2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
بعضی زنان متاهل پا به پای همسر کار کردن با سختی بچه بزرگ کردن، از خودشون زدن و بعد توو موقعیت سختی ...

ببین بجای اینکه بگی زنها طاقت بیارن و طلاق نگیرن که کمتر آسیب ببینن و بخوای از عربها الگو بگیری از کشورهای پیشرفته تر الگو بگیر که زن بعد طلاق از مردا بعد طلاق موفق ترن چرا اونا چند همسری ندارن و زنهاشون احساس بدبختی نمیکنن؟چرا خودمون رو با عربهای مردسالار که برای زن پشیزی ارزش قائل نیستن یکی کنیم؟بخدا قسم اگه یکی از زنهای عرب از ته قلبشون دلشون بخواد همسرشون زن دوم بگیره یا زن دوم بشن ولی اجازه ندارن حرف بزنن و جیکشون درنمیاد دلم میخواد کشورم روز به روز طرز فکرش فاصله پیدا کنه با کشورای عربی نه اینکه مثلشون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اعتقاد به امامان دارین که اکثر امامان معصوم ما فرزندان کنیزان بودن و امامان ما چند همسر  ...

همون قدر که زن مجرد داریم پسر مجرد هم هست. شما هم با این آمار مزخرف که میگی داری توهین میکنی به همه ما دخترای مجرد ، مگه هر دختری مجرد موند می‌ره تن فروشی میکنه؟ نه عزیزم یه دختر مجرد سالم اگه هم نیازی داره می‌ره و به صورت کاملا انسانی و پاک با یه پسر مجرد مثل خودش نه تن فروشی می‌کنه نه سر زندگی زن دیگه ای آوار میشه

ببین بجای اینکه بگی زنها طاقت بیارن و طلاق نگیرن که کمتر آسیب ببینن و بخوای از عربها الگو بگیری از ک ...

برو مصاحبه ها و نظر سنجی ها با زنان مطلقه جامعه خودمون رو بخوون

چند درصد دوباره می توونن رسمی ازدواج کنن

چند تا زن بیوه یا مطلقه اگر با پسر ازدواج کرد همین مادر و خواهری جامعه خودمون هفت جدش رو نیاورد جلو چشمش

نمونه اش عمه خودم پسرش توو چهل سالگی با زن مطلقه ازدواج کرد، هیچ کدام از اعضای خانواده اش عروسیش نرفت، ما که خبر دا ر نشدیم 

سه چهار سال گذشته هنوز عروسش رو ندیده...‌

خداییش زنان ما به هم رحم ندارن نه مجرد نه متاهل

شبت بخیر 

همون قدر که زن مجرد داریم پسر مجرد هم هست. شما هم با این آمار مزخرف که میگی داری توهین میکنی به همه ...

دراکو جان

باشه

شما درست میگی

برو پسر مجرد پیدا کن

باهاش خوشبخت بشو، مگه من بخیلم

خوشبخت باشی 

برو مصاحبه ها و نظر سنجی ها با زنان مطلقه جامعه خودمون رو بخوون چند درصد دوباره می توونن رسمی از ...

دختر عمم با پسر مجرد ازدواج کرده با یه دختر ۶ ساله 

خواهر شوهرم 

دختر خاله ی شوهرم

چند تای دیگه هم داریم که با مطلقه و زن مرده ازدواج کردن مگه حتما باید با مرد متاهل ازدواج کرد؟؟

تعداد پسرای مجرد خیلی بیشتره به وقتش ازدواج کنن دو طرف لازم نیست سنها بره بالا تا مجبور بشن به  ازدواج با مرد متاهل تن بدن

حالا ازدواج با پسر مجرد تو جامعه جیزه و عمت نرفته عروسش رو ببینه ازدواج با مرد زن دار جیز نیست و توف و لعنت دیگران رو نداره؟؟

چطور دلت میخواد ازدواج با مرد متاهل عادی بشه اما دلت نمیخواد ازدواج با پسر مجرد عادی بشه؟؟که این وسط دل دو تا زن نشکنه؟هم زن اول و هم دوم؟؟

بجای تلاش برای عادی کردن زن دوم تلاش برای عادی شدن ازدواج پسرای مجرد با دختر همسن خودشون یا مطلقه کن که اسیب به کسی زده نشه 

دراکو جان باشه شما درست میگی برو پسر مجرد پیدا کن باهاش خوشبخت بشو، مگه من بخیلم خوشبخت باشی ...

مشکل جامعه فقط و فقط ترس از ازدواج پسرهای مجرده که باعث شده دخترها سنشون بالا بره و در نهایت به این چیرایی که شما میگی تن بدن 

خیلی وقت هست رانندگی براشون مجاز شده و راستش جامعه اشون رو به ساخت و ساز داره میره، آینده قضاوت می ک ...

مطمئن باش اگه همینطور که میگی رو به پیشرفت بره زنها واسه استحقاق حقوق از دست رفته شون به پا میخیزن و چند همسری رو برای همیشه تو کشورشون برای مردان ممنوع میکنن ولی هنوز خیلی تا رسیدن بهش راه هست

مطمئن باش اگه همینطور که میگی رو به پیشرفت بره زنها واسه استحقاق حقوق از دست رفته شون به پا میخیزن و ...

اتفاقا تو جوانهاشون داره کم کم از بین میره چند همسری

پس نتیجه اینه اونها از ما چند سال عقب ترن نه پیشرفته تر

پارسال کربلا بودم جوانهاشون ک تازه ازدواج کرده بودن اصلا تحمل اینو نداشتن 

بخدا یه خانومی بود خودش هوو بود بعد عروسش و دختزش میگفتن عمرا ما قبول کنیم هوو داشته باشیم

برو مصاحبه ها و نظر سنجی ها با زنان مطلقه جامعه خودمون رو بخوون چند درصد دوباره می توونن رسمی از ...

چه جالب شما از تغییر عرف و نگاه جامعه به زن دوم شدن حرف میزنی و میگی نگاه ها به مرد متاهل هوس باز که زن دوم و سوم میگیره عوض بشه و اینو بد نبینیم ولی در مورد همین مثالی که زدی چرا نمیگی نگاه جامعه به ازدواج پسران به زنان مطلقه یا بیوه ی جامعه عوض بشه یا چرا نمیگی طرز فکر مردم باید به ازدواج پسر با دختر کوچکتر از خودش عوض بشه ،چرا اصلا یه پسر نباید با یه دختر بزرگتر از خودش ازدواج کنه؟ چرا ما نباید اینایی که درست تر هست و به زندگی زن و خانواده ای آسیب بزنه رو تغییر بدیم تا بیایم چیزی رو تو جامعه باب کنیم که صد در صد آسیبه چه برای زن اول ، چه زن دوم و حتی اون مرد متاهل چند زنه

چه جالب شما از تغییر عرف و نگاه جامعه به زن دوم شدن حرف میزنی و میگی نگاه ها به مرد متاهل هوس باز که ...

دقیقا منم همینو بهش گفتم  که چطور میگی پسر مجرد  دختر سن بالا نمیگیره یا پسر مجرد زن مطلقه نمیگیره اگه هم بگیرن تو جامعه بده؟خوب زن دومم تو جامعه ی الان بده چطور دوس داری زن دوم باب بشه ولی ازدواج با زن مطلقه یا دختر سن بالا باب نشه؟؟

ولی وقتی کم میاره میگه درست میگی شب بخیر 

چه جالب شما از تغییر عرف و نگاه جامعه به زن دوم شدن حرف میزنی و میگی نگاه ها به مرد متاهل هوس باز که زن دوم و سوم میگیره عوض بشه و اینو بد نبینیم ولی در مورد همین مثالی که زدی چرا نمیگی نگاه جامعه به ازدواج پسران به زنان مطلقه یا بیوه ی جامعه عوض بشه یا چرا نمیگی طرز فکر مردم باید به ازدواج پسر با دختر کوچکتر از خودش عوض بشه ،چرا اصلا یه پسر نباید با یه دختر همسن یا بزرگتر از خودش ازدواج کنه؟ چرا ما نباید اینایی که درست تر هست و به زندگی زن و خانواده ای آسیب نمیزنه رو تغییر بدیم تا بیایم چیزی رو تو جامعه باب کنیم که صد در صد آسیبه چه برای زن اول ، چه زن دوم و حتی اون مرد متاهل چند زنه.

به هر حال من بیشتر به نظرم اومد شما یه مرد متاهلی که با زنت مشکل داری حالا میخوای زن دوم بگیری ولی هم از نگاه و عرف جامعه به خودت می‌ترسی و هم اینکه زن اول با همچین شرایطی تو زندگی باهات نمی‌مونه ، الآنم داری زور میزنی واسه جا انداختن و عادی جلوه دادنش تو جامعه ولی مطمئن باش نمیشه. هر جامعه که رو به پیشرفته با اینجور چیزها کنار نمیاد ، مگه اینکه یک جامعه بخواد به هزاران سال پیش برگرده و رشد و پیشرفتش در جهت منفی باشه

دقیقا منم همینو بهش گفتم  که چطور میگی پسر مجرد  دختر سن بالا نمیگیره یا پسر مجرد زن مطلقه ...

آره کلا اگه دختر بود فاز عجیب غریبی داشت ، من بیشتر فکر میکنم یه مرد متاهل بود که آرزوی زن دوم و سوم داره