2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
توی این بحث حاضرم دینمو انکار کنم اینقد که سخته این بحث من سرسخت مخالف چند همسریم

آیلار مخالفی

مخالفت کردن تا الان نتیجه داده، یا زندگی زنان جامعه رو ناامن تر کرده؟

من ننوشتم موافق باشیم

نوشتم به محدوده زندگی هم احترام بذاریم.... دسته جمعی و زنانه نریزیم رو سر یه مرد که آشیانه و ابروش رو ببریم

هر طور مایلی

من باشم میگم به خودم اجازه ندارم جبهه گیری کنم و آزار و اذیت کنم کسی رو که در جایگاه اون نیستم و با کفش های اون راه نرفتم

چراسختش میکنی مه چیز جامعه و مردا نیستن من دخترخاله متاهلم با دوتا بچه جدا شد باپسرمجرد ازدواج کرد ا ...

خدا کنه خوشبخت بمونه

فقط بحث اعتماد به نفس نیست

اطراف منم هست سه برابر با ترس و لرز بیش تر این زندگی رو نگه میدارن

البته چون تجربه دارن غالبا سازگارترن

امیدوارم خوشبخت بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ازدواج و طلاق توو جامعه ما سخته تبعاتش سنگینه چون از حالت نرمال و عادیش خارج شده

من مخالف چند همسری نیستم مردی ک توانش رو داشته باشه و بتونه عدالت رو برقرار کنه بکنه اینکارو زن ها حاضر نیستن مردشون رو با کسی قسمت کنن چون تنها ترسشون اینه ک از لحاظ مالی با کسی شریک بشن و دیگه اینکه شوهرشون طلاقشون بده بخاطر زن دوم من خیلی ها رو میشناسم ک همسر دوم دارن و تمام دلیلشون اینه ک زن اولشون نتونسته خواسته هاشون رو براورده کنه یا مثلا موردی دیدم ک میگفت زنم چاقه و خیلی موارد دیگه طلاقشم نمیدن فقط دلیلشون اینه که یا بچه دارن یا از لحاظ وجدانی درست نمیدونن ولی هیچ علاقه ای هم ندارن به همسرشون من نمیگم کارشون درسته ولی اینم میگم ک زندگی هایی رو دیدم ک فقط مرده یا زنه دارن بخاطر حرف مردم همدیگرو تحمل میکنن و زنه دوست پسر داره و مرده زن دوم متاسفانه توی جامعه ما زنا دوست دارن خودشون رو گول بزنن و جالبه ک اکثر مردا گوشیمخفی دارن و اگرم صیغه ای نداشته باشن رابطه دارن حالا یه مرد میاد زن دوم میگیره و عرفا و شرعا و قانونا هیچ کسی نمیتونه بهش ایرادی بگیره و این میشه بد ولی روابط مخفی میشه خوب چون کسی بویی نمیبره زنی رو میشناسم ک شوهرش زن دوم گرفت این خانوم رفت شکایت کرد دادگاه بهش چی گفت گفت یا مهریه بگیر و طلاق یا زندگیتو بکن این اقا هیچ خلاف شرعی نکرده زنه هم گفت طلاق نمیخوام ولی مهریمو میخوام مرده چیکار کرد گفت مهریتو میدم طلاقتم نمیدم ولی تا اخر عمرت منو نمیبینی دست از پا هم خطا کنی بیچارت میکنم این منطق مرداهستش چون اینو حق خودشون میدونن و قانون هم پشتشونه

متاسفانه و بدبختانه خیلی این موارد زیاده من خودم شوهرم 4 سال بهم خیانت داشت میکرد من یک صدم هم بهش شک نکرده بودم دختره بهم پیام داده بود این اخریا ک من و فلانی در ارتباطیم من بازم میگفتم دروغ میگه شوهر من اینکاره نیست فکر کردین مردی ک باهاتون رابطع داره و مهریه براتون ریخته خیانت نمیکنه اینا یک ولد چموش هایی هستن که خدا میدونه منم میگفتم جرش میدم مهریمو اجرا میزارم ال بل میکنم هیچ کاری نتونستم بکنم خیلی محترمانه اومدم بیرون 

جدای مردا خدا شاهده زنایی رو میشناسم ک با داشتن شوهر دوست پسر دارن و دلیلشون اینه ک شوهرمون بد احلاقه و هزار دلیل دیگه بابا ادم کثیف جدا شو از شوهر بدبختت بعد برو دنبال پسر بازیت باورتون نمیشه بگم ک از شوهره پول میگیره خرج پسره میکنه و خیلی روابط کثیف دیگه  اخه چرا باید این روابط رو ببینیم و دهنمون بسته باشه فقط بخاطر اینکه ابروی طرف نره بعد زنی که بیوه و بی سرپرسته مردی بیاد شرعا و قانونا بگیرتش و حمایتش کنه تا اون زن بخاطر پول به گناه نیفته این رابطه بده مردایی ک این کارو میکنن نمیخوام تاییدشون کنم ولی دیدم کچقدر خدا بهشون برکت میده و حمایتشون میکنه چون زن و بچه ای رو ک بی سرپرسته زیر پربال خودشون گرفتن بعصی ها میگن بکنن حمایت کنن ولی رابطه نداشته باشن ولی نمیشه چون اون زن هم حمایت مالی و هم عاطفی میخواد

سریال هاشون رو ببین، اونایی که با مضمون خانواده است واکنش نوجوان ها و جوان ها در برابر خیانت شبی ...

اتفاقا بهترین کارو میکنن تنهایی اونا ارزش داره به اجباری موندن ماهااا چرا نمیگی تنهان اما شادن همه چییی دارن ما چی فقط تنهایی نداریم اما نصف همین زنا تا ثانیه اخر عمرشون کتک میخورن تحقیرمیشن فهش میشنون و میمونن و میسازن درکل میشیم یه جامعه کنار هم و افسرده اما چی تا لحظه اخر لذت میبرن یه سر برو اصفهان ببین توریستای ما اغلب پیرزن و پیرمردای خارجیی دست تو دست همن ادم ازشون ارامش میگیره تو این سن اینهمه به خودشون میرسن

بعضی زنان متاهل پا به پای همسر کار کردن با سختی بچه بزرگ کردن، از خودشون زدن و بعد توو موقعیت سختی ...

خوب اینجا ایراد از زن نیست اون مرد بی چشم و رو هست برا همچین مردی ادم نباید کمک باشه باید پاروپا فقط لذت زندگی ببره تا پاره بشه اون مرد زیر فشار

ببخشید بجای ریپلای کردن اینجا نوشتم

خیلی از دخترای ما از ترس حرف مردم ازدواج کردن با مواردی که قلبا نمی خواستن الان هم بی مشکل نیستن، خیلی ها هم فقط با فشار اقتصادی افسار همسر به دست گرفتن و بیشتر شوهراشون ازشون می ترسن، این حالت بین اطرافیانم زیاد دیدم، خیلی بد شده، در ظاهر باهم هستن، ولی بعد یه مدت از کل کل کردن و کله کشیدن توو زندگی همدیگه ام خسته شدن مسالمت آمیز هر کسی داره اون یکی رو تحمل می کنه

ازدواج پر هزینه و سخت هست و در بسیاری موارد طلاق خیلی سخت و دردسر زا، شاید بخاطر همین هست یکسری خانم ها رو به روابط بیرون خانه آوردن، یا مرد زندگیشان رو از بس توو سرش زدن و توو مشتشان گرفتن دیگه مرد نمی بینن یا از اولم نمی خواستنش مجبور شدن، یا به هر دلیلی پشیمان شدن.....

یه عمر میگن دختر خوبی باش تا خونه بخت بری، خونه بخت میرن می بینن اونی نشد که فکرش رو می کردن

همیشه موقع بررسی شرایط زنان جامعه دست رو یه قشر می گذاریم

به عنوان یه زن، باید بشه خودمون رو در سه شرایط تصور کنیم

۱. همسر اول و مشکلاتش

۲. یک زن مطلقه و بیوه و زندگی پیش رو

۳ یک دختر مجرد سن بالای هرگز ازدواج نکرده و چالش هاش....

در این سه موقعیت سرزنش و قضاوت نکنیم فقط در این جایگاه ها قرار بگیریم، به روحیات، توانایی ها و خواسته های متفاوت آدما هم از زندگی فکر کنیم 

نه میشه نسخه واحدی پیچید نه میشه انتظار بازخورد یکسانی رو داشت.

یاد بگیریم هیچ چیز رو به هیچکس تحمیل نکنیم

دکتر شاهین فرهنگ توو کلاس روانشناسی میگفت وقتی تک انگشتت رو به نشانه اتهام سمت کسی میگیری، سه انگشت به سمت خودت هست 

گلسر در کتاب روانشناسی نوین تئوری انتخاب میگه فشار بیرونی که انسان‌ها رو از اختیار داشتن در انتخاب و عمل خارج میکنه در دراز مدت نه تنها به فرد تحت فشار بلکه به کسی که این شرایط رو پدید میاره هم آسیب می زنه

تمام حرفم این هست که قبیح شمردن و جبهه گرفتن فقط سقف خانه ها رو متزلزل تر کرد.... امنیت عاطفی و روانی نیاورد

ببخشید بجای ریپلای کردن اینجا نوشتم خیلی از دخترای ما از ترس حرف مردم ازدواج کردن با مواردی که ق ...

دقیقا درسته چون زنای امروزی رو من دیدم که چون عقد شوهرشون هستن و مهریه دارن فکر میکنن افسار شوهرشه دستشونه در صورتی ک این ظاهر قصیه هستش این خانوما در نهایت اخر یا طلاق میگیرن مثل من یا با خفت زندگی میکنن و فقط دلشون رو به اسم شوهر خوش میکنن و همون مهریه ای ک مرد از ترس دادنش سعی میکنه یوقتایی کوتاه بیاد و مخفیانه کارشو انجام بده و متاسفانه این خانوما نمیفهمن ک با همین کارشون همسرشون رو از خودشون دور میکنن چند تا مرد متاهل رو براتون مثال بزنم فقط تو محیط کار برادر دوستم ک گوشی مخفی دارن یه شرکت بزرگ و معتبر ک کارمنداشم کم نیستن و به بهانه ی شیفت و اضافه کاری دنبال کارای دیگه هستن داداش دوستم میگفت مرده جلوی من داشت فدای زنش میشد تلفنو ک قط کرد ز زد ب دوست دخترش ک عشقم ان خانوم رو پیچوندم میام اونوری پیشت

و اینم بگم زن های ما متاسفانه حس حسادت و برتری جویی دارن و این باعث میشه متاسفانه خودشون رو خار کنن چون عزت نفس ندارن و سلاحی مثل مهریه و نفقه رو فقط بلدن پیش بکشن و نمیفهمن ک مهریه همون مهر مردشون هست ک نمیتونن داشته باشن چون مقایسه مالی دارن تو همه چیز من واقعا امیدوارم زندگی ها در امان باشه از چشم و هم چشمی و خیانت و هر چیزی ک توی جامعه ی امروزی ما فراوان وجود داره

ممنون از همه ی خانومایی ک نظرشون رو نوشتند و همکاری کردند این تاپیک ها یک چالش بود برای یک تحقیق روانشناسی روی هورمون و تصمیمات زنان جهت مسائل عاطفی نحوه ی برخورد با جنس هم نوع و همدردی نتیجه تحقیق رو حتما بعد از پاسخ استادبراتون میزارم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نحوه ی برخورد در دو تاپیک خیلی متفاوت و جالب بود و بسیار بحث بر انگیز در مورد اینکه شبی زنی مورد حمله قرار میگیره و شبی مورد ستایش و تنها دلیلش یک مرده  نه توجه ای به نیاز های عاطفی زن شده و مالی فقط توجه ها یگب سمت مردی بوده که متاهله و همسر اولی داره که گناه داره و زن دوم ک درمانده و بی پناهه حتی به چشم هم نیومده ممنونم از همکاریتون