2777
2789
عنوان

دلم گرفت😔

714 بازدید | 80 پست

بچه ها من واقعا ادم حسودی نیستم. ولی واقعا دلم گرفته. کوکو نکنین تا بگم از چچی دلم گرفته. خسته شدم از این همه مقاییه و شماتت

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بلایک

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی گف لایکم کنین

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بگو عزیزم

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔

من و دختر عموم باهم دوره‌ی نامزدیمونو گذروندیم. هر دوتامون با هم نامزد شدیم. البته اون قبل از عید ۹۷ و اسفند نامزد شد. من بعد عید تو فروردین نامزد کردم. 

نامزد دخترعموم مادر نداشت و عمه‌ش براش زن گرفته بود. پدرش هم چندان مشتاق نبود تا به پسرش کمک کنه. برای همین به جای طلا، واسش لباس میخرید. چندتا دام داشت ک اونارو فروخت و وام ازدواجش رو هم گرفت و برای خودش خونه خرید. طلا هم براش سرویس نیاورد

اون موقع همسر من پس انداز داشت، سعی کرد واسم طلا بگیره. تیکه تیکه پول کنار گذاشت برام چهارتا النگو گرفت. ما رسم داریم ک برای نامزد ها عیدی بیارن. واسه همین وقتی واسه دختر عموم عیدی میاوردن من میرفتم. ولی وقتی برای من میاوردن اون نمیومد

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

گذشت تا تو عید قربان برام سرویس طلا خریدن و اوردن. همینکه تو جمع نشونش دادن، بدون اینکه کسی چیزی ب زنعموم بگه، زنعموم برگشت گفت دیگه چه میشه کرد. داماد من زیر دست نامادری بزرگ شده، نمیتونه طلا بگیره. عوضش  عقل و شعور داره و باادبه. مثل واسه بعضیا نیست. 

زنعموی دیگه‌م قسم میخورد ک هروقت برام عیدی میاوردن دخترعموم اون شب رو گریه میکرده و با شوهرش دعوا میکرده

خداشاهده منم اگه نمی‌خواستم، میتونستم به جای طلا، یه عالمه لباس بخرم. 

اون پولارو خرج لباس و لوازم ارایشش کرد

من رفتم طلا گرفتم، درکنارش چند تیکه لباس

گذشت تا اینکه برای من عروسی گرفتن(البته مادرشوهرم نمی‌ذاشت. من همسرمو راضی کردم) براتون نگم ک تو حنابندونم دعوا راه انداختن. اخماشون تو هم بود و...

سه ماه بعد من دخترعموم ازدواج کرد. رفته بود لباس عروسی ک من گرفته بودمو کرایه کرده بود. لباس پاتختیش هم شبیه لباس من بود. 

نزدیک عروسیشون دعواشون گرفت سر عروسی گرفتن و نگرفتن و کارشون داشت ب طلاق میکشید. بهش گفتم فلانی، با نامزدت صحبت کن. ببین وضع مالیش چطوره. میتونه عروسی بگیره یا ن. وقتی دید نامزدش توان عروسی رو نداره، به مراسم حنابندون راضی شد. 

اون یه ماه بعد از عروسیش حامله شد ولی من هنوز پنج ماه از عروسیم گذشته بود و خبری نبود

کاری به این ندارم ک اون زود حامله شد، من حامله نشدم