سلام عزیزم
ببین شرایط آدمها، علایقشون و دلایلشون برای تجرد و تاهل شبیه هم نیست.
بارها دیشب نوشتم که جبهه گیری در برابر چندهمسری در جامعه ما حذفش نکرده، حتی سریال ها و فیلم های خارجی در کشورهای مسیحی هم نشون میده در بسیاری موارد زندگی سال ها قبل انسانها به بن بست خورده
شاید اسلام این به بن بست خوردن و از هم پاشیده شدن رو تا این حد نمی خواد
من نوشتم مخالفت باهاش زندگی خانواده ها رو مختل کرده، دخالت عرف و آتش ریختن با زخم زبون و .... رو به زندگی مردم زیاد کرده
هر آدمی با توجه به تفکرات و شرایط خودش ازدواج می کنه، اگر حتی شما روزی به نتیجه برسی ازدواج با این مرد خوب هست باور کن وقتی عادلانه برخورد کرده که بخاطر شما نخواد اون زندگی بهم بریزه، مگر اینکه خود اون زن نخواد بمونه
عرف جامعه ما به نفع شما نیست، مجبوری با احتیاط پیش بری
من دلم برای تجرد پسرها نمی سوزه، چون راهشان رو خیلی راحت پیدا می کنن،
خانم ها هستند که توو این عرف سفت و سخت باید با لباس سفید برن خونه بخت با لباس سفید خارج بشن حتی اگر بدبخت شدن، خوشبخت نیستن، تا بگن نجابت کردن تا بگن گاو پیشانی سفید نشدن....
اگر ازدواج به سبک اسلامی ما حالت کشورهای عربی رو داشت طلاق و بیوه شدن تا این حد پیامدهای منفی به زندگی ما نمی ریخت
پدربزرگم فوت کردن می گفتن قدیم اصلا مردم بد می دانستن زنی مجرد باشه تا کسی بیوه و مطلقه میشد شرایط ازدواجش با یکی دیگه رو فراهم می کردن
الان فکر کنم پیشرفت کردیم و متمدن شدیم که ساعتی و موقت و سفید و .... به چشم خیلی ها خوشایندتر هست و نیاز عاطفی و احساسی رو یکسری با برآورده شدن تامین مالی یکی می گیرن