2777
2789
عنوان

بتای پایین 😭

290 بازدید | 41 پست

دوستای خوبم 

من فردا صبح وقت دکتر دارم 

اما دارم دیوونه میشممم 

دو روز بعد از موعد بتام ۱۶ بود 

چهار روز بعد موعد شد ۳۵ 

درسته دو برابر شده 

اما چرا اینقدر پایینه 😭😭😭؟؟؟؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بادارو باردارشدین؟ کسیم بااون چن روزس؟شاید لقاح دیر بوده

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سیکلاتو گفتم چن روزن کیبوردم ی چی دیگ نوشته😅

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سیکلاتو گفتم چن روزن کیبوردم ی چی دیگ نوشته😅

سیکلم‌متغییر 

بین ۲۶ تا ۲۸ روز 

اولین روز اخرین پریودم ۲۲ آذر بود 

عزیزم احتمالش هس لقاح دیر بوده باشه استرس نگیر شاید سن بارداریت کمه هنوز

پس چرا میگن دو برابرر؟؟؟  اولین باره میشنوم ۴ برابر 😣😣

شما شنبه آزمایش میدی دو باره دوشنبه میدی عدد باید دو برابر شه

شنبه بدی دو باره چهارشنبه بدی باید چهار برابر بشه دیگه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
شما شنبه آزمایش میدی دو باره دوشنبه میدی عدد باید دو برابر شه شنبه بدی دو باره چهارشنبه بدی باید چه ...

من دو شنبه صبح دادم 

امروز صبح دادم 

با اختلاف دو روز !!! 

اره بتا هر۴۸ساعت یبار دوبرابر میشه

خب خداروشکر  دو برابر شده 😭❤

ان شاءالله ک همه چیش نرماله عزیزم💖

من روز موعدم بتام۲۰ بود..دیگه نرفتم بینم دوبرابر شده یا ن.... ولی بارداری قبلیم چند روز قبل موعدم ۱۶..بود بعد دو برابرم شد..ولی خوب بالا نمیرفت...ک سقط شد

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)