2789
عنوان

جداشدیم

330 بازدید | 15 پست

سلام من حدود 2 ساله ک نی نی سایتو دنبال میکنم اما بخاطر کسی ک دوسش داشتم و اجازه نمیداد عضو نشدم.. خوب هم میدونم تاپیک تازه عضو شده هارو خیلی باور ندارید.. اما خب خیلی نیاز ب حرفاتون و راهنماییتون داشتم تا راحت تر بتونم فراموش کنم..

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭

تعریف کن

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب هزار زور و بدبختی توی دانشگاه خاست باهام باشه و صحبت کنه.. بهم گف 6ماه دیگ شرایطم جور میشه و میام.. گفتم باشه اون 6ماه باب اشنایی.. کم کم شروع کرد ک بذا خودم ببرمت دانشگا بیشترم ح بزنیم...اینهمه دوست چیه داری درحالیک 4تا نبودن.. خطتو عوض کن.. تا موقعی میام چادر بپوش.. کم کم و ب هر نحوی ک شد میخاس اونی باشم ک میخاد و عوضم کرد با زبون خوش

برای سلامتی بابات دعا خوندم قلبم مهربونع اما شاید دیگ پاک نباشه. امیدوارم پدرتون همیشه زنده و سلامت ...

مرسی عزیزم؛ دعا کن بیمارستانه و حالش بده حال من داغون تر؛ دعا کن خوب بشه دلم تنگ شده تو ۲سال پوکیدم الانم که😔😢

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
مرسی عزیزم؛ دعا کن بیمارستانه و حالش بده حال من داغون تر؛ دعا کن خوب بشه دلم تنگ شده تو ۲سال پوکیدم ...

ایشالا ک خوب بشن.هیچکی ب عزیزی پدر و مادر آدم نمیشع.