2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست

خوب دیگه برید بخوابین که دیگه زیادی حرف زدیم😁😁😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دلت عشق و دوست داشتن میخواد خب همه می‌خوان . بعد چطور فکر می‌کنی وقتی یه مرد مجرد پیدا نمیشه تورو دو ...

چرا یک درصد قبول نمی کنی توو تمام رفتار مردان امروز جامعه ما تربیت مادران و عرف جامعه موثر هست

وقتی خربزه کاشتیم، میوه پسته و بادام نمیده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واگذارت کردم دنیا گرد هست، خیلی گرد ....

یه سوال حضرت ساره مگه محدثه نبودن؟! مگه با ملائکه صحبت نمیکردن؟؟ چطور نتونستن حضور هاجر رو تحمل کنن و حصرت ابراهیم ایشون و اسماعیل رو به صحرای بی آب و علف برد؟؟اگه هوو داشتن خوبه چرا تا وقتی که حضرت زهرا و حضرت خدیجه در قید حیات بودن پیامبر اکرم و امام علی ع زن دیگه ای اختیار نکردن؟؟ با طبیعت زنانه نمیشه جنگید 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
تو فامیل ما همه ی دخترا متاهل شدن اما کلی پسر مجرد بالای سی داریم که به خاطر گرونی نن به ازدواج نمید ...

همون سن بالاهای سی وقتی شرایط ازدواج براشون پیش میاد بخاطر فرزنداوری و .... میرن دنبال دخترای زیر سی سال 

اونایی که میان دنبال دختر سن بالا یا توو خانواده معتادن، یا مشکلات دیگه دارن

یه سوال حضرت ساره مگه محدثه نبودن؟! مگه با ملائکه صحبت نمیکردن؟؟ چطور نتونستن حضور هاجر رو تحمل کنن ...

ام البنین مادر حضرت ابوالفضل یعنی کم و کسری داشت امام علی زمانشون چهار همسر داشت؟

امتحان ساره بود ...‌ و فقط مشکلش هوو داشتن نبود، بچه دارم نمیشد

همون سن بالاهای سی وقتی شرایط ازدواج براشون پیش میاد بخاطر فرزنداوری و .... میرن دنبال دخترای زیر سی ...

آفرین  پس به جای تبلیغ چند همسری باید مشکل اشتغال جوون ها حل بشه تا بتونن همسر اختیار کنن  و همسن گزینی ترویج تا با سن کوچکتر از خودشون مزدوج نشن، فکر کنم رو این دو تا برنامه ریزی بشه زودتر از چند همسری جواب میده چون تو عرف پسندیده هست 

استار نکن جان همه عزیزات نرو تو زندگیش تو از کجا میدونی مشکل داره میدونی چقد نابود میشع دلش بشکنه بخدا خدا سر دخترت میاره نکن این همه مرد چرا یکی که زن داره به امام حسین حالمو گرفتی نکن بخدا عاقبت نداره زندگی کسیو خراب کنی😔

ناامید جان  همین چند وقت پیش برنامه بدون توقف پخش شد گفت سه تا چهار میلیون زن و دختر بالای سی ...

بخاطریکه مردای مجرد زن نمیگیرن اکثرا عادت کردن به رابطه حروم 

اگه پسرای مجرد زن میگرفتن الان دخترا احتیاج به زن دوم شدن نداشتن بخدا درد جامعه جای دیگست

مردای مطلقه میدونن دختر مجرد زیاده میرن میگیرن چون دخترا تحت فشار جنسی اجتماعی و همه چین برا ازدواج تن به این ازدواجا میدن 

اما پسرای مجرد زن نمیگیرن از لحاظ فامیل و دوست و اشنا تحت فشار نیستن و حتی از لحاظ جنسی تامینن

برو امار پسرای مجردم بگیر ببین چقد زیادن

منتها چون پسرا عین خیالشونم نیست و غصه نمیخورن به چشم نمیان

ام البنین مادر حضرت ابوالفضل یعنی کم و کسری داشت امام علی زمانشون چهار همسر داشت؟ امتحان ساره بود . ...

عزیزم من مشخصا دست رو دو تا بانوی خاص گذاشتم مثال نقض نخواستم، در مورد حضرت ساره هم همینطور  اینکه بچه دار نمیشدن اتفاقا باید دلیلی باشه که راحت تر هاجر و فرزندش رو بپذیرن، به هر حال فکر کنم تا صبح هم بحث کنیم به نتیجه نرسیم چون جهان‌بینی متفاوتی داریم، شب و عاقبت خوش دوست من 

ام البنین مادر حضرت ابوالفضل یعنی کم و کسری داشت امام علی زمانشون چهار همسر داشت؟ امتحان ساره بود . ...

واقعا الانو با چند هزار سال قبل مقایسه میکنی؟اگه اینجوره از لحاظ ازدواج قراره مثل اون موقع باشیم پس باید الانم خونه و امکانات و ماشین و گوشی و اینا استفاده نکنی چون اون موقع ام البنین استفاده نمیکرده

آفرین  پس به جای تبلیغ چند همسری باید مشکل اشتغال جوون ها حل بشه تا بتونن همسر اختیار کنن  ...

آقای قاسمیان در برنامه بدون توقف حرف قشنگی زدن، گفتن چندهمسری رو تبلیغ نکنیم ولی تبیینیش کنیم.

همین که بچه های این خانواده ها رو تحت فشار نذاریم، زنان و مرد این خانواده رو تحقیر و طرد نکنیم، شاید اینجوری آمار طلاق نشه از هر سه ازدواج یک طلاق، ثبات زندگی ها بیشتر بشه

و صد البته و هزاران بار بهتر شرایط رو برای آشنایی سالم و به موقع و مورد حمایت جوان ها فراهم بشه، عالی هست.... کاش این فرهنگ سازی برای دهه شصتی ها هم بود..... شاید سرنوشتشان طور دیگه ای رقم می خورد

شما که انقدر نگران جامعه هستی چرا نمیگی کاش زنانمون عفت داشتن و خودشون رو میپوشوندن و مردانمون هم تو ...

عزیزم شما چرا نمیگی کاش مردا یکم حیا و تعهد و مسئولیت سرشون میشد ، چرا همه چی گردن زناست ، چرا مردای کثیف اصلا باید این حق و داشته باشن به زن دوم و سوم یا اصلا زن یا دختر دیگه ای غیر همسرشون فکر کنن. تو همین جامعه مرد و پسر خوشتیپ و خوش هیکل و جذاب هم زیاده ، چرا ما زنا به خودمون اجازه نمی‌دهیم خارج از چارچوب خانواده به مرد دیگه ای فکر کنیم و نظر داشته باشیم. مشکل جامعه ی ما بالاتر دونستن مردها و پایین تر دیدن خودمونه ، فکر میکنیم برای رفع هر مشکلی تو جامعه فقط باید سراغ زنا بریم ، واسه بی بند و باری و هرزه بازی مردا هم سراغ زنا بریم و تیر پیکانمون سمت اونا بگیریم. هر کسی حق داره اونطور که دوست داره زندگی کنه ، لباس بپوشه . هر زنی عاشق زیباییه و دوست داره زیبا و خوش پوش بگرده گناه اون زن چیه اگه مردا هوسباز و کثیفن ، چرا تو جوامع غربی که زن ها برهنه کنار ساحل آفتاب میگیرن زنی نمیترسه که زن دیگه ای زندگیشو از چنگش دربیاره؟ چون اونجا خیلی از تفکرات زن ستیزانه و مرد سالارانه ی مارو ندارن و دلیل خیلی از این پوشش های عجیب و زننده ی عده ای از زن ها هم اینه که در جامعه ی ما محدودیت حجاب و پوشش خیلی به زن ها فشار آورده برای همین هم برای بهتر و زیباتر دیده شدن رو به پوشش ها و عمل های جراحی عجیب غریب آوردن ولی تو جوامع غربی چون محدودیت حجاب نیست اون ها به زیبایی ظاهری و طبیعی که دارن اکتفا میکنن. اما ما هنوز فکر میکنیم ما باید محدودیت هارو برای زنا بیشتر کنیم تا مشکلاتمون حل بشه

واقعا الانو با چند هزار سال قبل مقایسه میکنی؟اگه اینجوره از لحاظ ازدواج قراره مثل اون موقع باشیم پس ...

ناامید جان

ببین یا قرآن قبول داری یا نداری

اگه قبول داری که میگه آیاتش تاریخ انقضا نداره 

اگر قبول نداری هم بخوای یا نخوای در جامعه اسلامی زندگی میکنیم روابط عاطفی و جنسی و ... در چارچوب خانواده قابل حمایت هست و خب امکان ازدواج نداشتن یکسری محرومیت های فردی و اجتماعی رقم می زنه