2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9732 بازدید | 307 پست
نحوه ی برخورد در دو تاپیک خیلی متفاوت و جالب بود و بسیار بحث بر انگیز در مورد اینکه شبی زنی مورد حمل ...

عزیزم این نوع زندگی هرچی باشه، سالم نیست. زندگی سالم فقط دونفره ست. غیر از این سالم نیست و حداقل یکی از ابن رابطه مثلثی صدمه میخوره

چیزی نیست که بخوای توجیه ش کنی. افراد بخاطر هوای نفس و خودخواهی وارد روابط مثلثی میشن.

اکثر این زنهای بی پناه که میگی طمع دارن و رفاه بیشتر میخوان و زن اول و بچه هاشو زیر پا له میکنن تا به رفاه بیشتر برسن

وگرنه از گرسنگی نمردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خودتم که میخوای زن دوم بشی از گرسنگی نمردی. بلکه پول مفت میخوای که سهیم زندگی زن دیگری بشی

عزیزم بخون من اخر تاپیک نوشتم این یک تحقیق روانشناسی بود لذفا توهین نکن و در ضمن قضاوت نکن انسان ها رو چون ممکنه روزی دچارش بشی

عزیزم بخون من اخر تاپیک نوشتم این یک تحقیق روانشناسی بود لذفا توهین نکن و در ضمن قضاوت نکن انسان ها ...

شما اگه روانشناس باشی باید بدونی نمیشه هرگونه مشکل و ناهنجاریهای جامعه رو با کلمه قضاوت نکن توجیه کرد!

یعنی الان باید قاتل رو محکوم نکنیم چون ممکنه خودمونم روزی قاتل بشیم؟! 

تو با خانمش مستقیم صحبت کردی؟

خود خانمش گفته بیا برو دختر خالمو بگیر!!!

اینحا اومدی خودتو توجیه کنی و آوار زندگی مردم بشی؟

یه زن سی سال پیش آوار زندگی خاله وشوهر خالم شد...خاله ام اینقدر نفرینش کرد...

زنه سرطان پوست گرفت و داغون شد

دختر زنه هم تصادف کرد و یه پاشو توتصادف بریدن!!!

چون به ناحق اومدن تو زندگی خاله نازنینم...

نیایش جان چرا ترسیدی از اینکه آدمای بیشتری بیان تو تاپیک و بخوان در مورد کارت نکوهشت کنن و ربطش دادی به تحقیق روانشناسی. اگه کسی فکر می‌کنه کار درستی می‌کنه بهتره اون کار و انجام بده و لازم به نظر خواهی نیست اما وقتی نظرخواهی می‌کنی یعنی خودت هم نگرانی ، یعنی شک داری به درستی انتخابت ، یعنی میترسی. ما اینجا نیومدیم به خصوص من که فرزند همچین روابط و خانواده ای بودم که شما رو بکوبیم و تف و لعنت بهت بفرستیم. من فقط اومدم بهت آگاهی بدم ، مشکلات اینجور زندگی خیلی بیشتر از اون چیزیه که فکر می‌کنی و بازم تکرار میکنم که اولین آسیب و خودت و دخترت خواهی خورد ، البته این امکان هم هست که سالهای سال این ازدواج طول بکشه ولی نه اونجوری که تصور میکنی ، نه به اون خوبی و خوشی.من نمی‌دونم منظورت از زن دوم زنی بود که تو شناسنامه اسمش وارد میشه یا زنی که فقط صیغه ی مرد متاهل میشه. به هر حال هر کدوم از اینها باشه بازم سختی ها و مشکلات خودش و داره و امکان نداره بدون آسیب باشه. 

نیایش جان چرا ترسیدی از اینکه آدمای بیشتری بیان تو تاپیک و بخوان در مورد کارت نکوهشت کنن و ربطش دادی ...

عزیزم این واقعا یه تحقیق بود اصلا برام مهم نیست چه فکری میکنی ولی این ایده ی استادم بود و خوبم جواب داد شاید روشی بود که برای خودمم جدید و جالب بود