2821
2789
عنوان

در حسرت عشق

374 بازدید | 8 پست

سلام عزیزای دلم میخوام حکایت زندگیمو واستون بگم ازتون میخوام با قلبهای مهربونتون کمکم کنین

20 سالم بود که ازدواج کردم بعد از 4 سال بخاطر اعتیاد همسرم و حمایت نکردن خانوادش و هزارویک مشکلی که وجود داشت مجبور به بخشش مهریه و گرفتن طلاق شدم 😔 بعد از طلاق تو ی شرکت معتبر استخدام شدم و چون با ارباب رجوع سروکار داشتم آدمهای زیادی سر راهم قرار میگرفتن و اونیکه به دلم مینشست پیشنهاد آشنایی شو قبول میکردم ولی بعدش متوجه میشدم اصلا قصد ازدواج نداره و هدفش سواستفاده جنسی یا پولی بود.. که مجبور میشدم کات کنم ،، از اینکه به هر کسی دل می بستم اون دل بستم نمیشد و اونی که نمیخواستم عاشق سینه چاکم میشد خیلی تو عذاب بودم..😖

چهره خوبی دارم ، تحصیلکرده ، شغل خوبی هم دارم ولی کسانی که دلم به ازدواج باشون راضی بود هیچکدوم منو نخواستن حتی همشون بم میگفتن تو واقعا عالی هستی ولی نمیدونم چرا اونا راحت از من می گذشتن ..

مجرد بودن دنیای خاص خودشو داره ولی بنظرم دیگه برای من کافیه 34 سالم شده از زندگی در کنار پدر و مادرم خسته شدم از اینکه نمیتونم واسه خودم زندگی کنم از طرفی اجازه مستقل زندگی کردنم ندارم از شرایطی که توش هستم خیلی ناراحتم و برام خیلی سخته که تو این سن هنوز تکلیف زندگیم روشن نشده هر سال که میگذره تعداد خاستگارام کمتر میشن از خودم تعریف نباشه انقد باسلیقه و هنرمندم که واقعا حسرت میخورم که هنوز ازدواج نکردم و فرزندی ندارم که به نحو احسن تربیت کنم من لایق بهترین هام اینو همه میگن ولی هر کسی رو خواستم منو رد کرد..... من باید چیکار کنم تا بتونم فرد مورد دلخواهمو دل بسته کنم؟؟ الان با پسری آشنا شدم که با تمام وجودم عاشقش شدم اونم دوسم داره ولی همش میگه بخدا شرایط ازدواج ندارم 😖 من دختری ام که به هیچ وجه نمیتونم با کسی که عاشقش نباشم ازدواج کنم چون خیلی احساسی ام و عشق برام ارجعیت داره چیکار کنم نمیخوام از دستش بدم 😭دوستای عزیزم بهم راه کار بدین تو رو خدااااا🙏

سلام مامان حالت خوبه ؟ حالا که نیستی دارم حالتو میپرسم از بس که من آدم بدی ام از خودم بخاطر همه بدی هایی که بهت کردم متنفرم مامان الهی دردات به جون من بیفته تو حالت خوب باشه تا وقتی زنده بودی قدرتو ندونستم هیچ وقت بهت کمک نکردم همیشه دلتو شکستم مامان من هیچوقت خودمو نمی بخشم مامان کاش میتونستم ببینمت بغلت کنم انقدر دلتنگتم که این دلتنگی تا مغز استخوانم وجودمو به درد میاره مامان از وقتی رفتی تازه فهمیدم چقدر تنها و غریبم چقدر آسمون دلگیره چقدر روزا و شبا هر ساعتش واسم درده مامان از دلتنگیت نمیدونم به کی و به چی پناه ببرم که دلم آروم شه مامان هیچوقت دلم با خودم صاف نمیشه من به تو بد کردم به تویی که از همه معصومان درگاه الهی پاک تر و مظلوم تر بودی مامان یادته میگفتی نماز بخون با خدا باش تا بهشتی بشی مامان الان فهمیدم بزرگ ترین رسالت و ایمان من محبت و عشق به تو بود که من ازت دریغ کردم مامان کجایـــــــی خدایا تو رو بحق این جهانی که آفریدی منو به مامانم برسون میخوام فقط پیش مامانم باشم نه عشق میخوام نه زندگی من فقط مامانمو میخوام 😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤مامان الهی من برات بمیرم ولی تو حالت خوب باشه بهترین جای جهان باشی 🤲✨️از طرف دخترت همونی که قدرتو ندونست و الان بدون تو تنهاترین تنهای جهان شده 😭😭😭😭😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چون خودت رو همیشه پیش اونا کوچیک میکنی وغرورت رو میشکنی وبه هرکسی جواب مثبت میدی واسه همینه. درسته احساساتی هستی ولی یکم خودت رو کنترول کن واعتماد به نفست رو بالا ببر وهیچ وقت خودت رو پیششون کوچیک نکن. پسرا عاشق کسایی میشن که راحت به دس نیان وواسه به دست آوردنشون تلاش کنن

خب چون خودت رو همیشه پیش اونا کوچیک میکنی وغرورت رو میشکنی وبه هرکسی جواب مثبت میدی واسه همینه. درست ...

آره من اگه از کسی خوشم بیاد غرورمو میزارم کنار ولی امتحان کردم وقتی هم که ی کم خودمو میگیرم طرف میره پشت سرشم نگا نمیکنه

سلام مامان حالت خوبه ؟ حالا که نیستی دارم حالتو میپرسم از بس که من آدم بدی ام از خودم بخاطر همه بدی هایی که بهت کردم متنفرم مامان الهی دردات به جون من بیفته تو حالت خوب باشه تا وقتی زنده بودی قدرتو ندونستم هیچ وقت بهت کمک نکردم همیشه دلتو شکستم مامان من هیچوقت خودمو نمی بخشم مامان کاش میتونستم ببینمت بغلت کنم انقدر دلتنگتم که این دلتنگی تا مغز استخوانم وجودمو به درد میاره مامان از وقتی رفتی تازه فهمیدم چقدر تنها و غریبم چقدر آسمون دلگیره چقدر روزا و شبا هر ساعتش واسم درده مامان از دلتنگیت نمیدونم به کی و به چی پناه ببرم که دلم آروم شه مامان هیچوقت دلم با خودم صاف نمیشه من به تو بد کردم به تویی که از همه معصومان درگاه الهی پاک تر و مظلوم تر بودی مامان یادته میگفتی نماز بخون با خدا باش تا بهشتی بشی مامان الان فهمیدم بزرگ ترین رسالت و ایمان من محبت و عشق به تو بود که من ازت دریغ کردم مامان کجایـــــــی خدایا تو رو بحق این جهانی که آفریدی منو به مامانم برسون میخوام فقط پیش مامانم باشم نه عشق میخوام نه زندگی من فقط مامانمو میخوام 😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤مامان الهی من برات بمیرم ولی تو حالت خوب باشه بهترین جای جهان باشی 🤲✨️از طرف دخترت همونی که قدرتو ندونست و الان بدون تو تنهاترین تنهای جهان شده 😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم...ولی الهی همونی بشه که میخوای...اللهم صل علی محمدوال محمد

جیگرتو😘😘😘 مرسی عزیزم ایشالا