2777
2789
وای نگید من ضعف کردم.صبحونه هم نخوردم ناهارم نذاشتم چون شوهرم امروز بعداز ظهرمیاد خونه بیخیال ناهار ...

🤣🤣🤣خوب پاشو یه چیزی درست کن.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم امضات😢 چكارميكني هر سه روز يكيلو كم ميكني اخه😭😭😭بمنم بگووووووو

هیچی نمیخورم😪 دو سه روز اول با رژیم لیمومی شروع کردم و دیدم مقدار غذاهاش زیاده.الکی هزینه کردم..ولی بعد طبق روش خودم برنج روغن و نون رو تقریبا حذف کردم..توی این مدت سرهم ۵ یا ۶ قاشق برنج خوردم..ولی نون رو برای صبحانه ۳۰ گرم میخورم با یکم پنیر و دوتا گردو..ناهار هیچی..شام هم سبزیحات آبپز خالی میخورم یا سوپ جو بدون روغن یا سالاد خالی یا با یه تیکه سبنه مرغ..گاهی هم فقط یه تیکه مرغ آب پز،میوه رو راحت میخورم،تنقلات و شکر و قند و نوشابه و این چیزا کلا حذف..روزی یک لیوان ماست یا شیر میخورم..روزی یک لیوان چای سبز..روزی نیم ساعت حلقه حتما میزنم..همسرم میگه میخوای خودکشی کنی😆

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
یعنی میخوای ناهارم با دعا رد کنی.از تو حرکت از خدا برکت.

قربون خدا بشم خو چرا اینقد من تنبلم😢😢😢😢😢

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
اونو چه جوری درست میکنی

دمپختک باقالی؟ پیاز داغ فراوون درست کن، زرچوبه فراوون بزن، هر ادویه‌ای دوست داری میتونی اضافه کنی. من خودم پورد زیره و فلفل سیاه میزنم. بعد برنج همراه با آب اضافه کن و باقالی هم توش بریز. من باقالی همیشه توی فریزر دارم اما اصل این غذا با باقالی لپه‌ای خشک هست. آب برنج تموم شد، میذاری دم بکشه. کلا غذایی که کمی چربه چون پیازها باید توی روغن طلایی و خوشرنگ بشن. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
میپزه الان

اره تا ۳ میپزه دیگ

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
مگ‌تو کله پاچه نخودم داره

بله که داره..توی همه دستوراتش هست..تازه ما مامانم لوبیا سفید هم یکم میریزه که منم حتما میریزم..نخود برای لعابش و طعمش خیلی خوبه..البته در حد کم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
هیچی نمیخورم😪 دو سه روز اول با رژیم لیمومی شروع کردم و دیدم مقدار غذاهاش زیاده.الکی هزینه کردم..ولی ...

اي خداااا چ سخت😢😢

چندكيلويي شما

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
کیش میش پلو چه جوریه؟؟؟؟

به جاب عدش کیش میش بریز 

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد