2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
ناامید جان ببین یا قرآن قبول داری یا نداری اگه قبول داری که میگه آیاتش تاریخ انقضا نداره  ...

تاریخ انقضا نداره اما ما چیزی داریم به اسم احکام ثانو یه که با توجه به شرایط روز جامعه هست، اهم و مهم، اگه مردی بدونه با ازدواج دوم به زندگی اول و فرزندانش آسیب میرسه  حق ازدواج دوم نداره، این صحبت من نیست از آقای هدایت نیاس، کتاب الگوی سوم رو بخونید حتما 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
عزیزم شما چرا نمیگی کاش مردا یکم حیا و تعهد و مسئولیت سرشون میشد ، چرا همه چی گردن زناست ، چرا مردای ...

سریال هاشون رو ببین، اونایی که با مضمون خانواده است

واکنش نوجوان ها و جوان ها در برابر خیانت شبیه الان ما هست

بالغ ها متفاوت عمل میکنن، الزاما به هم پایبند نیستن، الزاما در زندگی با هم نمی مونن یا از هم جدا نمیشن، خیلی واضح در فیلم ها و سریال هاشون به تصویر کشیدن

و زندگی سوت و کور و بهم ریخته مجردها و بخصوص تنهایی مادران که به تنهایی فرزند بزرگ میکنن یا زنانی که به هر دلیلی ازدواج نکردن رو خوب نشون داده

اگر مسلمانیم چرا عاقبتمون اینطوری بشه؟

مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ انقضا نداره اما ما چیزی داریم به اسم احکام ثانو یه که با توجه به شرایط روز جامعه هست، اهم و مه ...

آفرین 

ازدواج دوم مردان جامعه ما غالبا از عرف جامعه و دخالت ها و خاله زنک بازی های زنانه و موش دواندن ها و تسویه حساب ها و ترس ها و عقده های چندین و چند ساله نشات میگیره

یه بخشش زندگی یه مردی هست که به دو خانواده تقسیم شده، یه بخشش واکنش اجتماع هست، 

اگر جامعه بد برخورد نکنه شاید اون زندگی ها از هم نپاشه، بچه ها بدون پدر یا مادر بزرگ نشن

حداقلش اینه اگر در اطرافمون کسی رو اینطور دیدیم عادی برخورد کنیم، اذیتشون نکنیم....

ناامید جان ببین یا قرآن قبول داری یا نداری اگه قبول داری که میگه آیاتش تاریخ انقضا نداره  ...

من حرف رهبر که یه مرجع تقلید هست و در حال حاضر نه چند هزار سال پیش زندگی میکنه رو قبول دادم که گفتن اصلا چند همسری درست نیست و خدا یکی یار یکی

تو خدا وکیلی دلت میخواد شوهرت همزمان زن دیگه ای رو ببوسه و...

احتمالا ازدواج نکردی چون متاهل بودی میفهمی چقد سخته همسرت با کسی دیگه ای هم اغوش بشه 

تاریخ انقضا نداره اما ما چیزی داریم به اسم احکام ثانو یه که با توجه به شرایط روز جامعه هست، اهم و مه ...

خیلی زندگی ها بخاطر دخالت دیگران زهر شد

چند وقت پیش داشتم تاپیک یه خانم رو می خووندم که با نظرات سایت مچ همسرش رو گرفت، طلاق گرفته بود و....‌ دلتنگی باعث شده بود آرزو کنه همسرش برگرده

اگر این نسخه های شتاب زده نبود شاید با این سرعت زندگیش رو از هم نمی پاشید 

آفرین  ازدواج دوم مردان جامعه ما غالبا از عرف جامعه و دخالت ها و خاله زنک بازی های زنانه و موش ...

درسته جامعه هم تاتیر داره اما بیشتر از فطرت و حس زنانه ی خود زن نشات میگیره، متلا خود من اگه همه ی عالم تشویقم کنن نمیتونم نگاه همسرم به زن دیگه ای رو تحمل کنم، در مورد اکتر خانم ها هم همینطوره 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
سریال هاشون رو ببین، اونایی که با مضمون خانواده است واکنش نوجوان ها و جوان ها در برابر خیانت شبی ...

گوه تو زندگی که مرد زندگیت همزمان با تو یکی دیگرو بکنه 

زن یعنی این؟؟؟؟من قلبم درد میگیره از فکرش درست به همون اندازه که شوهرم سختشه از بودن من تو بغل مرد دیگه منم همونقدر سخته برام این موضوع چون هر دو انسانیم

اون لحظه بنظرت مهمه زنده موندنم وقتی روحم بمیره بزار جسمم بره اون لحظه از هند جگرخوارم هارترمیشم مطم ...

خخخخ دمت گرم زن باید همین باشه ، اصل زن بودن همینه ، هیچ زنی همچین تحقیری و نمیپذیره درست عین تمام مردا که نمیتونن تحمل کنن زنشون فقط برای یک روز واسه کس دیگه ای باشه چه برسه تمام عمر زنشون رو با مرد دیگه ای شریک باشن. این ذات یک انسان سالمه ، اگه عده ای اینطور نیستن نشان از بیماری روان ، خود کم بینی و عدم اعتماد به نفس داره ، در جامعه ای مثل عربستان هم زن ها حق هیچ گونه اعتراض ، اظهار نظر و تعیین سرنوشت ندارن . اونها حتی حق رای ندارن ، حق رانندگی ، یک جامعه ی مرد سالار کامل ، ما باید خودمون رو با جوامع پیشرفته مقایسه کنیم نه یک جامعه ی مشکل دار و مرد سالارانه و زن ستیز

خخخخ دمت گرم زن باید همین باشه ، اصل زن بودن همینه ، هیچ زنی همچین تحقیری و نمیپذیره درست عین تمام م ...

خیلی وقت هست رانندگی براشون مجاز شده و راستش جامعه اشون رو به ساخت و ساز داره میره، آینده قضاوت می کنه

از هر سه ازدواج یکی طلاق، دلیل بیشترش خیانت، سرچ کن بخون، این هیچ زنی، تحقیر و ..... میشه شعر بدون قافیه و وزن

شبت بخیر دوستم

عصبانی نباش ازم

فقط بحث کردیم

منم دیدگاهمو نوشتم

موفق باشی

آیلار جان ما عربا رو فقط نیست که مسخره می کنیم از وقتی بچه ایم فارس و ترک و لر و بلوچ و ... امونم ...

ببین یک زن با تدبیر و با عزت نفس اگه به همچین موردی هم بربخوره و متوجه بشه همسرش زن دوم گرفته حتی اگه شلوغ بازی و آبروریزی و جنگ و دعوا راه نندازه نمیشینه که اون زن دوم به همین راحتی صاحب عشق و شوهر و زندگی و پول و امکاناتی باشه که حق خودش بوده و مطمئن باش که در نهایت یا اون زن و از زندگی شوهرش بیرون می‌کنه یا جدا میشه یا هم زندگی رو برای زن دوم جهنم می‌کنه. مطمئنا اونجوری که شما دلت میخواد که بری با شوهر یک زن بخوابی و صبح روز بعدش با همون زن خوش و بش کنی نمیشه پس بهش فکر نکن

امیدوارم هیچ وقت برات پیش نیاد.  برو بخواب شبت بخیر

من برام شرایطش پیش اومده و خودم نخواستم همیشه از این موضوع متنفر بودم 

شرایطی داشتم که تو خانوادم زیر طعنه و فشار روحی روانی و جنسی بودم اما اصلا اجازه ی فکر کردن به مرد متاهل رو به خودم ندادم بیشتر هم بخاطر خودم فکر نکردم به این موضوع چون خودم تحمل هم آغوشی با کسی که قبل من دهنی کسی دیگه بوده رو ندارم 

درسته جامعه هم تاتیر داره اما بیشتر از فطرت و حس زنانه ی خود زن نشات میگیره، متلا خود من اگه همه ی ع ...

بعضی زنان متاهل پا به پای همسر کار کردن با سختی بچه بزرگ کردن، از خودشون زدن

و بعد توو موقعیت سختی قرار گرفتن و گفتن اگر می دانستیم نوع دیگه ای زندگی کرده بودیم

من زیاد راستش این مصاحبه ها و سوالای روانشناسی رو می خوونم

چون از ازدواج به کل توو جامعه خودمون می ترسم چون جدا از ازدواج بد هنوز طلاق و بیوه و .... متاسفانه برچسب هست

خیلی موقعیت های پیشرفت فردی رو زنان جامعه ما به واسطه تاهل از دست دادن بعد مرد پیشرفت کرده دنبال زن دیگه هست، اگر اون زن احتمال می داد همسرش اینکار رو می کنه و باید تصمیم بگیره بمونه یا بده.... اونوقت شبیه تر به زنان عرب زندگی می کرد 

و کمتر آسیب می دید

حلال کن اگر اذیتت کردم

فقط بحث بود 

شبت بخیر 

خوشبخت باشی و بمانی 

با دو تا بچه با کی ازدواج میکنین؟ وقتی اکثر مردان مطلقه با دختر ازدواج میکنن؟! بخوانین زندگی زنان م ...

اون زن متاهلی هم که امشب شوهرش بغل خودشه ، فردا بغل یه زن دیگه ، پس فردا بغل یه زن دیگه هم امنیت روحی و روان نداره ، فکر نمیکنم به عمرت مزه ی عشق و چشیده باشی وگرنه عمرا همچین نسخه ای برای زنی میپیچیدی ، عاشق باشی حتی نگاه عاشقانه ی شوهرت به یه زن دیگه برات عذابه چه برسه همخوابگیش با یه زن دیگه. فکر میکنم تا حالا با هیچ پسری تو زندگیت نبودی و اصلا هیچی از روابط عاشقانه و محبت زن و مرد به هم نمیدونی

ببین یک زن با تدبیر و با عزت نفس اگه به همچین موردی هم بربخوره و متوجه بشه همسرش زن دوم گرفته حتی اگ ...

دختر خوب 

منو متهم کن عیب نداره، قضاوت کن و .....

ولی شبیه واکنشهای فضای مجازی نباش

منی که اینجا می نویسم چهار پنج سال هست دارم می خوونم یک عمرم با تفکر شبیه به شما بزرگم کردن..... فقط اینایی رو که گفتم بخوان 

نمی خوام نظرت عوض میشه می خوام تا این حد عصبانی نباشی

شبت بخیر