2777
2789
عنوان

خواب های عجیب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 45 پست

عزیزم قطعا داره به این موضوع فکر میکنه و شایدم اصلا خوابی درکارنیست درکل اگ واقعا شک نداشت حتی اگ خوابم میدید نباید بند میگفت

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
شما که به خودت شک نداری نامه ام گرفتی اون مشکل خودشه باید ذهنشو آروم کنه . خوتو نمیخواد بهش ثابت کنی ...

چی بگم راست میگی.....ولی من دارم ناراحت میشم اینو چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه کاری نکردم😅😅😅24ساعته خونه م.نمازمو میخونم چادرمو سر میکنم.یا سر هم نکنم موهامو حتی نمیریزم بی ...

عزیزم من ک نگفتم شما کاری میکنی.

یا واقعا خواب میبینہ بخاطرہ اینہ ک ھمش ب این موضوع فک میکنہ ک با کسی بودین یا ن

یا دروغ میگہ اینجوری میگہ ک از شما حرف بکشہ.در ھر صورت بھش اطمینان بدہ با حرفات.....اگ دیدی درست بشو نیس یکم بترس کہ بعدھا بد دلی و شکاکی تو جونش رخنہ کنہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

بله ناشی از شک این خوابها حتما فکری از ذهنش گذشته که خوابشو دیده

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
چی بگم راست میگی.....ولی من دارم ناراحت میشم اینو چی بگم

به رو خودت نیار یبار دیگه ام این خوابا رو تعریف کرد مستقیم بهش بگو داری بهم توهین میکنی با این حرفات تا بفهمه ناراحتی هی تو هیچی نگی هی اون بدتر میشه. بگو خوابات در حد خوابه قرار نیس تو واقعیتم اونجوری باشه 

آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه ا ...

بهت برنخوره ولی همین نامه و دکتر رفتن شاید مشکوکش کرده،،،حتی حتی حتی اگه دکتر هم می‌رفتی و نامه می‌گرفتیم نباید به شوهرت می‌دادی،،،اون برای روز مبادا س خدای نکرده،،،ک شاید لازم بشه،،درحالت عادی،فرض بر پاکی دختر هست که اومده خاستگاری

من منم 
بهت برنخوره ولی همین نامه و دکتر رفتن شاید مشکوکش کرده،،،حتی حتی حتی اگه دکتر هم می‌رفتی و نامه می‌گ ...

نه آخه خودشونم رسم داشتن.مامانش به مامانم گفت که مامانم گفتم ما خودمون رسم داریم......که رفتیم.نامه رو تحویل به مادرش دادیم

راست میگی خودمم خیلی فکر کردم بهش

شک و این موارد مسائلی نیست که به سادگی حل بشه و بخوای باهاش کنار بیای برو که راه رو اشتباه نری.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭