2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اش دوغ داریم

واییی خیلی وقته نخوردم شما چه جوری درست میکنی.ما یه دفعه رفته بودیم سردشت بانه یه چیزایی توش ریخته بود شبیه کنگر بودن ولی کنگر نبود تیز تیزی بود ولی خیلی خوشمزه بود لنتی.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
پس این غذایی ک باین باقالی زردادرست میکنن چیه؟من تاحالافک میکردم این دمپختکه..من به این غذاک شماگفتی ...

کلا دمپختک گویا به پخت برنج به صورت کته همراه با محلفات میگن. اگر با باقالی باشه دمپختک باقالی. گوجه باشی دمی گوجه من دمپختک عدس و ماش هم خوردم

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
من ک گشنمه ناهارم هیچی نداریم اصلا حسش نیس تهنام😢😓

خب پاشو برای خودت یه چیزی که دوست داری درست کن را تنهاییت حال کن دختر ضعف میکنیا

واییی خیلی وقته نخوردم شما چه جوری درست میکنی.ما یه دفعه رفته بودیم سردشت بانه یه چیزایی توش ریخته ب ...

برنج نیم دونه و سبزی آش دوغ

نخود عدس میریزیم

سیر هم پوست میکنیم میندازیم توش

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
گوشت قل قلی با سیب و پیاز رب ادویه لیمو عمانی آب🙄 نمیدونم چیه اسمش.

سرگنجشکی یا کله گنجشکی. من دوست دارم این غذارو

ما به این میگیم دمی گوجه یا استانبولی دمپختک ما با باقالی و پیازداغ و زردچوبه است که با ترشی میخورن

اونو چه جوری درست میکنی

هان من نمیدونم چرا اسمشو بلد نیستم شوهرم که میگه غذا چیه میگم همونا که گوشت قل قلی داره🤣

نوش جونت

خب پاشو برای خودت یه چیزی که دوست داری درست کن را تنهاییت حال کن دختر ضعف میکنیا

اخه حوصلع ندارم منتظرم ک ایشالا مادر شوشوم بزنگه بگه بیا اینجا دعا کن بزنگه😂😢😢

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده