سلام دوستان خوبید؟بچه ها من بصورت سنتی ازدواج کردم خداروشکر راضی ام هستم از انتخابم.البته الان نامزدم.اما الان حدود 2.3 هفته س حدود 2.3 بار نامزدم خواب منو دیده....تااینکه امروز پاشده میگه خواب دیدم تو خواب بهم گفتی من قبلا با چندنفر دوست بودم و حتی رابطه ام داشتم😶😶😶😶😶خیلی ناراحت شدم.خیلی.......کسی میدونه منشاش چی میتونه باشه؟دلیل از این قبیل خواب های همسرم چیه؟ آیا شک داره به من؟
آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه اما خانواده م بردنم معاینه و با نامه سلامت ازدواج کردیم.بعد نانه سلامت عادی نه.چون نوعم خیلی خاص بود دکتر زنان نامه داد به پزشکی قانونی پزشکی قانونی نانه سلامتمو صادر کرد امضا کرد عکس زد اما باز نمیدونم چشه.خیلی دلم گرفت.الان حدود 1 ماهه هی داره خواب میبینه
آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه ا ...
شما که به خودت شک نداری نامه ام گرفتی اون مشکل خودشه باید ذهنشو آروم کنه . خوتو نمیخواد بهش ثابت کنی با حرف زدن چون اونجوری مشکوک تر میشه بزار خودش کنار بیاد با خودش