2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
اگر ناحق نوشتم و گفتم هر آنچه در مورد نوشتین عیب نداره ولی اگر ناحق نگفتم فقط از خدا میخوام همین ...

بي منطق نوشتي

من بي سواد من بد

برو با يه ادمي ك حاليش ميشه و سوادشو داره صحبت كن يگو من منطق و طرز فكرم اينه ببين اون جوابتو چي ميده

بازم ميگم خوش باشي و خوشبختي رو تجربه كني

بعدم باور كن تو شوهر كردن چيز خاصي نيس

اونايي هم قلبتو با اين حرفاشون نشونه گرفتن بي فرهنگن

اونا برات باشن يه عده نخود مغز

من خودمم از اين حرفا شنيدم

سنم بالا نبود ٢٥ سالگي شوهر كردم فقط واسه اينكه خواهرم زودتر ازدواج كرده بود حرف زياد شنيدم ولي برام مهم نبود 

حرف مردم باده

متاسفانه هميشه دنبال سوژن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

متاسفم برای همچین دیدگاهی، متاسفم....

اللهم عجل لولیک الفرج ، جهان در انتظار عدالت، عدالت در انتظار مهدی

مهدی جان مولای من بیا، بیا و مارا نجات بده از جهالت 

ای منجی بشریت باز ای

ای تک سوار حجاز باز آی😭😭😭😭

ببخشید دلم گرفت دوست داشتم چند جمله بنویسم... 

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با وجود دو تا بچم جدا میشم، خونه به اسممه ازش میگیرم و برا خودم و بچه هام زندگی نو می‌سازم حتی از ...

با دو تا بچه با کی ازدواج میکنین؟ وقتی اکثر مردان مطلقه با دختر ازدواج میکنن؟!

بخوانین زندگی زنان مطلقه ای که پشیمان شدن رو

البته خوب هست قاطع بودن و اراده داشتن

ولی اگه کسی خواست با همین شرایط هم بمونه آیا عرف جامعه ما دست از سرزنش کردن و تحقیر کردنش بر می داره؟ یا چون زنان ما می ترسن نکنه سر خودشون بیاد از اون زن و زندگیش با زخم زبون و آزار و اذیت چنان مصیبت زده ای می سازن که درس عبرت بشه واسه بقیه؟

از مجرد بودنم نوشتم که نگن مرد هستی، 

خداییش زن متاهل ما امنیت روحی و روانی تحت این همه فشار داره؟

اخه پيامبر اگه چند همسر داشت تو همسراش پيرزنم داشت  براي لذت نبود ك بعدم اصلا اون پيامبر بوده ...

منم منطورم دقیقا همین بود دیگه ...‌.‌

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

متاسفم برای همچین دیدگاهی، متاسفم.... اللهم عجل لولیک الفرج ، جهان در انتظار عدالت، عدالت در انتظار ...

اگه اعتقاد به امامان دارین که اکثر امامان معصوم ما فرزندان کنیزان بودن و امامان ما چند همسر 

نگین شرایط جامعه اون موقع فرق می کرد، جنگ بود، زن مجرد و بیوه و .... زیاد بود 

چون الانم زن مجرد زیاد هست که تیتر روزنامه با سرچ گوگل میاره ده هزار زن تن فروش در تهران به همراه مصاحبه! 

با دو تا بچه با کی ازدواج میکنین؟ وقتی اکثر مردان مطلقه با دختر ازدواج میکنن؟! بخوانین زندگی زنان م ...

بخدا سر درد گرفتم از حرفات چرا زن رو انقد کوچیک میبینی؟چرا مردا حق دارن زن دیگه ای رو همزمان بغل بگیرن و زنها همچین حقی ندارن مگه هر دوتاشون انسان نیستن؟وقتی با چند نفر باشی چه فرقی با حیوان داری پس؟؟؟؟؟

اگه اعتقاد به امامان دارین که اکثر امامان معصوم ما فرزندان کنیزان بودن و امامان ما چند همسر  ...

الان مجرد هم زیاد هست شما سراغ چند همسری میگیرین الان تعداد مردا و پسرای جامعه از دخترا دو درصد بیشتره کی گفته زن مجرد زیادتره از مرد مجرد؟؟بخاطر گرونی پسرا ازدواج نمیکنن مرداز متاهلم زرنگ باشن خرج یه زن رو بدن 

پسرای زیادی اطرافم دیدم که مجردن فقط بخاطر بی پولی 

درد جامعه جای دیگست

اخه پيامبر اگه چند همسر داشت تو همسراش پيرزنم داشت  براي لذت نبود ك بعدم اصلا اون پيامبر بوده ...

کجای قرآن گفته مساوات؟

قرآن گفته عدالت

عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سر جای خود 

خدا عادل هست یعنی خدا مساوات برقرار کرده یا هر چیزی رو سر جای خودش قرار داده؟

اگه اعتقاد به امامان دارین که اکثر امامان معصوم ما فرزندان کنیزان بودن و امامان ما چند همسر  ...

بله اعتقاد دارم ولی میگم کدوم مردی رودپیدا میکنی که بتونه مثل امامان مساوات بر قرار کنه؟ اصلا هست؟مگه همون قرآن نگفته که اگه مردی بتونه مساوات برقرار کنه این کارو انجام بده یعنی در واقع نشدنیه ،متوجه ای؟ اندک انگشت شماری هستن، اگه این طور که شما میگین هست چرا پس مراجع عالیقدر و رهبر عزیزمون این کارو نمیکنن؟ میدونی چرا؟ چون به حرف قران گوش کردن میدونن نمیتونن مساوات برقرار کنن،مردای الانو با اماما مقایسه میکنی😏

بله اعتقاد دارم ولی میگم کدوم مردی رودپیدا میکنی که بتونه مثل امامان مساوات بر قرار کنه؟ اصلا هست؟مگ ...

خواهر خوبم

قرآن نگفته مساوات

قرآن گفته عدالت

عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سر جای خود! 

وقتی یه مرد سراغ روابط متعدد با دروغ و .... میره، دم از تک همسری و آبرو داری میزنه و سو استفاده می کنه عادل نیست

مادر و خواهر و همسر و .... هم توو تربیت این مرد بی تقصیر نیست

کجای قرآن گفته مساوات؟ قرآن گفته عدالت عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سر جای خود  خدا عادل هس ...

خوب عدالت یعنی چی؟نه این که برای این که هر کار کنی باید برای اون هم همین کار رو انجام بدی؟؟؟؟؟چرا از اخر ایه چیزی نمیگی که نوشته بهتره که نکنین؟؟؟

با دو تا بچه با کی ازدواج میکنین؟ وقتی اکثر مردان مطلقه با دختر ازدواج میکنن؟! بخوانین زندگی زنان م ...

من تفکرم متل شما نیست، زن نباید چون زنه تن به هر ننگ و خفتی بده به جای اینکه بیایم تو جامعه چند همسری رو باب کنیم ازدواج مرد مجرد با زن مطلقه رو جا بندازیم یا همسن گزینی  رو تبلیغ کنیم که یه مرد دهه شصتی با دختر دهه هفتادی ازدواج نکنه، به هر حال راه های دیگه ای هم هست  

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
بخدا من بد هیچ زنی رو نمی خوام دوست من پایان نامه زنان خودسرپرست رو دنبال می کرد بیشتر زنانی که ...

اه اینجارو لو دادی مردی (دلم کسی رو میخواد که من رو دوست داشته باشه نه اینکه بگه مجبورم وگرنه همسایه امون دختر مجرد بیست و پنج ساله داره التماس می کنه بگیرمش ولی نگرفتمش، )

No Reply
الان مجرد هم زیاد هست شما سراغ چند همسری میگیرین الان تعداد مردا و پسرای جامعه از دخترا دو درصد بیشت ...

ناامید جان 

همین چند وقت پیش برنامه بدون توقف پخش شد گفت سه تا چهار میلیون زن و دختر بالای سی سال هست که امکان ازدواج براشون مقدور نیست

اگر اینطوری که شما میگی هست چرا مردای مطلقه، میرن دختر میگیرن؟