2777
2789
عنوان

خواب های عجیب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 45 پست
توهمات خودشه

آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه اما خانواده م بردنم معاینه و با نامه سلامت ازدواج کردیم.بعد نانه سلامت عادی نه.چون نوعم خیلی خاص بود دکتر زنان نامه داد به پزشکی قانونی پزشکی قانونی نانه سلامتمو صادر کرد امضا کرد عکس زد اما باز نمیدونم چشه.خیلی دلم گرفت.الان حدود 1 ماهه هی داره خواب میبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم خواب نمیبینہ میخاد اینجوری ازت حرف بکشہ......بنظرم بھش اطمینان خاطر بدہ

آخه کاری نکردم😅😅😅24ساعته خونه م.نمازمو میخونم چادرمو سر میکنم.یا سر هم نکنم موهامو حتی نمیریزم بیرون.چیزی ام ندیده تا بحال

آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه ا ...

مشکل داره وسواس فکری و توهم داره و شکاک اینا همه نشون میده این آقا به درد زندگی نمیخوره 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
آخه من دارم این وسط اذیت میشم.من خانواده م خیلی سنتی و غیرتی ان.شاید الان این رسم از بین رفته باشه ا ...

شما که به خودت شک نداری نامه ام گرفتی اون مشکل خودشه باید ذهنشو آروم کنه . خوتو نمیخواد بهش ثابت کنی با حرف زدن  چون اونجوری مشکوک تر میشه بزار خودش کنار بیاد  با خودش 

میخواد ببینه گذشته ات چی بوده از این راه وارد شده برو مشاور لطفا

آخه گذشته بدب نداشتم.دختری ام نیستم که بخوام کاری بکنم که زننده باشه.سرم تو لاک خودم بوده همیشه.نمیدونم

آخه گذشته بدب نداشتم.دختری ام نیستم که بخوام کاری بکنم که زننده باشه.سرم تو لاک خودم بوده همیشه.نمید ...

برو مشاور دون هیچ فکری...حالا که اولش هست برو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭