم درخواست طلاق میدم بتونم توافقی جدا بشم زودتر این عذاب تموم بشه

شوهر نداره مجرده به اون زنه کاری ندارم دردم شوهرمم بود مشکل اونه ک کاری باهم کرد ک دیگه نمیتونم باها ...

زود تصميم نگير بشين منقطي فك كن ميدونم احساس بدي داري حق داري اما فردا روز پشيمون نشي 

توافقي تا شوهرت نخواد نميشه كه عزيزم 

شوهرت يه گوهي خورد بزار زمان بگذره ... 

ايا ارزش داره زندگيتو سر يه فاحشه خانه خراب بهم بزني !!؟ 

مدونم حس ادم مثل روز اول نميشه اما بايد درست تصميم بگيري !! 

فعلا يه حركتي بزت دلت خنك شه .. 

شوهر نداره مجرده به اون زنه کاری ندارم دردم شوهرمم بود مشکل اونه ک کاری باهم کرد ک دیگه نمیتونم باها ...

امشب ديدي از گوشيش !!؟تا خالا شك نكرده بودي ؟  لعنت به زني ميدونه طرف زن داره باز مياد خانه خراب ميشه 

نمیخای مهریه بگیری؟☹️

یچیزی ازش بگیر دارم میکیرم از حرص

راس میگی تقصیر زنه چیه رفته محبت کرده بهش کثافت

زود تصميم نگير بشين منقطي فك كن ميدونم احساس بدي داري حق داري اما فردا روز پشيمون نشي  توافقي ...

شوهرم فک کنم‌بیشتر فاحشه بوده تا اون زنه کاش زن فقیر ترین ادم میشدم ولی هیچ وقت بهم خیانت نمیکرد احساس میکنم از اسمون هفتم پرت شدم پایین قلب خالی از هر احساسی شده احساس خلا بودن دارم ....بااینکه نمیشناسمت خیلی باهام همدردی کردی حرفایی ک نتونستم ی مادرم بگم رو بهت گفتم ممنون واقها اگ نمیگفتم دوام نمیاوردم ...شب بخیر دوست گلم 🙏🌼

شوهرم فک کنم‌بیشتر فاحشه بوده تا اون زنه کاش زن فقیر ترین ادم میشدم ولی هیچ وقت بهم خیانت نمیک ...

عزيزم حق داري بعضي وقت ها مرد به غلت زيادي ميكنن زندگي همه نابود ميكنن ... 

اما سعي كن امشب مسكن بخوري اروم بخوابي با گريه ناله كردن خودتو داغون ميكني تا بگذره تصميم درست بگيري ... 

خدا به دلت ارامش بده دوستم واقعا ناراحت شدم حس بديه واقعا ... 

انشالله كه برات اتفاق خوب بيافته و زندگيت نپاشه از هم .... 

❤️ مراقب خودت باش دوستم 

نمیخای مهریه بگیری؟☹️ یچیزی ازش بگیر دارم میکیرم از حرص راس میگی تقصیر زنه چیه رفته محبت کرده بهش ...

نه مهریه نمیخوام فقط میخوام زودتر ازش جدابشم همین شاید ارومم کنه اینکار 

شک نمیکردی گوشیش قفل داره؟!

گوشی خودمم قفل داره خب ولی گوشیشو بر میدارشتم گاهی اوقات رمزشو میگفت بهم نمیدونم چی شد اصلا از کجا شروع شد ....زندگی ک توسن ۱۷ سالگی شروع کردم تو ۲۰ سالگی باید پایان بدم .....