2777
2789
🤣🤣🤣🤣باشه

افرین  

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک گشنمه ناهارم هیچی نداریم اصلا حسش نیس تهنام😢😓

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
ما که طبق معمول ناهار نمیخوریم..ولی نخود خیسوندم برای شام کله پاچه بذارم..خودمم رژیمم ولی بخاطر همسر ...

عزيزم امضات😢

چكارميكني هر سه روز يكيلو كم ميكني اخه😭😭😭بمنم بگووووووو

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
ساعت ۸ یه کاسه آرده و شیره خوردم ساعت ده یه پیش دستی میرزا قاسمی☹️

اگه این زیاده پس من اندازه گودزیلا دیشب خوردم فک کنم تا سه روز نباید هیچی بخورم.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
اول پیاز داغ و گوجه رنده شده رب نمک زرد چوبه بذار یکم بپزه با یکم اب سیب زمینی نگینی کن بریز توش بذ ...

ما به این میگیم دمی گوجه یا استانبولی دمپختک ما با باقالی و پیازداغ و زردچوبه است که با ترشی میخورن

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
من که سر کارم ،غدا ندارم گفتم می خوام برم خونه دایی دیگه چیزی نبرم. غذا سفارش بده از بیرون ماکاران ...

کیش میش پلو چه جوریه؟؟؟؟

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
اگه این زیاده پس من اندازه گودزیلا دیشب خوردم فک کنم تا سه روز نباید هیچی بخورم.

خب شاید شما چاق نیستی

بنده خپلم🙁

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

وای نگید من ضعف کردم.صبحونه هم نخوردم ناهارم نذاشتم چون شوهرم امروز بعداز ظهرمیاد خونه بیخیال ناهار شدم.بیچاره بچم که مامانش منم

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

الان صبونه خوردیم. میخام فسنجون بزارم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه