هارلی۰۳ مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 عنوان ناهار | مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 167 پست بچها ایده واسه ناهار دارین یه چیزه خوشمزه و سریع.خودتون چی گذاشتین؟؟؟😋😋😁😋 میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون 1398/10/25 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی1شاد عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 550 ساعت ۸ یه کاسه آرده و شیره خوردم ساعت ده یه پیش دستی میرزا قاسمی☹️ نوش, جونت
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3286 اصلن صبحانه و شام وعدهای مهمند البت شام زود کم حجم ما هر جی نیرو وانرژی داریم تو پختن و خوردن ناهار صرف میکنیم اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 اش دوغ داریم واییی خیلی وقته نخوردم شما چه جوری درست میکنی.ما یه دفعه رفته بودیم سردشت بانه یه چیزایی توش ریخته بود شبیه کنگر بودن ولی کنگر نبود تیز تیزی بود ولی خیلی خوشمزه بود لنتی. میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
avaaa25 عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 1637 يكي كه تواشپزي همه چي تمومه لايكم كنه😁 عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
hpa عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 1394 پس این غذایی ک باین باقالی زردادرست میکنن چیه؟من تاحالافک میکردم این دمپختکه..من به این غذاک شماگفتی ... کلا دمپختک گویا به پخت برنج به صورت کته همراه با محلفات میگن. اگر با باقالی باشه دمپختک باقالی. گوجه باشی دمی گوجه من دمپختک عدس و ماش هم خوردم دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 من ک گشنمه ناهارم هیچی نداریم اصلا حسش نیس تهنام😢😓 خب پاشو برای خودت یه چیزی که دوست داری درست کن را تنهاییت حال کن دختر ضعف میکنیا میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 واییی خیلی وقته نخوردم شما چه جوری درست میکنی.ما یه دفعه رفته بودیم سردشت بانه یه چیزایی توش ریخته ب ... برنج نیم دونه و سبزی آش دوغنخود عدس میریزیمسیر هم پوست میکنیم میندازیم توش گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
hpa عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 1394 گوشت قل قلی با سیب و پیاز رب ادویه لیمو عمانی آب🙄 نمیدونم چیه اسمش. سرگنجشکی یا کله گنجشکی. من دوست دارم این غذارو دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 ما به این میگیم دمی گوجه یا استانبولی دمپختک ما با باقالی و پیازداغ و زردچوبه است که با ترشی میخورن اونو چه جوری درست میکنی میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3286 سرگنجشکی یا کله گنجشکی. من دوست دارم این غذارو هان من نمیدونم چرا اسمشو بلد نیستم شوهرم که میگه غذا چیه میگم همونا که گوشت قل قلی داره🤣 اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 خب شاید شما چاق نیستی بنده خپلم🙁 من هم یه فرده گردالو هستم ولی شکمو نیز هستم. میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
hpa عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 1394 هان من نمیدونم چرا اسمشو بلد نیستم شوهرم که میگه غذا چیه میگم همونا که گوشت قل قلی داره🤣 نوش جونت دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3286 یکم برنج و شوید و باقالی دمپخت کن.با نیمرو یا تن ماهی یا کوکو اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
نادریم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 خب پاشو برای خودت یه چیزی که دوست داری درست کن را تنهاییت حال کن دختر ضعف میکنیا اخه حوصلع ندارم منتظرم ک ایشالا مادر شوشوم بزنگه بگه بیا اینجا دعا کن بزنگه😂😢😢 به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده