2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
رنگ به رنگ میشن چون از خیلی هاشون سرتر بودم.... سرتر هستم...‌ شایدم قسمتم به تجرد بود، حداقل در ...

عزیزم من به هیچ وجه قضاوتت نمیکنم، و با اصل چند همسری مخالف نیستم اونم تو شرایط خاص، من خودم سن خیلی کم ازدواج کردم و خیلی زود مسئولیت زندگی رو چشیدم، با دو تا بچه درس خوندم، شب امتحانی نبود که استرس مهمون نداشته باشم، خب میتونستم دیرتر ازدواج  کنم و مسلما کیس های بهتری هم بعد ارشدم میومدن سراغم، اما این کار رو نکردم، شما رو نمیدونم اما خیلی از خانمای مجرد با فراغ بال و راحت تو خونه ی پدری درس خوندن فارغ از  هر مسئولیتی و بعد که کیس های ازدواجشون تموم شد یادشون افتاد که چرا مجردن، خب ازدواج هم مثل هر چیز دیگه ای یه زمانی داره که متاسفانه خانما تو دوران تحصیل اینو یادشون میره بعد که به خواسته هاشون میرسن کمبودش رو حس میکنن، چند جا گفتی زنان عرب، ببین گلم فرهنگ اونا مردسالاریه چند همسری فقط تو همچین فرهنگ هایی میتونه وجود داشته باشه خود اون زن ها  هم اگه حق تصمیم گیری داشتن هیچ کس رو شریک زندگیشون نمیکردن 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
فعلا که پولشان چندین برابر ما ارزش داره، توو هتلای پنج ستاره امون به همراه همسران و فرزندان ساکن میش ...

نمیشه اینجا گفت اما به لطف کسایی این کارو میکنن که مارو بدلخت کردن از حق ملت دارن اونارو ساپورت میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو دانلود کنین ببینین من خودشیفته نیستم خیلی از دخترای مجرد الان ...

خودشیفته نیستی میگی من از همه ی اون خانوما سرتر بودم و هستم واسه همین رنگ به رنگ میشن؟واقعا جالبه

من هر فیلم و مستندی رو نگاه نمیکنم قرار نیست چون ازش مستند ساختن درست باشه که....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا زنان عرب زندگی چندهمسری دارن و اسمش چشم داشتن به زندگی همدیگه نیست هر کسی داره زندگی خودش رو می ...

خب يه پيشنهاد دارم برات زن يه مرد عرب بشو

اونا ك براشون چند همسري عاديه 

اگه انقدر داره بهت فشار مياد

ان شاءالله خدا برات يهترينو رقم بزنه

اتفاقا عربا از زن ايراني هم خيلي خوششون مياد راحت قبولش ميكنن

ايرانيا نميتونن هيچ زن ايراني يه همچين ذلتي رو قبول نميكنه

اون زنا عزت نفس ندارن

فرهنگشون اونجوريه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو دانلود کنین ببینین، دانشگاه شریف ساخته جواب خیلی سوالا اونجا هست& ...

من اون حاجیو دیدم که سه تا زن داشت اولی که فقط غم تو چهرش ب د دومی خودش گفت برا ما عادیه بابامم ۴تازن داشته سومیم گفت ترشیده بودم مجبورشدم حاجی گفته یائسه شدی طلاق تا بعدیو بگیرم حالم بهم خورد از همشون

ادبیات کوچه بازاری رو جواب نمیدم  حرفی دارین منطقی بنویسین

اگه منطق متوجه ميشدي ك اينجوري حرف نميزدي

بجاي اين حرفا از خدا بخواه يه بخت خوب سر راهت بزاره

اين حرفا جاش اينجا نيس

هيچكسي هم با خراب كردن اشيانه ديگران خوشبخت نشده

ولي واقعا مشتاقم شما شوهر كني و يه شوهر پولدار خوشگل بكني ان شاءالله

يكيم بياد هووت شه باهم خوشبخت شين برين بازارو هتلاي ٥ ستاره خوش باشين

نمیشه اینجا گفت اما به لطف کسایی این کارو میکنن که مارو بدلخت کردن از حق ملت دارن اونارو ساپورت میکن ...

آیلار جان

ما عربا رو فقط نیست که مسخره می کنیم

از وقتی بچه ایم فارس و ترک و لر و بلوچ و ... امونم همدیگه رو مسخره میکنن

اصلا کاری به ازدواج ندارم، چی توو جامعه ما منع شد، به بدترین حالت اتفاق نیفتاد؟ 

حتی اگه مخالفی، که بهت حق میدم، مخالفت کردن با شدت در طول این چنددهه نتیجه خوبی نداده

فرض کن خدایی نکرده برای خودت یا نزدیکانت اتفاق افتاد، دلت نمی خواد جو متشنج نشه، اوضاع آروم باشه، هیجانی نشی و در آرامش فکر کنی و تصمیم بگیری؟ 

فعلا که پولشان چندین برابر ما ارزش داره، توو هتلای پنج ستاره امون به همراه همسران و فرزندان ساکن میش ...

متاسفم برات یعنی اعراب چون چند تا زن میگیرن الان تو بهترین هتلهان؟و بهترین دکترها میرن؟

پول داشتن و ثروت یه کشور بخاطر چند همسریه یا بخاطر مسائل سیاسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز دل من از هر سه ازدواج میگن یکیش طلاق هست، عامل بیشترشون هم خیانت هست بزن بخوون فکر میکنی زند ...

من به پسر مجرد سن بالا بیشتر اعتماد میکنم تا یه متاهل هوسباز . نمی‌دونم چرا واسه شما یه مرد متاهل هوسباز قابل اعتماد تر از یه پسر مجرده. فکر می‌کنی مرد متاهل نمیتونه استفاده ش بکنه بعد ولت کنه؟ بازم میگم اگه دوست داری همچین کاری بکنی بکن ، کسی جلوت و نگرفته ولی خیلی زود میفهمی که اشتباه کردی

چند نفر تو جامعه پیدا میکنی که مثل پیامبر بتونن مساوات برقرار کنن بین همسران که البته چند همسری پیامبر معقوله جدایی هست؟ 

مگه آیه قران نخوندی که مرد میتونه این کارو بکنه ولی اخرش نوشته بهتره که انجام نشه ؟این چه معنی میده ؟خودت رو با دینت یکی کن نه با جامعه عرب ها.‌...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیز دلم فکر کن توو همین شرایط سرت هوو اومد میخوای چکار کنی عکس و فیلم تهیه کنی و شکایت کنی؟ روزگ ...

من با وجود دو تا بچم جدا میشم، خونه به اسممه ازش میگیرم و برا خودم و بچه هام زندگی نو می‌سازم حتی ازدواج میکنم با کسی که لیاقت عشقم رو داشته باشه ، مردی که تنش بوی تن زن دیگه ای رو بده مرد مناسبی برام نیست 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
اگه منطق متوجه ميشدي ك اينجوري حرف نميزدي بجاي اين حرفا از خدا بخواه يه بخت خوب سر راهت بزاره اين ...

اگر ناحق نوشتم و گفتم هر آنچه در مورد نوشتین عیب نداره

ولی اگر ناحق نگفتم فقط از خدا میخوام همینطور امتحانتون کنه

یا حق

چند نفر تو جامعه پیدا میکنی که مثل پیامبر بتونن مساوات برقرار کنن بین همسران که البته چند همسری پیام ...

اخه پيامبر اگه چند همسر داشت تو همسراش پيرزنم داشت 

براي لذت نبود ك

بعدم اصلا اون پيامبر بوده ميتونسته مساوات برقرار كنه

ولي مگه مرداي ما استغفرالله پيامبرن