2777
2789
نه من ریزه خوار بودم عزیز. الان اصلااااا دس نمیزنم ب چیزی. 

تنت سلامت باشه 

😍

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ چاقی سلامتی رو هم. میبره خواهرجان 

۳۰رو رد کنیم 😣طبیعیه چاقی 

اما خب با نخوردن ک بدتره 

باید همش تحرک داشته باشیم 

اونم انگیزه قوی میخواد

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خخخ. نه نمیگم. نمیخورم. فقط ریزه خواری ندارم. همه بهم. میگن چ عالی شدی

ببخش ریزه خواری رو توضیح میدی !لدفا😐

ببخش ریزه خواری رو توضیح میدی !لدفا😐

مثلا ساعت 8 صبحانه میخوردم.ساعت 8 ونیم چیپس. ساعت 9 تخمه. یاد رو اپن تنقلات میذاشتم میرفتم میومدم میگفتم همین ی دونه. هي میخوردم. دیگه تموم میشد. یا در یخجالو ده بار باز میکردم چیزی برمیداشتم

مثلا ساعت 8 صبحانه میخوردم.ساعت 8 ونیم چیپس. ساعت 9 تخمه. یاد رو اپن تنقلات میذاشتم میرفتم میو ...

من اصلا اهل تنقلات زیادی نیستم 

ببینم منم میتونم اینکارو بکنم 

عوضش ناهار اینا نمیخوردی?

چرا ناهار و شامم میخوردم    

خواهر گلم این ک من بکنم چاقتر میشم که

اره دیگه چاق شدم ک ب دمنوش رو اوردم

من اگه اوضاع اقتصادیم خوب شه ها 

میرم تو فاز مغزها 

پول کو 😑