2777
2789
عنوان

دردزایمان😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 108 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

محیط زایشگاه ترسناکه همش معاینه میکنن توخونه یاهرچیزی سر تو گرم میکنی 

آرع عزیزم بهتره تو خونه درداتو بکشی چهاردست پارا برو گلاب و زعفرون بخور سیاه دونه بخور دوش آب گرم بگیر قر بده کمرتو

دخترم دنیام❤️

من خواهرم یک لیوان گلاب خورد تا درداش زودتر بیاد و بره روغن کرچک هم خوبه توپ بزرگ داری روش کار کن خیلی کمک میکنه اگه کسی هست بگو کمرتو ماساژ بده دیگه قبل اینکه بری بیمارستان حتما ی چیزی بخوری ضعف نکنی و اخرش هم اینکه تحمل کنم گلم به این فکر کن بعد 9 ماه نی نیت داره میاد دردش کلا چند ساعته ولی دل عوض وقتی بچه رو دیدی کلا یادت میره دردا 😍😍😍😍😍😍😍😍

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧