2777
2789
عنوان

دردزایمان😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 108 پست

منم خیلی دوست دارم بتونم دردامو خونه بکشم بعد برم... پاشو برو زیر دوش آب گرم کمرتو ماساژ بده و یه خورده قر کمر انجام بده... یه چیز مقوی هم بخور... امیدت بخدا... 

ایام فاطمیس انشالله فاطمه زهرا کمکت کنه

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترم روززایمان به من گفت هرموقع دردات شروع شد زوربزن تازودتربچه بیادپایین وهمین طوردوش اب گرم وماساژشکم زیراب.برای من که خوب بود.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

واای عزیزم وقتی خیلی درد داشتی به این فکر کن که بچه تو تا چند ساعت دیگه میبینی،سوره انشقاق بخون و بگو برات بخونن ،منم الان برات میخونم،نفس عمیق بکش و سعی کن راه بری یا مثل دسشویی بشینی یا قر بدی یا اسکات بزنی ،بعد برو دوش آب داغ بگیر و به همراهت بگو بیاد زیر دوش کمرتو بماله رو به پایین.

شربت زعفران غلیظ درست کن و دعا کن برای خواهرام که به زودی باردار بشن ممنونم

برو زایشگاه تو خونه نباش.اینجوری خیالت راحتتره

حرف دوست عزیزمون درسته.ممکنه کیسه ابت پاره بشه خطرناکه.بروبیمارستان.راستی کسی پیشت نیست.خودت تنهایی

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

سلام  اگه دعای معراج رو داری بزن تو اب .و ابو بخور دردت خیلی کمتر میشه زایمانت راحتر...لطفا یادت موند برام دعا کن آسمم خوب بشه ۸ ساله درگیرشم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
انشالله😭

نگران نباش منم 1 هفته مونده به زايمانم دهانه رحمم فعلا 1 سانت بازه.. نشین پاشو راه برو.. درد داشتی وایسا نفس عمیق بکش... در ات که شد هر 5 دقیقه برو بیمارستان چون ممکنه یهوو فول شی... به این فکر کن که نی نی که 9 ماه توو شکمت بوده و انتظارشو کشیدی تا غروب بغلته انشالله😍😍😍😍

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿