2777
2789
عنوان

دلم گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 80 پست
خدای من چقد حسود🥴شرمنده اینو میگم ولی با این جور ادما اصلا نباید رفتو امد داشت

من تهرانم اونا شهرستان. رفت و امد نداریم. اونا میان خونه مامانم وقتی ک من اونجام

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم هم شما رو زندگی اون کراش دارید هم اون رو زندگی شما

اصلا براتون مهم نباشه که فلانی چیکار میکنه

مگه فقط اون خونه و ماشین و پسر داره؟؟ 

مگه خدا بخیله

شاید به شما دوقلو داد 

کسی نمیدونه حکمت خدا چیه

ولی ببین افکار منفی و حسادت ردش میمونه به زندگی خود ادم

فک کن دختر عموت مث یه رهگذره که تو خیابون میبینی و هم ماشین داره و هم یه پسر بچه دنبالشه

شما هم زندگیت خوبه

مهم شوهر آدمه وگرنه مال و این چیزا مهم نیست زیاد

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

ب نظر من ک همه چی رو بسپار ب خدا هر چیزی تو زمان مشخص شده ی خودش اتفاق میوفته هر کار بکنی هم همینه ب جای اینکه غصه بخوری و خودتو درگیر حرفای مردم بکنی از زندگیت لذت ببر منم دوستم دوازده سال بچه دار نشد دقیقا وقتی بچه دار شد ک اصلا انتظارشو نداشت ک اصلا فکرشو نمیکرد 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
خب عزیزم احساس میکنم داری خودتو باهاش مقایسه میکنی

نه به خدا

واسم مهم نیس بقیه چطورن. من اگه بخوام حسودی کنم، به جاریم حسودی میکنم ک هرروز جلو چشممه و وضع مالیش خوبه. به اون حسودی نمی‌کنم، با دخترعموم خودمو مقایسه کنم ک چی بشه؟ زندگیو زهر خودم کنم؟ 

فقط دلم گرفته. میگم خدا برای چی پیش همچین ادمایی باید بچمو بگیره تا خوشحال بشن. 

هرچند ک میگم خدایا اگه میخوای بهم بچه بدی، در ازای بچه همسرمو ازم نگیر

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

خدا میخواسته بچه ی شما سقط بشه 

اصلا اون بچه راه ورود شما به بهشته خوشحال باش که فرشتت الان پیش خداست

خدا خیلی بخشندس و هر چی بنده بخاد بهش میده

هر چیزی وقتی داره وقت مادر شدنت که برسه تو هم مادر میشی

باور کن نه دخترش فرق داره نه پسرش

بعضی ها افکارشون قدیمیه فکر میکنن پسر خیلی شاخه وگرنه همش نعمت خداست

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ببین عزیزم هم شما رو زندگی اون کراش دارید هم اون رو زندگی شما اصلا براتون مهم نباشه که فلانی چیکار ...

من فقط از رو حرص خودمو باهاش مقایسه کردم. ولی واقعا برام نیس اون داره چیکار میکنه. خدا شاهده ب خونریزی افتاده بود بچش تو خطر سقط بود، میگفتم خدایا گناه داره. این همه ماه بچشو ب شکم گرفته. براش سیسمونی خریده، اسم انتخاب کرده. بچست، چطور میخواد درد سقطو تحمل کنه. خدایا خودت بچشو حفظ کن

من حسودی نکردم، فقط حرفاشون و رفتارشون با خودم و مامانم ازارم میده

ب نظر من ک همه چی رو بسپار ب خدا هر چیزی تو زمان مشخص شده ی خودش اتفاق میوفته هر کار بکنی هم همینه ب ...

خیلی رفتارشون ازار دهنده‌ست. حالا من به جهنم، با مامانم چیکار دارن؟ طفلک مامانم گریه میکنه پشت کوشی، منم ک پیشش نیستم

دایورت کن دوستم، مقایسه آرامشتو گرفته  دیگران مقایسه کردن ب درک ولی خودتم داری تو ذهنت انجامش ...

گل گلی

گفتم و اینجا از رو حرص اونطوری گفتم. ولی برام مهم نیس. فقط میگم اخه با مامان بیچارم چیکار دارن

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات چه ادمایین ک نمک رو زخمت میپاشن بهشون فکر نکن تو هم خیلی فرصت داری ایشالله که زودتر خدا ی بچه سالم و ناز بهتون بده خودتو ناراحت نکن 

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔
من فقط از رو حرص خودمو باهاش مقایسه کردم. ولی واقعا برام نیس اون داره چیکار میکنه. خدا شاهده ب خونری ...

اونا بی فرهنگن که مقایسه میکنن

به مامانت بگو جواب تلفنش ن را نده و یک بار سفت برخورد کنه و بگه هر کس زندگیش به خودش مربوطه 

به مامانت بگو اصلا ناراحت نشه و بگو من خیلی هم خوشبختم

خدا میخواسته بچه ی شما سقط بشه  اصلا اون بچه راه ورود شما به بهشته خوشحال باش که فرشتت الان پی ...

میدونم. میگم هر چی مصلحت خداست، همون بشه. من شاید از همه چی ناامید بشم؛ اما از خدا و لطف بی‌کرانش ناامید نمیشم. 

همین ک همسرم درکم میکنه، حمایتم میکنه، برام کافیه. 

اون بچه هم انگار فقط اومد ک به من و بقیه بفهمونه ک من توانایی باردار شدن رو دارم

من فقط از رو حرص خودمو باهاش مقایسه کردم. ولی واقعا برام نیس اون داره چیکار میکنه. خدا شاهده ب خونری ...

ولشون کن اونا حسود زندگی توان...

الان چون منتظر بچه ای حساس تر شدی رو حرفاشون، من خودمم که سقط کرده بودم، خیلی روی همه بچه دارا حساس بودم، همش خودمو با همه مقایسه میکردم که فلانی چند سالشه، چندتا بچه داره من ندارم، فلانی لروسیش با ما بود الان بچه یه ساله بغلشه، من با فلانی حامله بودم اگه بچه منم میموند الان انقدری بود...

ان شاء الله که خدا جای خالیشو زود زود برات پرکنه تا اینکه واقعا حرفاشون برات مهم نباشه و روی حسادتاشون حساس نباشی

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات چه ادمایین ک نمک رو زخمت میپاشن بهشون فکر نکن تو هم خیلی فرصت داری ای ...

😞😞😞

خدا شاهده هی بهش میگفتم فلانی این کارو انجام بدی بهتره، حامله شدی لاک نزن(ناخناشو لاک زده بود) رژ سربی نزن. اونوقت اونا نمک رو زخم میشن. دلم میشکنه