2777
2789
عنوان

بتای پایین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست
بار اول هرجا ک ازمایش دادی.باید بار بعدی هم همونجا ازمایش رو بدی.چون رنج دستگاه ازمایشگاهها با هم تف ...

همونجا رفتم‌من 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدااا 😭😭بهم رحم کن  منم شوهرم‌ضعیفه

چند روز نی نی سایت نیا.استرست بیشتر میکنه....خداوند رو قسم بده به حضرت رقیه...و یه نذری کن.مثلا بگو خدایا قلب بچم ک تشکیل شد.پولی بدم به فقیری.یا غذا نذربدم.با خدا حرف بزن

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
چند روز نی نی سایت نیا.استرست بیشتر میکنه....خداوند رو قسم بده به حضرت رقیه...و یه نذری کن.مثلا بگو ...

تمام سعیمو میکنم که نیام 

چشم‌حتما 

دعا کن واسم 😭

تمام سعیمو میکنم که نیام  چشم‌حتما  دعا کن واسم 😭

انشالله به حق علی اکبر . علی اصغر بچت صحیح و سالم باشه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
ممنون از دلگرمیت  یعنی دو ماه اول زیر ۱۰۰ بود؟  شایدم ازمایشگاه اول اشتباه کرده!  ...

نه عزیزم. لقاح دیر شده بود. البته اینم بگم پریودهای من نامنظم بود. 

فقط سعی کن استرس نداشته باشی. بخدا این استرس لعنتی واقعا ضرر داره. من اون یه هفته‌ای ک حامله بودم کلا تو استرس بودم اخرش هم برام نموند

ایشالا ک کوچولوی تو سالم و سلامت به دنیا میاد و بزرگش می‌کنید

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
نه عزیزم. لقاح دیر شده بود. البته اینم بگم پریودهای من نامنظم بود.  فقط سعی کن استرس نداشته با ...

ممنونم عزیزم 

منم تقریبا نامنظمم 

خیلی لطف کردی جواب دادی 🌹❤