2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
فکر می‌کنی مردی که به زن اولش خیانت می‌کنه ، مردی که یه زن دیگه میاره تو زندگی زن اول و بچه هاش خیلی ...

مردی که حساب صیغه ها از دستش رفته چی؟

زن هایی که صبح تا شب گرفتار پنج دقیقه دیر و زود اومدن همسرشون هستن چی؟

مادرای ما یاد دادن به پسراشون سمت هر زن و دختری رفتی تا خرخره باید تعهد و مسئولیت بپذیری یا گفتن جهنم دختر بدنام و لکه دار شد، واسه شاه پسرم بهترش رو می گیرم؟! 

ما به مرد تعهد یاد دادیم که متعهد بشه؟

جواب سوالم رو بده چرا چالش های گیس و گیس کشی های ازدواج مجدد مرد توو جامعه اعراب اینگونه نیست؟

ماهانه ۱۶ بچه فقط اون اصفهان سر راه گذاشته میشن، بابای این بچه ها کیه؟ از مریخ اومده یا بین مردای جامعه خود ماست؟ سرچ کن در گوگل بخوون، این مردا هوس باز و کثیفن یا مردی که برای هر بچه ای که باعث تولدش شد شناسنامه می گیره؟

واقعا مردی که دو زندگی می چرخونه هوس بازتره یا اونی که دنبال فرصت هست در کنار تک همسری، عرصه تنوع طلبی رو هم از دست نده

مرد مجرد زیاد نیاز به رابطه های پولی و موقت نداره، مردای متاهل سراغ این روابط میرن

چرا؟ چون جامعه زنان ما هوای همدیگه رو ندارن! اون نسخه هایی که برای مجردا می پیچن برای خودشون و دخترشان و خواهرشان نمی خوان!

می توانی اینطور زندگی کنی برای بقیه نسخه نپیچ چرا یه طرز فکر رو نسخه می کنیم به خورد همه میدیم ...

شما داری طرز فکر خودت و برای بقیه نسخه میپیچی. شمایی که چون میخوای زن یه مرد متاهل بشی و می‌دونی عرف جامعه و اون زن و بچه هاش همچین موضوعی رو نمیپذیره دم از چند همسری شدن همه ی مردا میزنی . شمایی که جای همه دخترای مجرد و تنها داری نظر میدی و حتی میخوای قانون عرف و جامعه طبق خواسته ی خودخواهانه ت تغییر کنه. من راه و روش زندگیم و به کسی تحمیل نمی‌کنم ولی به خاطر خواسته های شخصیم هم نمی‌خوام عرف و جامعه رو تغییر بدم. شما هم اگه اون نوع زندگی رو درست میبینی و میخوای انجام بدی بده ، نه من نه هیچکس دیگه جلوت و نگرفته ، ولی اول از همه خودت و بدبخت میکنه ، من اصلا کاری به زن اول و بچه های اون زن که مطمئنا زندگیشون و با کارت خراب می‌کنی ندارم ، فقط دارم از دردسری که با این کار برای خودت می‌خری حرف میزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم برو با خوده زنه صحبت کن بعد تصمیم بگیر

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
مالو اموالشو بزنه ب اسم تو ک زنه نتونه مصادره کنه بعد بره طلاقش بده.. مهریه زنه چقدره؟ بچه داره؟&nbs ...

بیچاره زن اول☹☹☹

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شما داری طرز فکر خودت و برای بقیه نسخه میپیچی. شمایی که چون میخوای زن یه مرد متاهل بشی و می‌دونی عرف ...

عزیز دل من

از هر سه ازدواج میگن یکیش طلاق هست، عامل بیشترشون هم خیانت هست

بزن بخوون

فکر میکنی زندگی مجردا فقط سوت و کوره و ساکت هست؟ 

یا بدبختی دامن زندگی متاهلی رو هم نمیگیری

ته قلبم آرزو داشتم تعداد زنان در جامعه ما کمتر از مردان بود  بخدا این آرزو رو داشتم، 

من عقیده ام رو تحمیل نکردم، توو این شرایط نه زندگی متاهلی در امان هست نه زندگی مجردی.... چه بسا اگه منم سالها پیش ازدواج کرده بود، ترسی شبیه زنان متاهل دور و بر خودم داشتم، 

چرا؟ چون همیشه زن مقصر هست 

اگه زن اول سرش هوو اومد توو جامعه ما بلد نبوده، کم بوده، شوهرش فاسد بوده، عرضه نداشته، زندگیش بد آموزی داره

اگه زن دوم هم که خودت نوشتی.....

ما عجیب و پیچیده زندگی می کنیم.... 

بزرگترین علامت سوال برام زنان عربی هستن که خانوادگی زیارت و مسافرت و .... میرن و مشکلی ندارن،

فکر نکن با مجرد موندن من و شما این قصه تموم میشه

واقعا مخاطب فیلمهایی مثل رگ خواب، خشم و هیاهو و.... کجا جز جامعه ما می توونه باشه؟

چرا من و شما توو این سن به پسر مجرد سن بالا نمی توانیم اعتماد کنیم و....

هم دلایل تو برای ازدواج با پسر خالت بهونه س هم مال پسر خالت برای طلاق ندادن زنش.اگه ادم کسی رو نخاد از قمه و چاقو نمیترسه و ترکش میکنه بنظرم پسرخالت میخاد هم عشق سابق داشته باشه هم زن و زندگی فعلیشو

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
چرا زنان عرب زندگی چندهمسری دارن و اسمش چشم داشتن به زندگی همدیگه نیست هر کسی داره زندگی خودش رو می ...

عزیز دلم خودت میگی ۶۰ درصد مشتری های زنان تن فروش مردای متاهل هستن ، خوب این خودش نشون از کثیف بودن و هوسبازی این دسته از مردا داره ، فکر می‌کنی اگه همینا میتونستن همسر دوم و سوم داشته باشن دیگه سراغ زنای تن فروش نمیرفتن؟ اتفاقا بیشتر و بیشتر هم میرفتن ، غریزه ی جنسی جوریه اگه خیلی بهش بها بدی و بال و پر بدی سیر که نمیشه هیچ بیشتر و بیشتر میخواد. وقتی یه مرد براش راحت باشه که سراغ زن دوم بره ، مسلما بعد یه مدت هم سراغ سومی و بعد هم چهارمی می‌ره . به خصوص وقتی یه مشت زن احمق هم قبول داشته باشن که خودشون به تنهایی برای یه مرد کافی نیستن و یه مرد حق داره غیر از اون ها با هر تعداد زنی که دوست داشته باشه ازدواج کنه. یه زن وقتی چنین شرایطی و قبول می‌کنه یعنی ارزش انسانی و حقوقی خودش رو خیلی خیلی بسیار کمتر از یه مرد می‌دونه. شما هم تو زندگی اون خانم های عرب نیستی و از دل هیچکدومشون خبر نداری . اونجا هم قانون مردسالارانه و کثیف اون کشور داره در حق تک تک اون خانم ها ظلم می‌کنه و مطمئن باش اگه اون زن ها قدرتش و داشتن حق چند همسری رو برای مردای کثیفشون برمیداشتن

اینجوری که شما گفتی دلم هوو خواست😐

بهتر از این هست که یه روز به خودت بیای و آمار روابط همسرت از دستت رفته باشه

یا خدایی نکرده مثل همین خانمهای نی نی سایت شوکه باشی و دنبال راه واسه گرفتن مهر و طلاق یا گرفتن افسار همسر و زمین زدنش که در هر دو حالت خدایی نکرده زندگیت رو نابود میکنه

اگر اینقدر زن مجرد نبود از هر سه ازدواج یکیش طلاق میشد؟ اگر واقعا تعداد زن و مرد برابر هست پس چرا سنگ روی سنگ بند نمیشه؟

سلام عزیزم منم می دونم اگه خود اعضای اون خانواده با هم مشکل نداشته باشن، عرف فضول و آزار و اذیت مرد ...

یاخداااا چی میگی توووو خدا چرا سر بقیه بیاره.سرتو بیاد بسه چون تودت دوس داری ببین شوارتو بیار خواستگاری این خانم اونوقت ما میفهمیم تو راست میگی تو که خودت شعار میدی حتما عملیم میکنی استارترم یه هوو خوب گیرش میاد

عزیز دلم خودت میگی ۶۰ درصد مشتری های زنان تن فروش مردای متاهل هستن ، خوب این خودش نشون از کثیف بودن ...

اگر تمام زنان در سن ازدواج ما، متاهل بودن، مردان ما می توانستن همه چهار همسر باشند؟

اگر مردی صیغه براش ممنوع بود ولی در برابر ازدواج دوم مجبور بود همونطوری در عرف و اجتماع و .... تعهد بپذیری که در ازدواج اول پذیرفته بود، چند تا مرد دنبال زن دوم گرفتن می رفتن؟

اگر مردی سراغ زنی می رفت و رهاش می کرد... عرف و جامعه زشت و ناپسند  می دونست به نظرت شغل تن فروشی جای تعریفی داشت؟

میدونم عزیزم زنه راضیه گفته میام محضر رصایت میدم اون فقط دنبال پوله و مثل اینکه تو رابطه هم هست با ک ...

پس فکر نکنم پولی بدست تو و دخترت برسه چون اولویت زنش و برادرهای زنش هستند .این همه مرد طلاق گرفته یا زن مرده با اونا ازدواج کن .