2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
یاخداااا چی میگی توووو خدا چرا سر بقیه بیاره.سرتو بیاد بسه چون تودت دوس داری ببین شوارتو بیار خواستگ ...

این اتفاق در جامعه ما در حال رخ دادن هست، فقط نمی خوایم بپذیرمش، برگرد و تاپیکهای خانم ها در مورد روابط همسرشون و واکنش ها و.... رو بخون

یا خبرنامه هایی که از دلایل طلاق نوشتن

این همه فیلم و سریال و..... ساخته شد مردم بفهمن چندهمسری جیز هست و بد، این همه مرد متاهل زن دوم گرفت با مادر میونی بزرگای فامیل و گیس و گیس کشی ها و دعواها تبدیل به تک همسری شد، ابا روابط فرازناشویی برطرف شد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی چقدر دیگه ظرفیت و گنجایش تحمل کردن داری؟ میخوای اینقدر صبر کنی تا یائسه بشی؟ همینطوریش ...

من معذرت میخوام پست قبل بد حرف زدم الان فهمیدم منظورت چیه ببین کسایی هستن که دنبال ازدواجن اما شرایطشون بدهست کسی بهسون دختر نمیده چرا شانستو اونجوری امتحان نمیکنی

سلام عزیزم منم می دونم اگه خود اعضای اون خانواده با هم مشکل نداشته باشن، عرف فضول و آزار و اذیت مرد ...

خفه شو بابا اعراب هر غلطی کردن ماها هم بکنیم؟متنفرم از شماها که انقد زن رو کوچیک میدونین که مرد زندگیش همزمان بدن دو تا زن رو ببینه و....زن نباید غیرت رو شوهرش داشته باشه؟پس تکلیف عشق چی میشه زن نباید عشق کامل شوهرش باشه؟سخت نیست شوهرت همزمان عاشق یکی دیگه باشه اه اه اه حالم بهم خورد از این طرز فکرت 

میخوام صد سال سیاه بچه ای نداشته باشم از مردی که جز من کسی دیگه رو در آعوش میگیره همونقدر که برای یه مرد سخته زنش بره تو بغل مردی دیگه برای یه زن هم سخته 

سلام عزیزم از ته قلبم آرزو میکنم یه روز توو جامعه ما هم مثل خیلی کشورهای دیگه اینکه یه مرد چند همسر ...

يعني خودت ميزاري شوهرت چند تا زن داشته باشه؟؟!!!!

تبليغ چند همسري نكن لطفا

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
اگر مادر شما و هر زن دوم و سوم دیگه ای که می خواست زندگی خودش بسازه ولی زندگیش به دست عرف خراب شد بد ...

واقعا حرفات خنده داره ، تفکر شماست که عین ظلم پذیریه بعد به من این حرف و میزنی ، خودت خنده ت نمیگیره از حرفت. اگه خیلی نیازت بهت فشار میاره میتونی مثل همون دخترای دهه هشتادی وارد رابطه با یه پسر بشی چرا باید بری با یه مرد متاهل؟ چرا ارزش خودت و اینقدر پایین میدونی؟ به خدا دارم شاخ در میارم که یه دختر چرا باید همچین تفکری داشته باشه ، چرا باید اینقدر خودش و بدبخت و پایین ببینه که این فکرهارو داشته باشه. تو هم از اونجایی این تفکر و داری که فکر می‌کنی خب من تنهام چه اشکالی داره میشد با یه مرد متاهل ازدواج کنم و صاحب بچه و شوهر و زندگی باشم ، چون فکر می‌کنی زن دوم میشی و اون مرد و از چنگ همسر اولش درمیاری و دیگه برای تو میشه اما اگه همون مرد بعد سیر شدن از تو بره سراغ زن سومی و اونوقت دیگه حتی یک شب در هفته هم سراغ تو نیاد میفهمی که حرفات فقط یه مشت چرت و پرت احمقانه ست. چون با اینکه متاهل شدی هم نیاز عاطفیت هم نیاز جنسیت درست مثل زمانی که مجرد بودی بی جواب میمونه ، حتی ممکنه همون مرد دیگه از نظر مالی هم بهت نرسه چون سرش با زن سومش که فعلا براش عزیزتره گرمه. خواهشاً یکم به حرفات فکر کن تا بفهمی چه اشتباهی داری میکنی

ممنونم عزیزم بخدا خیلی دلم شکسته کسی انشالله دچار زندگی بد نشه کسی انشالله مجبور نشه زن دوم بشه نمیف ...

فقط اینو بدون یه زن بود با شرایط تو و رفت هوو شد   اونوقت بعد از چند سال که دخترش شوهر کرد وقتی سر دخترش هوو اومد نمی تونست حرفی بزنه چون اگه هوو بد باشه  خودش هم اینکار رو کرده و الان  مادر و دختردر غصه و ماتم هستند

فکر میکنی چقدر دیگه ظرفیت و گنجایش تحمل کردن داری؟ میخوای اینقدر صبر کنی تا یائسه بشی؟ همینطوریش ...

با این طرز فکرت زنای فامیلتون حق دارن والا رنگ به رنگ بشن ،من تا یه جاهایی با حرفات موافق بودم مثل شرایط الان استاتر که زن اول پسر خاله اون حفارو زده بهش،

ولی دیگه شما هم خییلی تند داری میری به قول رهبر عزیزمو خدا یکی یار هم یکی ...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا زنان عرب زندگی چندهمسری دارن و اسمش چشم داشتن به زندگی همدیگه نیست هر کسی داره زندگی خودش رو می ...

خوب از نظرت چیه؟؟هرکسی هس بله بگو بهتر از اینکه که زندگی یه زنو خراب کنی من به هیچ وجه نمیتونم فکرشم بکنم که همسرمو با کسی شریک بشم این نظر ۹۹ درصد زنا هست لطفا بفهم

من معذرت میخوام پست قبل بد حرف زدم الان فهمیدم منظورت چیه ببین کسایی هستن که دنبال ازدواجن اما شرایط ...

بخدا من بد هیچ زنی رو نمی خوام

دوست من پایان نامه زنان خودسرپرست رو دنبال می کرد

بیشتر زنانی که به دلیل خیانت از شوهرشون جدا میشن خودشون وارد زندگی یه مرد متاهل دیگه میشن

دلم کسی رو میخواد که من رو دوست داشته باشه نه اینکه بگه مجبورم وگرنه همسایه امون دختر مجرد بیست و پنج ساله داره التماس می کنه بگیرمش ولی نگرفتمش، دلم مردی رو نمی خواد که منو نمی خواد و عین بچه باید با دنیای مشکلاتش تر و خشکش کنم

خودم خسته ام.... بریدم.... به قول همین خانم مجرد شاید مجردم موندم و تموم شد .....

ولی زندگی منو و امثال منو عرف جامعه به این روز انداخت....

با این طرز فکرت زنای فامیلتون حق دارن والا رنگ به رنگ بشن ،من تا یه جاهتیی با حرفات موافق بودم مثل ش ...

رنگ به رنگ میشن چون از خیلی هاشون سرتر بودم....

سرتر هستم...‌

شایدم قسمتم به تجرد بود، حداقل دردای زندگی مجردی رو می فهمم، والا هر چی فیلم و داستان و سریال ساخته شد واسه زندگی های متاهلی هست، حقم دارن، زندگی مجردی سردتر از اونی هست که کسی زیاد رغبت کنه داستان هاش رو دنبال کنه....

خوب از نظرت چیه؟؟هرکسی هس بله بگو بهتر از اینکه که زندگی یه زنو خراب کنی من به هیچ وجه نمیتونم فکرشم ...

عزیز دلم

فکر کن توو همین شرایط سرت هوو اومد

میخوای چکار کنی عکس و فیلم تهیه کنی و شکایت کنی؟

روزگار اون زن رو سیاه کنی؟

آبروی شوهرت رو همه جا ببری؟

صبح تا شب افسردگی بگیری گریه کنی؟

دل بچه هات رو خوون کنی

طلاق بگیری از مردا متنفر بشی بری کار کنی و مستقل زندگی کنی؟

من بارها توو موقعیت ازدواج قرار گرفتم به تک تک این موارد فکر کردم

اگر خدایی نکرده سرت بیاد توو این جامعه با خودت، با همسرت،  با همجنست با بچه هات با زندگیت میخوای چیکار کنی؟

چرا زنان عرب زندگی چندهمسری دارن و اسمش چشم داشتن به زندگی همدیگه نیست هر کسی داره زندگی خودش رو می ...

زنان اعراب از ناچاری و بدبختیشونه برو قسمشون بده ببین کدومشون از ته دلشون راضین از هم آعوشی شوهرشون با زن دیگه

بعدم مردی که متاهل باشه و به فکر زن دوم باشه بدرد نمیخوره چون فقط برای هوس زن دوم رو میگیره نه چیز دیگه دلت میخواد فقط بخاطر خالی کردن شهوت بخوانت؟

در ضمن مگه مرد مطلقه و زن مرده چشه که گیر دادی به مرد زن دار؟

این اتفاق در جامعه ما در حال رخ دادن هست، فقط نمی خوایم بپذیرمش، برگرد و تاپیکهای خانم ها در مورد رو ...

ما از وقتی بدبخت شدیم که اعراب شدن سرلوحه زندگیمون یه مشت سوسمارخور شدن الگو.اونا اعتراض ندارن چون حقشو ندارن از وقتی چش باز کردن نامادرو هوو داشتن