2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
آره کلا اگه دختر بود فاز عجیب غریبی داشت ، من بیشتر فکر میکنم یه مرد متاهل بود که آرزوی زن دوم و سوم ...

اخه اگه دختر بود و مشکلش ازدواج بود دلش فقط عادی شدن ازدواج با مرد متاهل رو نمیخواست دلش میخواست ازدواج با دختر سن بالا هم عادی بشه که سالمتره 

ولی این فقط میگفت پسرای مجرد دختر سن بالا یا مطلقه نمیگیرن

در حالی که الان تو جامعه ازدواج پسرای مجرد با دختر مطلقه و سن بالا عادی تر و قابل هضم تره از ازدواج با مرد متاهل

اخه اگه دختر بود و مشکلش ازدواج بود دلش فقط عادی شدن ازدواج با مرد متاهل رو نمیخواست دلش میخواست ازد ...

آره فقط اصرار عجیبی به عادی شدن ازدواج با مرد متاهل داشت ، نه پسر مجرد کوچکتر ، نه مرد بیوه و مطلقه فقط متاهل قشنگ تابلو بود که یا یه مرد متأهله که واسه عادی کردن چند همسری داره زور میزنه یا یه زنیه که پنهانی با مرد متاهلی ازدواج کرده و نگران از واکنش همسر اول و طلاق دادنش توسط اون مرد به خاطر نارضایتی زن اوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی استارتر اگه خاله ات موافقت داره با ازدواجتون انتقامش رو از زن پسرخالت داره میگیره که مادرشوهرش حساب میشه. فکر نکن دلش برای تو سوخته وگرنه از اول تو رو می‌گرفت برای پسرش

راستی استارتر اگه خاله ات موافقت داره با ازدواجتون انتقامش رو از زن پسرخالت داره میگیره که مادرشوهرش ...

من عزیزم کلا قیدشو زدم جواب منفی دادم تاپیک گذاشتم 

راستی استارتر اگه خاله ات موافقت داره با ازدواجتون انتقامش رو از زن پسرخالت داره میگیره که مادرشوهرش ...

اینم بگم مجرد بودم چند بار اومد خالم خاستگاری خیلی هم منو میخواست خدایی ولی بابام نمیداد میگفت ب فامیل نمیدم البته میخواست من زن پسر عمم بشم ک اون منو نمیخواست  خخخ کلا قاطی پاتی بود همه چی اخرم رفتم زن یه.... چی بگم ک نگم بهتره

یه چیزی هم بگم ببینید یه سریا واقعا مجبورن زن دوم بشن یکی مثل من با شرایط بد اقتصادی و نبود امکانات و همین ک پسر مجردی ک حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه و فقط برای هوس میخواد یا مرد مطلقه ک  دیگه اعتماد نمیکنه ب زنی و بیشترشون قربونشون برم دنبال مجرد کم سن سالن حالا این خانوم این وسط نه خونه ای داره ن کاری ک قبول کنیم تو جامعه ی ما زن اگه سر کار دولتی نره بقیه کارا یا باید خیلی متخصص باشه یا تن به هر کاری بده تا رییسش راضی باشه حالا این خانوم ی مرد متاهل میاد ک خودمون هم میدونیم کم نیستن این مردا فقط ما بعنوان زنشون خبر نداریم میان و قبول میکنن ک خرجتو بدن و صیغت کنن این خانوم دیگه تو شرایطیه ک مجبور میشه بپذیره ببینید شرایط ادما خیلی تعیین کننده ی سرنوشتشونه اون خانوم نمیخواد زن دوم باشه نمیخواد رو سر کسی خراب بشه ولی مجبوره و جبر خیلی اذیت کنندس 

یه چیزی هم بگم ببینید یه سریا واقعا مجبورن زن دوم بشن یکی مثل من با شرایط بد اقتصادی و نبود امکانات ...

سلام عزیزم

ببین شرایط آدم‌ها، علایقشون و دلایلشون برای تجرد و تاهل شبیه هم نیست.

بارها دیشب نوشتم که جبهه گیری در برابر چندهمسری در جامعه ما حذفش نکرده، حتی سریال ها و فیلم های خارجی در کشورهای مسیحی هم نشون میده در بسیاری موارد زندگی سال ها قبل انسان‌ها به بن بست خورده

شاید اسلام این به بن بست خوردن و از هم پاشیده شدن رو تا این حد نمی خواد 

من نوشتم مخالفت باهاش زندگی خانواده ها رو مختل کرده، دخالت عرف و آتش ریختن با زخم زبون و .... رو به زندگی مردم زیاد کرده

هر آدمی با توجه به تفکرات و شرایط خودش ازدواج می کنه، اگر حتی شما روزی به نتیجه برسی ازدواج با این مرد خوب هست باور کن وقتی عادلانه برخورد کرده که بخاطر شما نخواد اون زندگی بهم بریزه، مگر اینکه خود اون زن نخواد بمونه

عرف جامعه ما به نفع شما نیست، مجبوری با احتیاط پیش بری 

من دلم برای تجرد پسرها نمی سوزه، چون راهشان رو خیلی راحت پیدا می کنن، 

خانم ها هستند که توو این عرف سفت و سخت باید با لباس سفید برن خونه بخت با لباس سفید خارج بشن حتی اگر بدبخت شدن، خوشبخت نیستن، تا بگن نجابت کردن تا بگن گاو پیشانی سفید نشدن....

اگر ازدواج به سبک اسلامی ما حالت کشورهای عربی رو داشت طلاق و بیوه شدن تا این حد پیامدهای منفی به زندگی ما نمی ریخت

پدربزرگم فوت کردن می گفتن قدیم اصلا مردم بد می دانستن زنی مجرد باشه تا کسی بیوه و مطلقه میشد شرایط ازدواجش با یکی دیگه رو فراهم می کردن

الان فکر کنم پیشرفت کردیم و متمدن شدیم که ساعتی و موقت و سفید و .... به چشم خیلی ها خوشایندتر هست و نیاز عاطفی و احساسی رو یکسری با برآورده شدن تامین مالی یکی می گیرن

از ته دل آرزو می کنم خوشبخت باشی....

بهترین ها برات رقم بخوره

اعصاب بحث بیشتر ندارم چون می دونم این کشمکش ها برای نسل ماست که سن ازدواج بالا بود و دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده می گشتن

توو گروه سنی بعد از دهه شصت که هم ازدواج راحت تر و در سنین پایین تر انجام شد و هم طلاق...

نمی دانم دختران دهه هشتاد چطور ورق براشون رقم بخوره ولی غالبا به آفتاب مهتاب ندیدگی دهه های پیش به دلیل تغییر در ساختار زندگی ها نیستن....

ببخش پر حرفی کردم

شاد باشی 

اگه یه پسر مجرد سن پایین عاشق دختر با زن سن بالاتر از خودش شد، محدودیت سنی وجود نداره الهی خوشبخت بشن

که توو این مواردم معمولا خانواده پسر طوری برخورد میکنن که اگه خبر مرگ پسر براشون اومده بود راحت تر بود، میگم زنان جامعه ما تعهد پذیری و مسئولیت پذیری رو به کل از مردان جامعه ما نمی خوان، نمونه اش پسر سن پایینی که عاشق دختر سن بالاتر یا زن بیوه و مطلقه شد و واکنش خواهر و مادرش و ..... زنان جامعه ما هیچ جا هوای همو ندارند.....

### 

اما من منظورم از ازدواج پسران سن پایین با دختران سن بالا این مورد بود که شاید خانواده اش مخالفم نباشنا، پسر خودش توو جلسه خواستگاری حالی دختر می کنه مجبور هست، حمایت خانوادگی نداره، نتوونسته رو پای خودش به موقع بایسته، مجبور شده تن به ازدواج اینطوری بده، علاقه ای در میان نیست و پسر انگار اومده معامله کنه، میخواد ماشین دست دوم بخره و تا راه داره میخواد بزنه توو سر مال و از قیمتش کم کنه ته اشم منت می ذاره بخاطر ثواب رضای خدا این کار رو دارم میکنم، دنبال یه دختر سن بالا و... اومدم حمایتم کنه بر مشکلات زندگی شخصیم غلبه کنم.....

عاقبت این شروع زندگی  هم سالی که نکوست از بهارش پیداست هست.....

#

یه عمر فقط از زنان اول شنیدیم و از مظلومیتشون قصه ساخته شد، زنانی مثل بازی لیلا حاتمی در رگ خواب، یا طناز طباطبایی در خشم و هیاهو، یا فاطمه معتمدآریا در میخواهم زنده بمانم و ..... همه دیو سه سز و ... بودن

جنس زن روحی و عاطفی آسیب پذیرتر هست، ربطی به مجرد و متاهل بودن نداره.....

آیلار جان ما عربا رو فقط نیست که مسخره می کنیم از وقتی بچه ایم فارس و ترک و لر و بلوچ و ... امونم ...

ما ایرانیا شوخ طبیعبمون گاهی زیاده نمیشه گفت مستره کردیم کا اگرم کردیم واقلا اشتباه کردیم این دلیل نمیشه تو همه چی کوتاه بیایم

با دو تا بچه با کی ازدواج میکنین؟ وقتی اکثر مردان مطلقه با دختر ازدواج میکنن؟! بخوانین زندگی زنان م ...

چراسختش میکنی مه چیز جامعه و مردا نیستن من دخترخاله متاهلم با دوتا بچه جدا شد باپسرمجرد ازدواج کرد الانم خوشبخته دوتام از این داره پس جامعه ای که میگی کووو ببین اون خواست و تونست اعتماد بنفسشو داشت 

ما ایرانیا شوخ طبیعبمون گاهی زیاده نمیشه گفت مستره کردیم کا اگرم کردیم واقلا اشتباه کردیم این دلیل ن ...

سلام آیلار جان

همین روند رو ادامه بدیم 

عیب نداره عوضش رمان های زرد گیشه و فیلم ها و سریال های زردمون موضوعیت و استقبال واسه ساخته شدن دارن

چون خیلی قشنگ گیس و گیس کشی های زنانه نشون میدن و دیو و فرشته ساختن از زن اول و دوم و بالعکس و همین روند رو همینطور نسل به نسل بهم یاد میدیم

نظر دخترای دوازده سیزده ساله رو در مورد عشق بپرس، بعد بخواه راجع به خانواده و تشکیل زندگی و .... نظر بدن، توو مخیله خیلی هاشون عشق با ازدواج همخوانی نداره، بدون پیش داوری یا جهت دهی ذهنی بگو برات مثلا بنویسن، خود فضا سازی ها و داستان نویسی هاشون نشون میده زن و شوهر رو کارد و پنیر می بینن تا لیلی و مجنون

از ما که گذشت،  فوقش اگه زنده موندیم سر از خانه سالمندان در میآریم ولی خدا کنه حداقل نسلای بعدیمون نگن از سه ازدواج یه طلاق، یه طلاق عاطفی و .....