2777
2789
عنوان

بتای پایین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست

عزیزم خودتو اصلا نگران نکن. احتمالا لقاح دیر بوده. من خودم ۱۹ مرداد اخرین پریودم بود. ۱۸ مهر بی‌بی‌چکم مثبت شد. همون روز بتام ۷۳ شد. دو روز بعدش یعنی شنبه یه ازمایشگاه دیگه ازمایش دادم، هفت برابر شده بود. حالا یا به خاطر این بود که ازمایشگاهمو ،عوض کرده بودم یا اینکه دو قلو بوده

ب خودت اصلا استرس نده ک فوق‌العاده ضرر داره

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من روز موعدم بتام۲۰ بود..دیگه نرفتم بینم دوبرابر شده یا ن.... ولی بارداری قبلیم چند روز قبل موعدم ۱۶ ...

یعنی چی خوب بالا نمیرفت؟ 

چقدر بالا میرفت؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ان شاالله  دعا کن واسم خواهش میکنم‌❤😭

عزیزم ایت الکرسی و صلوات فرستادم،،،،تراخدابرامنم دعاکن چن روز دگ موعدمه😢😢❤

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
همن الانم تو چله هستم  سوره مریم دارم میخونم‌😭

اگه خدا بخواد میمونه..... بسپار دست خدا....ایقدم استرس نداشته باش.دقیق عین منی  .منم بارداری قبلیم همش مث تو رفتار میکردم....

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
عزیزم خودتو اصلا نگران نکن. احتمالا لقاح دیر بوده. من خودم ۱۹ مرداد اخرین پریودم بود. ۱۸ مهر بی‌بی‌چ ...

ممنون از دلگرمیت 

یعنی دو ماه اول زیر ۱۰۰ بود؟ 

شایدم ازمایشگاه اول اشتباه کرده! 

نمیدونم 

توکل به خداااا 

دعا کن برام ❤

عزیزم ایت الکرسی و صلوات فرستادم،،،،تراخدابرامنم دعاکن چن روز دگ موعدمه😢😢❤

منم برات میخونم‌مهربون

الهی خدا دل هممونو شاد کنه ❤❤❤

اگه خدا بخواد میمونه..... بسپار دست خدا....ایقدم استرس نداشته باش.دقیق عین منی  .منم بارداری قب ...

چی بگم.. 

ناخوداگاه اینجوری ام... 

توکل به خودش❤

ممنون از دلگرمیت  یعنی دو ماه اول زیر ۱۰۰ بود؟  شایدم ازمایشگاه اول اشتباه کرده!  ...

بار اول هرجا ک ازمایش دادی.باید بار بعدی هم همونجا ازمایش رو بدی.چون رنج دستگاه ازمایشگاهها با هم تفاوت داره

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
منم برات میخونم‌مهربون الهی خدا دل هممونو شاد کنه ❤❤❤

الهی امین دسته گلت دردنکنه😍❤

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚