2777
2789
عنوان

جداشدیم

330 بازدید | 15 پست

سلام من حدود 2 ساله ک نی نی سایتو دنبال میکنم اما بخاطر کسی ک دوسش داشتم و اجازه نمیداد عضو نشدم.. خوب هم میدونم تاپیک تازه عضو شده هارو خیلی باور ندارید.. اما خب خیلی نیاز ب حرفاتون و راهنماییتون داشتم تا راحت تر بتونم فراموش کنم..

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭

تعریف کن

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب هزار زور و بدبختی توی دانشگاه خاست باهام باشه و صحبت کنه.. بهم گف 6ماه دیگ شرایطم جور میشه و میام.. گفتم باشه اون 6ماه باب اشنایی.. کم کم شروع کرد ک بذا خودم ببرمت دانشگا بیشترم ح بزنیم...اینهمه دوست چیه داری درحالیک 4تا نبودن.. خطتو عوض کن.. تا موقعی میام چادر بپوش.. کم کم و ب هر نحوی ک شد میخاس اونی باشم ک میخاد و عوضم کرد با زبون خوش

برای سلامتی بابات دعا خوندم قلبم مهربونع اما شاید دیگ پاک نباشه. امیدوارم پدرتون همیشه زنده و سلامت ...

مرسی عزیزم؛ دعا کن بیمارستانه و حالش بده حال من داغون تر؛ دعا کن خوب بشه دلم تنگ شده تو ۲سال پوکیدم الانم که😔😢

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
مرسی عزیزم؛ دعا کن بیمارستانه و حالش بده حال من داغون تر؛ دعا کن خوب بشه دلم تنگ شده تو ۲سال پوکیدم ...

ایشالا ک خوب بشن.هیچکی ب عزیزی پدر و مادر آدم نمیشع.