سلام من حدود 2 ساله ک نی نی سایتو دنبال میکنم اما بخاطر کسی ک دوسش داشتم و اجازه نمیداد عضو نشدم.. خوب هم میدونم تاپیک تازه عضو شده هارو خیلی باور ندارید.. اما خب خیلی نیاز ب حرفاتون و راهنماییتون داشتم تا راحت تر بتونم فراموش کنم..
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
ب هزار زور و بدبختی توی دانشگاه خاست باهام باشه و صحبت کنه.. بهم گف 6ماه دیگ شرایطم جور میشه و میام.. گفتم باشه اون 6ماه باب اشنایی.. کم کم شروع کرد ک بذا خودم ببرمت دانشگا بیشترم ح بزنیم...اینهمه دوست چیه داری درحالیک 4تا نبودن.. خطتو عوض کن.. تا موقعی میام چادر بپوش.. کم کم و ب هر نحوی ک شد میخاس اونی باشم ک میخاد و عوضم کرد با زبون خوش
برای سلامتی بابات دعا خوندم قلبم مهربونع اما شاید دیگ پاک نباشه. امیدوارم پدرتون همیشه زنده و سلامت ...
مرسی عزیزم؛ دعا کن بیمارستانه و حالش بده حال من داغون تر؛ دعا کن خوب بشه دلم تنگ شده تو ۲سال پوکیدم الانم که😔😢
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)