2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
خواهر خوبم قرآن نگفته مساوات قرآن گفته عدالت عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سر جای خود!  ...

مگه من دفاع کردم از مردی که بره سراغ روابط آزاد؟ چرا میپیچونی؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه اعتقاد به امامان دارین که اکثر امامان معصوم ما فرزندان کنیزان بودن و امامان ما چند همسر  ...

يعني ميگي زن تن فروش بخاطر بي همسري رفته تن فروشي ميكنه ؟؟ يا شايدم فقر

خب ميشه ادم متاهل باشه و فقيرم باشه اون موقع چي بازم بايد تن فروشي كنه؟؟

من زن متاهل ميشناسم ك تن فروشي ميكنه

شوهرشو قرص خواب ميده مرد مياره خونه

پول ميگيره از مردا

نه عزيزم اينا همه توجيهه ادمي ك الوده شده سخت پاك ميشه

درسته ك يه سري مسائل تو شكل گيري اين كارا تاثير ميزاره ولي كسي ك ب بزرگي خدا واقعا ايمان داشته باشه هيچوقت اينكارو نميكنه

زني رو هم ميشناسم ك دوتا بچه داره از يه مرد معتاد جدا شده 

اتفاقا جوان هم هست

ولي داره كار ميكنه و الحمدالله خرج بچه هاشو ميده

ولي همسر كسيو شريك نميشه رو زندگي كسي اوار نميشه براي خودش فش و نفرين نميزاره

ان شاءالله ك يه قسمت خوب هم نصيبش ميشه چون با اين صبر و بردباري حتما لياقتش رو داره

و خدا خودش گفته بعد از هر سختي اساني هست

مطمئن باش خدا جواب صبر و عفت شمارو هم بي جواب نميزاره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني ميگي زن تن فروش بخاطر بي همسري رفته تن فروشي ميكنه ؟؟ يا شايدم فقر خب ميشه ادم متاهل باشه و فق ...

هر دعایی برای من داری الهی همون قسمت سفره ی زندگی خودت و فرزندانت بشه

هر چی برای من خواستی خدا برات بخواد

کجای قرآن گفته مساوات؟ قرآن گفته عدالت عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سر جای خود  خدا عادل هس ...

همون عدالت هم مرداي ايراني نميتونن برقرار كنن

اون عربو نبين اينكارو ميكنه

اونا فرهنگشون همينه اينحور زندگي براشون عاديه

عدالت و مساوات هم در كنار هم قرار ميگيرن

حرفای خواستگار خودم رو نقل قول کردم  الحمدالله یکسال بیشتره ازدواج کرد

دروغ نگو نقل قول نبود

بخدا من بد هیچ زنی رو نمی خوام

دوست من پایان نامه زنان خودسرپرست رو دنبال می کرد

بیشتر زنانی که به دلیل خیانت از شوهرشون جدا میشن خودشون وارد زندگی یه مرد متاهل دیگه میشن

(دلم کسی رو میخواد که من رو دوست داشته باشه نه اینکه بگه مجبورم وگرنه همسایه امون دختر مجرد بیست و پنج ساله داره التماس می کنه بگیرمش ولی نگرفتمش، )دلم مردی رو نمی خواد که منو نمی خواد و عین بچه باید با دنیای مشکلاتش تر و خشکش کنم

دستت رو شد، خخخخخ

No Reply
هر دعایی برای من داری الهی همون قسمت سفره ی زندگی خودت و فرزندانت بشه هر چی برای من خواستی خدا برات ...

من دعاي بد برات نكردم

فقط ديدگاه خودت رو برات خواستم

من دعاي بد برات نكردم فقط ديدگاه خودت رو برات خواستم

😂😂😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من تفکرم متل شما نیست، زن نباید چون زنه تن به هر ننگ و خفتی بده به جای اینکه بیایم تو جامعه چند همسر ...

یه ویس هست دو تا نماینده خانم با یه آقا مصاحبه رادیویی کردن

دو تا پیشنهاد جالب میدن

یکی اینکه مرد از خارج وارد کنیم

یکی هم اینکه زنان مجرد رو به خارج صادر کنیم!!!

مرد پشت خط صداش شبیه جیغ میشه 

دو سه سال پیش گوش دادم فکر کنم تیتر مرد از خارج وارد کنیم رو بزنی گوگل بیاره....

خنده داره یه جورایی 

من که اون موقع خندیدم

بخدا من بد هیچ زنی رو نمی خوام دوست من پایان نامه زنان خودسرپرست رو دنبال می کرد بیشتر زنانی که ...

دلت عشق و دوست داشتن میخواد خب همه می‌خوان . بعد چطور فکر می‌کنی وقتی یه مرد مجرد پیدا نمیشه تورو دوست داشته باشه و برای خودت بخواد یه متاهلش پیدا میشه که دوست داشته باشه ، اون مرد متاهل که راحت تر می‌تونه قید تورو بزنه برگرده سراغ زن اولش یا بره سراغ یکی دیگه بعد تو. اینم بدون که آمار نشون میده اکثر مردایی که خیانت میکنن یا همسر دوم میگیرن همچنان عاشق همسر اولشونن و فقط یا از رو تنوع طلبی یا رسیدن به احساسات هیجانی یک رابطه ی تازه یا به خاطر لجبازی و  مشکلات با همسر اول این کار و میکنن ولی همچنان جایگاه زن اول براشون بالاتر از هر زن دیگه ایه و در نهایت هم به همون زن اول برمیگردن و فقط زن دوم یا زنی که باهاش به همسرشون خیانت کردن حکم بازیچه رو پیدا می‌کنه ، چون اگه برای اون مرد زن اول دیگه جایگاه و اهمیت سابق و نداشت ازش جدا میشدن به جای اینکه خیانت کنن و با زن دیگه ای باشن. اکثر مردان دوست ندارن به هیچوجه زندگی اول و همسر اولشون و از دست بدن و برای همینه که اگه هم ازدواج دوم بکنن و به مشکل بخورن ترجیحشون اینه زن دوم را طلاق بدن تا زن اولشون رو. پس فکر نکن ازدواج با مرد متاهل آش دهن سوزی برای زن و دختراست ، برای اینجور مردا فقط یه هوس موقت بیشتر نیستی. اصلا حتی خیلی از مردای متاهل که زن دوم میگیرن پنهانی این کارو انجام میدن چون نمی‌خوان زن اول و از دست بدن ، اگه عاشق زن دوم بودن که پنهان نمیکردن ، میگفتن فوقش زن اول طلاق میگیره میره

ناامید جان  همین چند وقت پیش برنامه بدون توقف پخش شد گفت سه تا چهار میلیون زن و دختر بالای سی ...

تو فامیل ما همه ی دخترا متاهل شدن اما کلی پسر مجرد بالای سی داریم که به خاطر گرونی نن به ازدواج نمیدن، مشکل چیز دیگه ایه نه تعداد بالای دختران 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...