2777
2789
عنوان

دلم چیزی میخواست که الان...

309 بازدید | 13 پست

وقتی میرفتم مدرسه دوران دبستان دلم یه مداد رنگی ۲۴ رنگ میخواست گذشت وقتی ۲۳ساله بودم خواهرم برای تولدم خرید اما الان دیگر نه دل و دماغش را داشتم نه شوقش را

وقتی نوجوان بودم دلم کیف و کفش قرمز میخواست 

خریدم اما وقتی ۱۸ساله بودم دیگر انگار رویم نمیشد دستم بگیرم یا تو خیابان بروم احساس بزرگی میکردم انقدر ماند کنار کمد تا اخر یه روز خانه تکانی عید سپردم بدهند به نیازمند

وقتی وارد دانشگاه شدم دلم میخواست عاشق شوم قلبم تاپ تاپ بزند برایم گل سرخ بگیرد تو کلاس برایم چشمک بزند شبها اس ام اس دهد شب بخیر عزیزم خوب بخوابی، نشد !!!خودم را درگیر این کردم که بهترین دانشگاه شوم‌کلی پروژه برداشتم حتی پروژه های بقیه رو هم قبول میکردم

ان دوران هم تمام شد ...

الان دیگر چیزی نمیخواهم رویاهای رنگی رنگی ،قلبهای صورتی که مثل حباب بالا پایین میرفتن در قلبم دیگر کمرنگ شدن 

شاید ۵سال بعد به امروز فکر کنم و اه بکشم 

کسی چه می داند دنیا چجوری می گردد و چه پیش می اید ...

دلنوشته#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هیچی خوش حالم نمیکنه از زندگی ناامیدم کنکوریم ولی حتی ذوق واسه درس و دانشگاه هم ندارم حس خ ...

ببین عزیز مضمون متن اینه که در لحطه زندگی کنید از زندگیتون لذت ببرید و درکنارش به اینده هم فکر کنید 

تو این دوران من هم اینطوری بودم میخواستم رشته عوض کنم خسته شده بودم دلم میخواست ازدواج کنم وهزارتا چیز دیگه 

اگر دوست داری پیش مشاور یا روانشناس برو تا هوش و استعدادتو بسنجه و علایقتو بشنوه و کمکت کنه

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان