2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
مردی که حساب صیغه ها از دستش رفته چی؟ زن هایی که صبح تا شب گرفتار پنج دقیقه دیر و زود اومدن همسرشون ...

شما که انقدر نگران جامعه هستی چرا نمیگی کاش زنانمون عفت داشتن و خودشون رو میپوشوندن و مردانمون هم تو نگاهشون حیا؟ میخوای به نفع خودت و امثال خودت جامعه بچرخه؟جامعه ما رو با جامعه عربها یکی میکنی؟ حیف حیف که نمیشه خیلی چیز هارو گفت 

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی چقدر دیگه ظرفیت و گنجایش تحمل کردن داری؟ میخوای اینقدر صبر کنی تا یائسه بشی؟ همینطوریش ...

قرصاتو پشت و رو خوردي

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
ما از وقتی بدبخت شدیم که اعراب شدن سرلوحه زندگیمون یه مشت سوسمارخور شدن الگو.اونا اعتراض ندارن چون ح ...

فعلا که پولشان چندین برابر ما ارزش داره، توو هتلای پنج ستاره امون به همراه همسران و فرزندان ساکن میشن، پیش بهترین پزشکامون درمان میکنن و....

به چیمون می نازیم واقعا؟ حق دارن بهمون می خندن .... 

مردی که حساب صیغه ها از دستش رفته چی؟ زن هایی که صبح تا شب گرفتار پنج دقیقه دیر و زود اومدن همسرشون ...

شما چه تضمینی میدی که مردی که زن دوم و سوم و چهارم میگیره دیگه سراغ صیغه ی ساعتی ، یه روزه و دو روزه نمیره. اتفاقا یه مرد وقتی ببینه شرایط تو جامعه برای هوس بازی و دنبال هوس رفتنش بازه بیشتر و بیشتر دنبالشه. بعد هم این نسخه ای که شما داری میپیچی برای همون جوامعی مثل عربستان به درد میخوره الان مردای متاهل جامعه ی ما تو جمع کردن زن اول و بچه هاشون موندن چه برسه زن دوم و سوم بگیرن. پس اگه هم اینجور مزدا سراغ زن دوم و سوم میان فقط واسه یه مدت کوتاهه. اگه وضع مالی جامعه اینقدر ضعیف نبود که پسرای مجرد میرفتن زن میگرفتن و تشکیل خانواده میدان ، درد اینه تو جامعه رفاهی نمونده که انقدر پسر و دختر مجرد زیاد شده بعد شما میخوای با این پیشنهاد های مسخره که ناشی از نیاز و تفکر خودته عرف و تفکر یه جامعه رو عوض کنی؟

رنگ به رنگ میشن چون از خیلی هاشون سرتر بودم.... سرتر هستم...‌ شایدم قسمتم به تجرد بود، حداقل در ...

هه چقدر خودشیفته ،کلا همیشه انقدر به خودت فکر میکنی؟ پس قسمت چی میشه؟یا همون سرنوشت؟

سعی نکن با حرفایه قلمبه سلمبه اطرافیانت رو قانع کنی....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شما که انقدر نگران جامعه هستی چرا نمیگی کاش زنانمون عفت داشتن و خودشون رو میپوشوندن و مردانمون هم تو ...

مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو دانلود کنین ببینین، دانشگاه شریف ساخته

جواب خیلی سوالا اونجا هست 

خیلی شب ها تحقیر شدم، خیلی شب ها گریه کردم حتی بچه ی نوزاد فامیل رو بغل بگیرم امکان نداره متلک ن ...

شما مشكلت اينه ك فكر ميكني با ازدواج تمام مشكلاتت حل ميشه

كمال رو در ازدواج ميبيني بخاطر شوهر حتي حاضري هوو بشي و نفرين و خراب كردن زندگي زن اول رو بجون ميخري

عزیز دلم فکر کن توو همین شرایط سرت هوو اومد میخوای چکار کنی عکس و فیلم تهیه کنی و شکایت کنی؟ روزگ ...

شرایطش سخته میدونم نابود میشم اما باااش نمیسازم ایگو مطمعنم شاید کشتمش هوو رو پس به این نفرتم فک کن

هه چقدر خودشیفته ،کلا همیشه انقدر به خودت فکر میکنی؟ پس قسمت چی میشه؟یا همون سرنوشت؟ سعی نکن با حرف ...

مستند انقلاب جنسی یک و دو و سه رو دانلود کنین ببینین

من خودشیفته نیستم

خیلی از دخترای مجرد الان توو جامعه ما بالای سی سال هستن که اتفاقا از بسیاری جهات دخترای خوبی هم هستن، از تجردم رنج می برن و به قول شما قسمتشون نشده

می توانی اینطور زندگی کنی برای بقیه نسخه نپیچ چرا یه طرز فکر رو نسخه می کنیم به خورد همه میدیم ...

خب تو شوهر كن منم يكيو ميفرستم بياد هووت بشه

ادمشم سراغ دارم

ميخام حالتو اون لحظه بپرسم

فعلا که پولشان چندین برابر ما ارزش داره، توو هتلای پنج ستاره امون به همراه همسران و فرزندان ساکن میش ...

پول و شوهر و زن دوم همه پستات فقط همینا بود متاسفم 

خود دار باش کمی،امثال تو زیادن ولی ندیدم و نشنیدم انقدر رو سر زنای دیگه غر بزنن که چرا نمیذارین ما دخترای سن بالا با شوهراتون ازدواج کنیم.....