2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
ممنون عزیزم چقدر حرفات بهم ارامش داد از خدا برات بهترین ها رو ارزو میکنم و میگم هیچ وقت نباید کسی رو ...

عزیزم حرفای این خانم اصلا درست نیست و اصلا به نفعت نیست به حرفاش گوش کنی ، اصلا شک دارم حتی خانم باشه . می‌دونم از نظر مالی تحت فشاری ولی این کار هم کمکی بهت نمیکنه فقط مشکلات زندگیت و چندبرابر می‌کنه ، اون زن حتی اگه الآنم رضایت داده باشه به ازدواج شوهرش مطمئن باش بعدها نظرش و عوض میشه و زندگیت با جهنم فرقی نخواهد کرد. پسرخاله ت اگه دوست داره بهت کمک کنه برای کار پیدا کردن ، روی پای خودت ایستادن ، بهت ماهیگیری یاد بده جای ماهی دادن اونم برای اینکه ازت استفاده کنه.به خدا منم ۳۲ سالمه مجردم ، تنهام ، پدر و مادرم مردن. خواهر و برادرام فکر زندگی خودشونن. کم هم پیشنهاد دوستی و ازدواج و این چیزا از مرد متاهل نداشتم ولی نکردم این کارو ، تو هم نکن . مرد با شرایط خودت هم تو جامعه کم نیست. حتی بری با پسر مجرد ازدواج موقت کنی به شرط اینکه بهت کمک مالی کنه بهتره تا بری با یه مرد متاهل. به خدا منم گاهی وقتا دیوونه میشم از تنهاییم ، میام توی این سایت و زن ها از عشقبازی و عشقولانه هاشون با شوهراشون مینویسن من غصه میخورم اما تحمل میکنم. من حتی به پسرای مجرد نمیتونم اعتماد کنم ، تو چطوری میخوای به یه مرد متاهل با این شرایط با یه زنی که خانواده ی معتاد و بزن و بهادر داره اعتماد کنی واسه خوشبختی و ارامش

شما مطمئنی زن هستی ؟ من شک دارم. مثل کدوم خیلی از کشورهای دیگه؟ اکثر کشورهای دنیا فقط تک همسری مجازه ...

خانمم

از همین دخترای سن بالایی که به کل یه عده منکر شدن وجود دارن...

توو خیلی کشورا ازدواج با سگ و گربه و اشیا هم مجازه، چند همسری پیشکش....

در ثانی از ۱۴ سالگی روابط آزاد رو تجربه میکنن، یه زن به تنهایی می توونه برای بچه اش شناسنامه بگیره و حتی حمایت میشه، گیس و گیس کشی های زنان بزرگسال ما برای دوره نوجوانیشون توو فیلمها و سریالهاشون نشان داده شده و افراد بالغ با این مسائل به نوع دیگه برخورد می کنن

ما توو جامعه ای زندگی میکنیم که یک دختر چهل ساله بدنش رو به عنوان زن نشناخته! درکش خیلی سخته؟ اینکه همیشه غمگینی اینکه همش تنهاتر و تنهاتر میشی اینکه نتوونستی زن باشی نتوونستی مادر باشی ..‌. درک اینا خیلی سخته؟ حال بعضی از زن های بیوه یه لحاظ روحی بهتر از دختران سن بالا هست، حداقل هورمونی یه مدت متعادل تر بودن.... درک نمی کنین، خدا کنه شرایط جوری رقم بخوره بفهمین .... درک کنین.... بچشین

همون جوامع پیشرفته به قول شما که نشان میدن زنی توان اقتصادی و ... داره، اگه رابطه نداره، نشون نمیدن در زندگی غمگین هست و کم داره؟

مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو دانلود کن و ببین

باور کن اعراب با چندهمسری سالم و شادتر زندگی میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرفای این خانم اصلا درست نیست و اصلا به نفعت نیست به حرفاش گوش کنی ، اصلا شک دارم حتی خانم باش ...

فکر میکنی چقدر دیگه ظرفیت و گنجایش تحمل کردن داری؟

میخوای اینقدر صبر کنی تا یائسه بشی؟ همینطوریشم دهه شصتی ها با قرض و دوا درمان بچه دار شدن

چه ستمی بود که به نسل ما شد

راست میگی پسر مجرد قابل اعتماد نیست، اونی که پسر هست و سن بالا هست خیلی مشکلات متعددی داره و دلایل زیاد برای ازدواج نکردن.... حداقل مرد متاهل زندگی گردانده.... حداقل عرضه ی اداره کردن زندگی و مسئولیت پذیری داشته

بخاطر ازدواج نکردن از همه جا طرد شدم، جواب سلام هر کدوم از مردای فامیل و آشنا رو دیدم زناشون رنگ به رنگ شدن..... بریدم

خدا لعنت کنه زنان بی فکری که با تبلیغ تک همسری این همه بدبختی توو دامن نسل ما ریختن.... عقل و انصاف نداشتن

سلام عزیزم منم می دونم اگه خود اعضای اون خانواده با هم مشکل نداشته باشن، عرف فضول و آزار و اذیت مرد ...

من خودم یه دختر سن بالای ۳۲ ساله هستم ، خواستگار خوبم ندارم و تنهام ، ولی ترجیح میدم تا آخر عمر تنها بمونم تا زن یه مرد متاهل هرزه بشم ، شما چه دلایل مسخره ای میاری. پسر و مرد مجرد سن بالا هم زیاده اگه یه روزم بخوام با کسی باشم میرم با همونا ، موقت هم باشه اشکال نداره ، از کجا معلوم همسر دوم یه مرد شدن موقتی نباشه. بعد وقتی شما از نبودن گزینه های خوب برای ازدواج دخترای سن بالا حرف میزنی کی گفته که مرد متاهل زن و بچه دار گزینه ی خوب محسوب میشه واسه اینجور دخترا؟ دوتا مرد هیچوقت به درد زندگی نمیخورن ، یکی مرد معتاد یکی هم مرد متاهل ، اگه یه معتاد گزینه ی خوبی واسه ازدواج نیست به همون اندازه یا حتی بیشتر مرد متاهل هم اصلا گزینه ی مناسب ازدواج نیست. شما اگه الان مجردی و سن بالا میتونی امتحان کنی بری و همسر دوم بشی اونوقت خواهی دید که چه بلایی سر خودت و زندگیت آوردی ، البته با این تفکری که داری فکر میکنم همین کار و انجام دادی اما هنوز عواقبش گریبانت و نگرفته

عزیزم حرفای این خانم اصلا درست نیست و اصلا به نفعت نیست به حرفاش گوش کنی ، اصلا شک دارم حتی خانم باش ...

خیلی شب ها تحقیر شدم، خیلی شب ها گریه کردم

حتی بچه ی نوزاد فامیل رو بغل بگیرم امکان نداره متلک نشنوم .....

خیلی وقت ها خنده و گریه یه بچه چنگ زد به دلم که خدا چی کم داشتم، خاله ام هشت سال از خودم بزرگتر، مجرد موند، مجرد سوخت، پر از عقده و حسرت فروخورده شده، پر از ناامیدی و یاس

به چه گناهی؟ زنده بود ولی زندگی  نکرد، زنده بود ولی زن نبود، زنده بود ولی مادر نبود 

یه آدم عصبی و پرخاشگر شده....

سرنوشت خیلی از ماها همینه، یه سر یه تحصیلات تکمیلی دانشگاهها بزن، پر از دخترای سن بالایی هست که چند پله دیگه یائسه شدن....

من خودم یه دختر سن بالای ۳۲ ساله هستم ، خواستگار خوبم ندارم و تنهام ، ولی ترجیح میدم تا آخر عمر تنها ...

می توانی اینطور زندگی کنی

برای بقیه نسخه نپیچ

چرا یه طرز فکر رو نسخه می کنیم به خورد همه میدیم

چرا ما عادت داریم همه چیز رو به هم تحمیل کنیم

شما می توانی تحمل کنی شاید دیگری نتوونه

شما این تصمیم رو برای زندگیت گرفتی شاید دیگری نمی خواد 

چرا عادت به تحقیر و تحمیل عقاید داریم، در همه زمینه ها همینیم

من خودم یه دختر سن بالای ۳۲ ساله هستم ، خواستگار خوبم ندارم و تنهام ، ولی ترجیح میدم تا آخر عمر تنها ...

من که کلا قیدشو زدم تا الانم نشستم دارم فقط از خدا میخوام ی دری ب روم باز کنه فقط یکار پیدا کنم خیالم راحت میشه گور بابای عشق و مرد و دوست داشتن و هر چیزی ک نسیه و نصفه باشه من الان یک ساله تنهام از این به بعدم میتونم رو پسرایمجرد ک اصلا حساب باز نمیکنم چون همشون کثیفن و هوس باز 

خیلی شب ها تحقیر شدم، خیلی شب ها گریه کردم حتی بچه ی نوزاد فامیل رو بغل بگیرم امکان نداره متلک ن ...

اوکی شما تنهایی ، داری اذیت میشی ، دلت خانواده می‌خواسته ، بچه می‌خواسته ، زندگی می‌خواسته قبول . اینکه به هر دلیلی این اتفاق نیفتاده برای شما دلیل نمیشه مجوزی باشه واسه چند همسری مردا ، دلیل نمیشه واسه چشم داشتن به زندگی یه زن دیگه ، واسه چشم داشتن به یه متاهل ، چرا نباید به یه مجرد با شرایط خودت فکر کنی یا یه مرد بیوه یا زن طلاق داده ، چرا به اون گزینه ها فکر نمیکنی. حتما باید به مرد متاهل فکر کنی واسه ازدواج؟ مگه من مجرد و تنها نیستم ، مگه منم تو شرایط شما نیستم . مگه من هم تو فامیل رفت و آمد نمیکنم ، بین دخترا و زنایی که از من خیلی کوچکترن و صاحب شوهر و فرزندن. چرا من احساس شمارو ندارم؟ چرا من چشم به زندگی خانمای متاهل ندارم . شما نگاهت درست و انسانی کن. خیلی هم فکر نکن اگه الان زن یه مرد متاهل بودی زندگی بهتری از الان داشتی. مشکلات روحی و روانیت بدتر میشد که بهتر نمیشد. هیچ شکی نکن غصه و ناراحتیت اون موقع صدبرابر الان بود 

زندگی مادر شما رو بیشتر عرف مداخله گر خراب کرده، نه پدری که مردانه به پای مادرت ایستاده 

عرف غلطی که به خودش اجازه میده در همه کاری دخالت کنه، همه چیز رو تحمیل کنه....

جایی خووندم فاصله تصمیم برای تهیه مواد تا رسیدن به دست معتاد به پانزده دقیقه رسیده پس منع کردن و مجازات کردن سودی نداشته و به این نتیجه رسیدن آگاهی عمومی و درک درونی نسبت به این مسئله رو باید پدید آورد تا فرد خودش به سمت مواد نره

چندین دهه تبلیغ برای تک همسری فقط زندگی زنان رو ناامن تر کرد  نمونه اش زندگی مادر خودت که تازه جز نمونه های خوبش هست و از نوع بدش هم که ساعتی و ..... منع کردن، مانع اتفاق افتادن نشده، عرف فقط با زور گفتن منجر به مخفی کاری های بیش تر و دردسرهای بزرگتر شده....

اوکی شما تنهایی ، داری اذیت میشی ، دلت خانواده می‌خواسته ، بچه می‌خواسته ، زندگی می‌خواسته قبول . ای ...

چرا زنان عرب زندگی چندهمسری دارن و اسمش چشم داشتن به زندگی همدیگه نیست

هر کسی داره زندگی خودش رو میکنه، تازه با هم خوبن....

چرا توو جامعه ما این مسئله اینقدر بغرنج هست

چرا اینکه آمار میگه ده هزار زن تن فروش در تهران هست، تیترش رو گوگل سرچ کن، شصت درصد مشتری هاش مردان متاهل هستن برات علامت سوال نیست؟ برای هیچکس نیست! 

.

چرا فکر میکنی چشم به زندگی اونا دارم چرا فکر نمی کنی هر جا می شینم نصیحت میکنن ازدواج نکردی، جلوی کوچک و بزرگ توو منگنه می ذارن 

چرا نمی خوای قبول کنی که چشم داشتن نه، روحی، عاطفی، جسمی، عصبی کم دارم، دیگه کشش ندارم... یه زندگی عادی میخوام....

بعید می دونم رقم بخوره .... واقعا بعید می دونم چون خواستگار خوبم ندارم 

از شرایط ازدواج هم کفو بودن هست

چرا انتخاب برای زن عرب اینقدر راحت تر از زن ایرانی هست....

من که کلا قیدشو زدم تا الانم نشستم دارم فقط از خدا میخوام ی دری ب روم باز کنه فقط یکار پیدا کنم خیال ...

کار درست و کردی عزیزم . مردای متاهل هم کثیف و هوس بازن. شاید همین پسرخاله ت باهات ازدواج کنه ولی وقتی کامل استفادش کرد ، وقتی زنش عرصه رو بهش تنگ کرد به راحتی آب خوردن از زندگیش بیرونت انداخت ؟ اون موقع میخوای چیکار کنی؟ با یه بچه و دوبار ازدواج ناموفق. اون موقع دلت شکسته تر از همیشه و تنهاییت بیشتر از همیشه هست. اون اگه واقعا عاشقه و مرده و همسر اولش و دوست نداره ازش جدا میشه بعد میاد سراغ شما ، برای اینکه تمام و کمال برای تو باشه ، برای اینکه روحیه ت و تو یه رابطه ی مثلثی داغون نکنه. باور کن اگه عاشقش بشی حتی یک شب هم که خونه پیش تو نیاد و پیش زن اولش باشه برات غم دنیارو میاره ، حسابش و بکن که خوشی کردنش باهات فقط اولاشه بعدش برمیگرده پیش همون زنش چون نفوذ اون روش خیلی بیشتر از توعه. اگه نبود تا الان ازش جدا شده بود

کار درست و کردی عزیزم . مردای متاهل هم کثیف و هوس بازن. شاید همین پسرخاله ت باهات ازدواج کنه ولی وقت ...

خودمم همین فکرا رو کردم و بیخیال شدم حالم بهم خورد ما خانوما فقط بدبختیمون مشکل مالیه این حل بشه دیگه نیازی ب مرد نداریم

اوکی شما تنهایی ، داری اذیت میشی ، دلت خانواده می‌خواسته ، بچه می‌خواسته ، زندگی می‌خواسته قبول . ای ...

اگر مادر شما و هر زن دوم و سوم دیگه ای که می خواست زندگی خودش بسازه ولی زندگیش به دست عرف خراب شد بدون به دست تفکرات زنانی مثل خودت هست که ظلم پذیرین

خدا تنهایی رو برای حیوان هم نمی خواد چه برسه به انسان....

تا وقتی طرز فکر زن توو جامعه ما این هست که مجرد بودن به هر قیمتی و تجرد قطعی شدن ارزش هست که بهت نگن چشم به زندگی دیگری دوختی و تامین مادی جبران نیاز عاطفی و جسمی هست

سنگ روی سنگ بند نمیشه

خدا رو شکر دهه هشتادی ها توو سن پایین وارد رابطه میشن، هیچ جوره این مزخرفات رو تا آخر عمر به دوش نمیکشن

زندگی مادر شما رو بیشتر عرف مداخله گر خراب کرده، نه پدری که مردانه به پای مادرت ایستاده  عر ...

فکر می‌کنی مردی که به زن اولش خیانت می‌کنه ، مردی که یه زن دیگه میاره تو زندگی زن اول و بچه هاش خیلی قابل اتکا و مرد زندگیه . کدوم پدری که مردانه پای ما ایستاد؟ اون خودش از زن بابا و قوم و قبیله ش صد پله بدتر بود برای مادرم . جمع کنید این حرفارو . مردی که برای همسر اولش همسر نیست هیچوقت برای همسر دوم هم همسر نمیشه. اینجور مردا فقط یه مشت هوس باز کثیفن که بعد از یه مدت همخوابی با زن دوم سراغ زن سوم و چهارم هم میرن و آخر از همه هم برمیگردن پیش زن اولشون. پدر من یه مرد کثیف و هوس باز و بی مسعولیت بیشتر نبوده و نگاه من هم به همه ی مردای متاهل که سراغ زن دوم و سوم میرن همینه. شما هم اگه با یه مرد متاهل ازدواج کنی دیر یا زود به درستی گفته های من میرسی