2777
2789
عنوان

دردزایمان😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 108 پست

منم خیلی دوست دارم بتونم دردامو خونه بکشم بعد برم... پاشو برو زیر دوش آب گرم کمرتو ماساژ بده و یه خورده قر کمر انجام بده... یه چیز مقوی هم بخور... امیدت بخدا... 

ایام فاطمیس انشالله فاطمه زهرا کمکت کنه

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دکترم روززایمان به من گفت هرموقع دردات شروع شد زوربزن تازودتربچه بیادپایین وهمین طوردوش اب گرم وماساژشکم زیراب.برای من که خوب بود.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

واای عزیزم وقتی خیلی درد داشتی به این فکر کن که بچه تو تا چند ساعت دیگه میبینی،سوره انشقاق بخون و بگو برات بخونن ،منم الان برات میخونم،نفس عمیق بکش و سعی کن راه بری یا مثل دسشویی بشینی یا قر بدی یا اسکات بزنی ،بعد برو دوش آب داغ بگیر و به همراهت بگو بیاد زیر دوش کمرتو بماله رو به پایین.

شربت زعفران غلیظ درست کن و دعا کن برای خواهرام که به زودی باردار بشن ممنونم

برو زایشگاه تو خونه نباش.اینجوری خیالت راحتتره

حرف دوست عزیزمون درسته.ممکنه کیسه ابت پاره بشه خطرناکه.بروبیمارستان.راستی کسی پیشت نیست.خودت تنهایی

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

سلام  اگه دعای معراج رو داری بزن تو اب .و ابو بخور دردت خیلی کمتر میشه زایمانت راحتر...لطفا یادت موند برام دعا کن آسمم خوب بشه ۸ ساله درگیرشم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
انشالله😭

نگران نباش منم 1 هفته مونده به زايمانم دهانه رحمم فعلا 1 سانت بازه.. نشین پاشو راه برو.. درد داشتی وایسا نفس عمیق بکش... در ات که شد هر 5 دقیقه برو بیمارستان چون ممکنه یهوو فول شی... به این فکر کن که نی نی که 9 ماه توو شکمت بوده و انتظارشو کشیدی تا غروب بغلته انشالله😍😍😍😍

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿