2777
2789
عنوان

دردزایمان😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 108 پست

فکرتو فقط به بچه مشغول کن خانمی که وقتی بیاد چقد تو و خانوادت خوشحال میشین به این فکر کن چند ساعت دیگه نی نیت تو بغلته 😍😍😊😊😊😊

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

من روز اول پریودمه از درد دارم میپیچم بخودم داشتم فکر میکزدم زایمان چجوریه پس دردش دیگه😢😢ان شالله که زایمانت راحت باشه و به سلامت گل پسرتو بغل کنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر۲دقیقه میشه هر۵دقیقه میشه ولی دردش شدت پیدانمیکنه چرااینجوریه؟

من هرپنج دقیقه شده بود معاینه کرد و گفت میخوام کاری کنم زایمان کنی گفتم هنوز دردام شدید نیست گفت خودم شدیدش میکنم و ی امپولی زد تو سرمم وی درد وحشتناک با فشارشروع شد  ی ربع بعدش نی نی دنیا اومد

دلم برات تنگ شده بابا🖤
هر۲دقیقه میشه هر۵دقیقه میشه ولی دردش شدت پیدانمیکنه چرااینجوریه؟

هنوز منظم نشده... اگه شدتش زیاد بشه و فواصلش کم به زایمان نزدیکی... بیمارستان که رفتی اگه توپ داشتن میشینی رو توپ اب گرمم میگیری رو کمرت... موقع درد رو توپ بالا و پایین میشی با شدت... روند زایمان و تند میکنه

این نیز بگذرد.....

عزیزم برو زایشگاه اونجا بهت میرسن ضربان قلب بچه رو میگیرن خطرناکه خونه بخدا

نه ماه به شکم کشیدی بچه رو برو تو رو خدا

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج