2777
2789
عنوان

دلم گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 80 پست
خیلی رفتارشون ازار دهنده‌ست. حالا من به جهنم، با مامانم چیکار دارن؟ طفلک مامانم گریه میکنه پشت کوشی، ...

خب عزیزم ب نظرم ک مامانتون هم داره واکنش نشون میده اونام پا میزارن رو.نقطه ضعف اصلا مامانت باید خوشحال باشه از حرفای طرف و اصلا براش مهم نباشه ی جوری رفتار کنه ک طرف بفهمه اصلا هیچ چیزی مامانتونو اذیت نمیکنه و براش اصلا مهم نیست اونام وجودشونو کمرنگ میکنن.... با مامانت صحبت کن بگو هیچ وقت ظاهر زندگی طرفو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنه و اینو بدون اونا پر از مشکل و دغدغه هستن فقط دارن فیلم بازی میکنن

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
اونا بی فرهنگن که مقایسه میکنن به مامانت بگو جواب تلفنش ن را نده و یک بار سفت برخورد کنه و بگه هر ک ...

جواب تلفن رو نمیده ک

میره مثلا خونه‌ی عمم، اونا هم اونجان

بهش میگم چیزی نگو ک فکر کنن حسودی میکنیم یا چشممون اونا رو بر نمیداره

وقتی خونریزی افتاده بود ب مامانم گفتم حال دخترعموم چطوره؟ گفت ول کن، اونا نمک رو زخم میشن برم بپرسم حالت چطوره؟ گفتم اشکال نداره. تو خوب باش، برو بپرس ک نگن حسودی میکنه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن اونا حسود زندگی توان... الان چون منتظر بچه ای حساس تر شدی رو حرفاشون، من خودمم که سقط کرده ...

ممنونم عزیزم

سقط خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته. خیلی شبا یواشکی گریه میکنم. میگم خدایا چرا کوچولوی من واسمون نموند؟ میگم خدایا خیر و صلاحت تو چی بود ک صورتمو یجور تغییر دادی ک همه بفهمن حامله‌م و بعد ازم گرفتیش؟ 

همش اون لحظه ک جواب ازمایش مثبتو گرفتم میاد جلو چشمم. 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خب عزیزم ب نظرم ک مامانتون هم داره واکنش نشون میده اونام پا میزارن رو.نقطه ضعف اصلا مامانت باید خوشح ...

هرروز هرروز بهش میگم ولشون کن. بهش میگم مامان بخدا تو از اونا ب من میگی، من اعصابم بهم میریزه. میگم به گوش در کن یه گوش دروازه

میشینه گریه میکنه میگه من خوشبختی ندیدم😞😐🤧

هرروز هرروز بهش میگم ولشون کن. بهش میگم مامان بخدا تو از اونا ب من میگی، من اعصابم بهم میریزه. میگم ...

ای بابا دیگه بدتر توهم از خوشبختیت بگو خوشحال باش بگو امروز رفتم فلان جا با شوهرم...شوهرم خیلی دوسم داره انقد حرفای مثبت بزن ک دیگه تکرارشون نکنه....ایشون ب جای اینکه بهت دلداری بده برعکس رفتارمیکنه ک

منم از جاریم 7سال بزرگترم و بچه ندارم اون ی بچه ی  سه ساله داره ولی اصلا اعصاب خودمو خورد نمیکنم و سلامتیمو ب خطر نمیندازم بیخیال بابا هر چیزی در زمان خودش اتفاق میوفته...بعضی موقعها ک بچه هاشون رو اعصابه میگم خداروشکر ک من ندارم و راحتم والا خخخ

اونقدر من اعصابم الان خورده و ناراحتم بخاطر مشکل خودم که مشکل تورو هم خوندم بیشتر دلم میخاد یکیو بزنم الان فقط دخترعموتو بده بمن بزنم تیکه تیکه ش کنم😡

اون اونقدر حسوده که خدا زدتش تو دیگه بیخیالش باش اهمیت نده بعدش هم دختر تو مگه چقدر سن داری که بخاطر بچه ناراحتی تو هنوز ۱۹ سالته اوووووووه خییییلی راه و وقت داری برای بچه دار شدن

به موقعش تو هم بچه تو میاری

یه جور تلخ آرومم...

استارتر من با خودم گفتم الان بالای سی سن داری.... بشین از زندگیت لذت ببر بابا طرز فکرتو عوض کن زندگی ک ازدواج کردن و بعدش بچه دار شدن و فلان شدن نیست

ممنونم عزیزم سقط خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته. خیلی شبا یواشکی گریه میکنم. میگم خدایا چرا کوچولوی من ...

منم همینجوری بودم، این روزام میگذره

منم سقط کردم یکسال زجر کشیدم، شبا که شوهرم میخوابید میرفتم توی سالن و چندساعت گریه میکردم تا آروم بشم

الان باردارم ولی 

حسرت روزایی رو میخورم که باردار نبودم

با شوهرم خوب بودم، فکر کردم تنها چیزی که ندارم بچس، اگه اینم باشه دیگه خوشبختیم کامل کامل میشه

ولی اینجوری نشد، از وقتی باردارشدم نتونستم مثل قبل به شوهرم برسم، اینکه حال روحی و جسمیم همش بد بود، روحیم بد بود، حساس تر شده بودم، افسرده شدم، شوهرمم اصلا درکم نکرد و روز به روز ازم دورترشد.

الانم هر روزم عذابه، هر روز جنگ و دعوا...

اصلا باورم نمیشه چی بودیم چی شدیم...

میگم ای کاش بچه نبود ولی اون خوشی ها بود

شوهرم انگار تا باهاش خوش بودم باهام خوش بود

رفیق روزای سخت و ناخوشی نبود  

ای بابا دیگه بدتر توهم از خوشبختیت بگو خوشحال باش بگو امروز رفتم فلان جا با شوهرم...شوهرم خیلی دوسم ...

اره دیگه. اگه اون اخبارو ب من منتقل نکنه، منم اینطوری بهم نمیریزم. بدتر اینکه گریه هم میکنه من دلم ریش میشه. میگم یعنی مشکل من اینقدر بزرگه ک مامانم داره گریه میکنع؟ 

تک تک حرفاتو راجع به بارداری درک‌میکنم و حس خیلی بدی خیلی 

😭😭😭😭

منم از جاریم 7سال بزرگترم و بچه ندارم اون ی بچه ی  سه ساله داره ولی اصلا اعصاب خودمو خورد نمیکن ...

الان جاریم یه بچه داره، تو جریان مشکلمم هست. باهام میاد دکتر. خداشاهده یبار ب روم نیاورده. همش میگه دختر تو حامله شدی‌، دوباره هم حامله میشی

انگار یه غریبه از صدتا فامیل، ب ادم نزدیکتره

الان اونا تو اقدامن برای بچه دوم. میگه بخدا گفتم تا من حامله بشم، الهه هم حامله بشه

اره دیگه. اگه اون اخبارو ب من منتقل نکنه، منم اینطوری بهم نمیریزم. بدتر اینکه گریه هم میکنه من دلم ر ...

وای خدایا ولش کن سنی نداری ک من اگه جای شما بودم اصلا ب فکر بچه دار شدن نبودم ک، بیام خودمو پیر کنم ک چی بشه برو کلاسی چیزی الکی نشین منتظر بچه... از زندگیت لذت ببر روح و جسمتم داغون نکن هیچ چیزی مهمتر از ارامش خود آدم نیست